Pharoah Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Herkese merhabalar.Arkadaşlar bilgisayarım durup dururken kendisini kapatıyor.Özellikle herhangi bir oyun sırasında birden güç gidiyor.Virüs girmiş olabilir dedim nitekim son yaptığım taramada birkaç tane buldu ve sildi(avast) ama taramayı bitiremedim çünkü tarama sırasında da kendi kendisini kapatıyor pc.Çözüm önerileri getirebilirseniz eğer sevinirm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tamamiyle cpu ile alakalı bişeydir kasanı aç içini temizle ilk (tabi pc kapalıyken) saç kurutma makinesi ile temizle fanları sök güzelce temizle sonra tekrar tak al sana yeni pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pharoah Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Tamam ben bi kasaya el atıyim o zaman.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Benim notebook'un pili bozulmuştu bir ara hep kapanıyordu böyle, yeni pil taktım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bir not da biz düşelim, fanı söküp heatsink'e bi üfledikten sonra, altına bi bak termal macunu kurumuş mu. kuruduysa yenilemek iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kuruyan termal macundan hayır gelmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 fanı temizledikten sonrada sonuç alamazsan rami çıkarıp temizlemeni öneririm bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 temizliğide elektrik süpürgesiyle yaparsın pislemezsin etrafı. uyarı: süpürgeye bişey kaptırmayın. 18 yaşından küçükler bu operasyonu yapmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar