geffen Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 alınmayın abi bi siz mi varsınız ligde.. germeyin ortamı, ünlü filozof küçük ibonun da dediği gibi.. bugün en mutlu günümüz.. bugün neşşşe doluo düğünümüz şappi şappi (bu kadarını biliyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahaha ben 5fenerlinin arasında ispanyolca tezahurat bile yaptım ulan netten bulup =) İspanya ateşi yakar sizi falan dedim =) sonra baktım götüboklu fener ciddi ciddi zorluyor aha dedim ciddiyet =) Tur atlayacaklar. Son golde çoştuk penaltıları omuzomuza izledik :p tur atlayınca sarıldım arkadaşlara manitama bile böyle sarılmamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 caddeki kutlama var ama pek bişi yok gibi sadece divanın önünde,var orda da bayaa ama okadar iyi değil sonuçta çeyrek finale kaldık okadar büyük bi olay değil rutin şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 DoruK said: Bonjo said: Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek süper konuştu , "Fenerbahçe Avrupada iyi oynuyor çünkü Avrupada futbol oynanıyor , Türkiyede malesef futbol oynatılmıyor" , kapak gibi laf valla.. şu gazla bok atmasalar da olmazdı zaten :( Valla bok atmak degil görünende o , bu maçtada gökhanın sarı kartı vardı , atmak istese 100 kere atardı , ama avrupada amaç futbol oynatmak işte , bizim türk hakemleri olsa gene Fenerbahçe çok kırmızı görürdü bu maçtada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 devamı gelir insallah ya bu kadar sevindik patlamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bi dahaki mac barcelonada olsun istiyorum ben! gormedim orayi :P :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tebrikler valla hayatımda ilk defa feneri gönülden destekledim ii oynayıp haklarıyla geçtiler turu uğur boralı aziz yıldırım 20 milyon euroya fln satar bu maçtan sonra volkan da o penaltıları kurtarmasa uçağa almazlardı heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ugur boral super oynadi, takip etmiyorum ama ligde de boyleyse avrupaya gider valla. ceydanin nimetleri de volkana helal olsun ^^ tebrikler fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu milandaki pato altyapidanmi gelmis? maşallah dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yok onu yeni aldılar brezilyadan geçen sezon fln kakadan ii olcak diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tebrikler vallah fenerbahceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 cok fena biseymis yahu 18 yasinda. milanin messi si olur bu cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 star tv maçi tekrar yayinliycakmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 brezilyalı olması lazım pato'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Baluu said: star tv maçi tekrar yayinliycakmiş.. ohbe,ilk 2 golden sonra stresten öksürmekten ciğeri ele alıyordum az daha,gece yarısı eczaneden sakınlestırıcı aldımda ızleyebıldım 60 tan sonrasını,beklerım sabaha kadar rahatca ızlerım 10 ile 60 arasını.Bu gidişle ölümüm maç seyrederken olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 arsenal gelmesin abi bize. bu genc kadroya 70 dakka dayanip 70 ten sora 5 yeriz dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yok abi yok shalke en makulu shalke iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 özellikle ve özellikle liverpool istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Man Utd istiyorum. En sevdigim iki takim kapissin, stadda izleyeyim. REzil olabilirz man utd'a ama onemli degil, guzel bir mac izlemis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Abi tv de kime sorsalar Barcelona istiyor ne iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ovchinnikov said: yok abi yok shalke en makulu shalke iyidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 gaza geldi millet şahlanıyor alcaktan atalım biraz ya :P barça parçalamasın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 gazı aldı herkes isterler tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar