thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya yıllardır çekilen bi işkence, kim hangi şehirde napiyo, buluşmaya kim gelir/gelebilir neden gelmez falan filan. mesela ben 234324 yıldır patideyim, kim gerçekten bursada bilmiyorum? az önce başka başlıkta gördüm rabbitin mesajını, o da ağlanmış kim var yahu diye, ben de bu öneriyi getireyim dedim. sticky yapalım çoğunlukların bulundukları büyük şehirlere, istanbul ankara izmir bursa antalya hakkari falan, millet yazsın o bölümlere, ben hep istanbuldayım, sadece kışın istanbuldayım, sadece yazın istanbuldayım, istanbulda okuyorum okul dönemlerinde ordayım falan gibisinden ki, insanlara olası bi planda falan ulaşılabilsin. hem de zaugnaya iş çıksın bölüm modu olarak başlıkları düzenlemek bakımından :D ben mesela az sonra bursa basligini acacagim, ilgili işi gücü olmayan sıkılan insanlar da diğer basliklari acsinlar plxor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yazın bir kısmı izmir-şirince geri kalanları istanbuldayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ardeth buraya değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 thelegbra said: ardeth buraya değil :D buraya ne yapaz peki boş kalmasın -_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 çiçek ciz bocek ciz sudoku coz ben boş kalan zamanlarimda hep kendime bunu soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sudoku ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 cahiL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 zuahahah george süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 zaugna tarafından şehir başlığı muhabbetleri onaylanmış, benimki stikilenmiştir. benden başka işi gücü olmayıp diğer şehirleri yapmak isterlerse feel free falan filan. ardeth sen hevesliydin git aç bakim başlik annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 açmam başkası açsın ben yazıcıyım açıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 oha her il sticky olursa kişselin ilk iki sayfası sticky olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ne alaka kişisel ya. yapmam ben oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 okul zamanı kıbrıs - mağusa, tatillerde ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bence bir topic olsun ve her sehir icin spoiler olsun basinca liste ciksin, hatta patilerin bol oldugu ulkeler icinde spoiler olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yav google mapsin mi ne biseyi vardi, herkes girip adini yazip yerini filan isaretliyodu, oyle bisey yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 abi o direk adres olmuyo mu :D millet gider birbirini dover sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tam adres degil. bulucam bi dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 o daha iyiymiş ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 yapın o zaman bi paticik map'i sticky yapılsın, herkes girsin o map'e işaretlesin kendini zor bir şey olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 amerika-fl-miami beach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar