Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Sevilla - Fenerbahçe ( 04.03.2008, 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alınmayın abi bi siz mi varsınız ligde.. germeyin ortamı, ünlü filozof küçük ibonun da dediği gibi..
bugün en mutlu günümüz.. bugün neşşşe doluo düğünümüz şappi şappi (bu kadarını biliyorum )
Mesaj tarihi:
ahaha ben 5fenerlinin arasında ispanyolca tezahurat bile yaptım ulan netten bulup =)
İspanya ateşi yakar sizi falan dedim =)

sonra baktım götüboklu fener ciddi ciddi zorluyor aha dedim ciddiyet =) Tur atlayacaklar.
Son golde çoştuk penaltıları omuzomuza izledik :p tur atlayınca sarıldım arkadaşlara manitama bile böyle sarılmamışımdır.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
Bonjo said:
Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek süper konuştu , "Fenerbahçe Avrupada iyi oynuyor çünkü Avrupada futbol oynanıyor , Türkiyede malesef futbol oynatılmıyor" , kapak gibi laf valla..

şu gazla bok atmasalar da olmazdı zaten :(

Valla bok atmak degil görünende o , bu maçtada gökhanın sarı kartı vardı , atmak istese 100 kere atardı , ama avrupada amaç futbol oynatmak işte , bizim türk hakemleri olsa gene Fenerbahçe çok kırmızı görürdü bu maçtada..
Mesaj tarihi:
tebrikler valla hayatımda ilk defa feneri gönülden destekledim ii oynayıp haklarıyla geçtiler turu
uğur boralı aziz yıldırım 20 milyon euroya fln satar bu maçtan sonra
volkan da o penaltıları kurtarmasa uçağa almazlardı heralde:)
Mesaj tarihi:
Baluu said:
star tv maçi tekrar yayinliycakmiş..

ohbe,ilk 2 golden sonra stresten öksürmekten ciğeri ele alıyordum az daha,gece yarısı eczaneden sakınlestırıcı aldımda ızleyebıldım 60 tan sonrasını,beklerım sabaha kadar rahatca ızlerım 10 ile 60 arasını.Bu gidişle ölümüm maç seyrederken olucak
  • Yeni Oluştur...