Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fıtık mı bu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bel fıtığı mı oldum diye korkuyorum. böyle kıç çatalının biraz sol üstünde yuvarlak bişey çıktı. bastırınca acıyor. sert değil ama. fıtık olma ihtimali var mıdır? neti araştırdım ama sertliği falan hakkında şeyler yoktu
Mesaj tarihi:
oda olabilir kas spazmıda olabilir,

klasik : doktora git : )

bel fıtıgı sinirlere baskı yaptıgında bacaklarında agrı yada uyuşma olması gerekiyor
Mesaj tarihi:
abi nasil bir insan turudur, fitik mi bu acaba self tedavi edicem kendimi tutorial yazin diyen..

al sana tutorial

http://www.youtube.com/watch?v=D9WgWYO_fZQ&feature=related
Mesaj tarihi:
Metakuso belfıtıgı belasını yaşamış biri olarak tek diyebilecegim

direk git doktora ne yap et git yani, fıtıkta erken teşhis cok önemli ileride kafanı duvarlara vurursun.

eger fıtık olduysan
welcome to pain world asdasd
Mesaj tarihi:
gittim muayene oldum. ciddi bişeye benzemiyor dedi doktor. ama yine de ultrason çekelim istersen dedi. ultrasona para çıkmadı. 1 hafta bekliycem. geçmezse bi şekilde para bulup çektiricem artık. of of
Mesaj tarihi:
MR?? neden bahsettiğinize emin misiniz?
çünkü normal prosedürde öncelikle tomografi ile incelenir. sorun belirlenmişse hasta ona göre mr'a yönlendirilir.

bir de şu var.. tabii uç örnekler de ihtiva eder ancak neler yapılması, neler yapılmaması gerektiğini de gösterir

bu arada aklıma kardeşimle geçen sene ki gokart maceramız geldi. yazın gittik, saatler boyu yarıştık. ertesi gün sırtının ortasında omurganın yakını şişti! korktuk tabii ancak normal bir olaymış o. elbette siz yine de kontrollere gidin
Mesaj tarihi:
ya fıtık ağrısı bacaklara iner...

böyle 1 saat bi yerde oturduktan sonra kalkarken bacaklarında şimşekler çakar falan...

ayrıca öyle tümsek falan yapmaz sırtında...

başka bişidir o
Mesaj tarihi:
Kıl dönmesi veya kist dermoid de olabilir aslında. Terleme, kilo, yoğun sırt kılı, uzun ve sık dökülen saç, uzun süre ayağa kalkmadan oturma gibi şeyler söz konusu ise dediğim hastalıklar da muhtemel.
Gerçi eğer olsaydı doktor büyük ihtimalle anlardı. Ne kadardır var bu? Eğer 1-2 hafta falan olduysa bi 1-2 hafta daha bekleyebilirsin diye düşünüyorum. Eğer dediğim hastalıklardan biriyse patlayıp iltihap akıtabilir :P
  • Yeni Oluştur...