Metakuso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bel fıtığı mı oldum diye korkuyorum. böyle kıç çatalının biraz sol üstünde yuvarlak bişey çıktı. bastırınca acıyor. sert değil ama. fıtık olma ihtimali var mıdır? neti araştırdım ama sertliği falan hakkında şeyler yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 oda olabilir kas spazmıda olabilir, klasik : doktora git : ) bel fıtıgı sinirlere baskı yaptıgında bacaklarında agrı yada uyuşma olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 uyuşma falan yok ama, doktora gidebilecek durumda da değilim. self tedavi gibi bişey yoktur di mi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abi nasil bir insan turudur, fitik mi bu acaba self tedavi edicem kendimi tutorial yazin diyen.. al sana tutorial http://www.youtube.com/watch?v=D9WgWYO_fZQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Metakuso belfıtıgı belasını yaşamış biri olarak tek diyebilecegim direk git doktora ne yap et git yani, fıtıkta erken teşhis cok önemli ileride kafanı duvarlara vurursun. eger fıtık olduysan welcome to pain world asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Self tedavi gibi bişey yoktur değil mi sdfs demiş. Self tedavi söyleyin onu yapacam ben dememiş. Öyle bir insan türü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 of sağlık karnem yok. özel doktora param yok. gg oldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 veriyim benim karneyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya hastaneye gerek yok bak cok guzel tutorial verdim sana al mutfaktan bicagi cimbizi basla self tedaviye.. yanliz fazla kesme ucundan azcik alican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fıtığın şakası ertelemesi olmaz ama, şimdi musait değilim diyosun ama her gecen zaman katlanarak artıcaktır amsrafın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Metakuso said: of sağlık karnem yok. özel doktora param yok. gg oldum galiba. kötüymüş sunu hatırlattı : http://imdb.com/title/tt0386032/ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 gittim muayene oldum. ciddi bişeye benzemiyor dedi doktor. ama yine de ultrason çekelim istersen dedi. ultrasona para çıkmadı. 1 hafta bekliycem. geçmezse bi şekilde para bulup çektiricem artık. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ne ultrasonu ya.. MR-i cektirmen lazim.Muayehane ye gittiysen adamin ultrasonu vardir, tuccar doktor olduklarindan hemen demis ultrason cekelim.. MR cektirmek lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Fıtık olsan, bel ağrısından, bacak ağrısından durduğun yerde duramazsın merak etme. Başka birşeydir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 MR?? neden bahsettiğinize emin misiniz? çünkü normal prosedürde öncelikle tomografi ile incelenir. sorun belirlenmişse hasta ona göre mr'a yönlendirilir. bir de şu var.. tabii uç örnekler de ihtiva eder ancak neler yapılması, neler yapılmaması gerektiğini de gösterir bu arada aklıma kardeşimle geçen sene ki gokart maceramız geldi. yazın gittik, saatler boyu yarıştık. ertesi gün sırtının ortasında omurganın yakını şişti! korktuk tabii ancak normal bir olaymış o. elbette siz yine de kontrollere gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sina'ya soralım.Kesin bilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kedidir o kedi. şaka bi yana para bulunca bi doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 damar, kas ezilmesi gibi bişey mi acaba. şişlik iniyor gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Recall06 said: http://www.youtube.com/watch?v=D9WgWYO_fZQ&feature=related Nasıl bir vidyodur bu ya adamın içinde yardıra yardıra gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sanki çok mutlu bişeymiş gibi arkada çalan müzik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arkada çalan müzik "killing me softly" ben bu videoyu o şarkı eşliinde dinledim ya.. NAPARSA YAPSİNNAR o hastahanede yan da o admaların elidne ameliyat olmam edt: babacum, i kiss u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ya fıtık ağrısı bacaklara iner... böyle 1 saat bi yerde oturduktan sonra kalkarken bacaklarında şimşekler çakar falan... ayrıca öyle tümsek falan yapmaz sırtında... başka bişidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Kıl dönmesi veya kist dermoid de olabilir aslında. Terleme, kilo, yoğun sırt kılı, uzun ve sık dökülen saç, uzun süre ayağa kalkmadan oturma gibi şeyler söz konusu ise dediğim hastalıklar da muhtemel. Gerçi eğer olsaydı doktor büyük ihtimalle anlardı. Ne kadardır var bu? Eğer 1-2 hafta falan olduysa bi 1-2 hafta daha bekleyebilirsin diye düşünüyorum. Eğer dediğim hastalıklardan biriyse patlayıp iltihap akıtabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar