Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 asdhaskjfhs Edu alışık onlara ya. Adam takımın en golcülerinden nerdeyse, hepsi de kendi kalesine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 herşey iyi güzelde turu atlayan takımları yazmak olmamiş. izleyecektim ben o maclari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Edu penaltıyı kötü kullanmadı ki. Gol atanlardan bile daha iyi bi yere attı aslında. Sertte vurdu. Palop şans ve yetenekle gol olmasını engelledi işte. Eleştirilcek bi yanı yok bence o penaltının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Zaten edu atsaydı şaşardım. Ama penaltılar onların son devrede onların oynadığı kalede diğil de bizim kalemizde atılsaydı kesin atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abicim penaltı girmiyosa her türlü eleştirirsin :) sonucta edu bu boru değil, ömür törpüsü oldu adam su kupada resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Overseer said: ahmet çakar geyiğini anlatsın biri nolur ya ahmet çakar altıpas programında fenerbahçe sevillayı elerse bikini giyerim demiş. şimdi onu bekliyoruz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kezman fatih terim ingilizcesiyle konuşuyo lan ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 erucalavera said: Overseer said: ahmet çakar geyiğini anlatsın biri nolur ya ahmet çakar altıpas programında fenerbahçe sevillayı elerse bikini giyerim demiş. şimdi onu bekliyoruz artık :P adam sa giyer adam degil demiyorum ama adamsa giyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İyide adam attığı nokta ve sertlik olarak maçtaki en iyi penaltılardan birini attı sonuçta. Birde bu maçta gayet mükemmel oynadı genel olarak. İyi yönlerinide görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ahmet Çakar with Bikini De hemen dönmüş, espri yaptım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Sevilla maçına kilitlendi. Hatta sadece Türkiye'de değil bir çok Avrupalı spor otoritesi tüm futbol severleri bu maçı seyretmeye davet etti. Taraflı tarafsız herkes heyecanla bu maçı beklerken çok konuşulacak iddialar da ortaya atılmaya başlandı. Söylemleriyle her zaman ilgi çekip spor gündemini meşgul eden Ahmet Çakar yaptı yine yapacağını. Çakar dün gece 'Altıpas'programında " Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim" dedi. Fenerbahçe'nin turu geçme şansının çok az olduğunu belirten Çakar, kırdığı potu düzeltmek için bu kez de " Sözlerim espiriden ibaretti. Ama Fenerbahçe ilk yarıda 3 gol yer.İkinci yarıyı bilemem. Ama bu futbol, adama değil bikini, jartiyer bile giydirir. Ne olacağı belli olmaz" dedi. Bikiniyi giymeden kıvırmış biraz gotu kurtarmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu galibiyeti Khala'ya armagan ediyorum , öve öve bitiremiyordun navas dı capel di alves di oydu buydu hepsi ne hallere düştü gördümü? :D, capel dediğiniz 20-30 milyon € luk adamı Gökhan rezil kepaze etti yerlerden kalkamadı , Uğur boral daniel alvese bir top kaptırmadı rezil kepaze etti..Birazda bizim topçuları öv yawrum benim , hadi cnm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 giymemesi daha iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Adam ilk yarı 3 golü iyi tutturmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fb li oyuncular baya bi fiyat arttırdılar. özellikle ugur boral bence macın adamı. iki gol atan deivid macın adamı secilmistir gerci ama, pek ekstra oynamadı zaten atıyodu her macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nickyoksunu said: sen cok zekisin bence 60 sayfa fb topici oldu millet sevincten havalarda gelip DAĞILIN dion cok zekisin tebrikler yani. sen emrederken iyi pasa cocugumusun be sen git simdi kirlettirme forumu bana dağılın diye fblilere mi diyor lan adama bak manyak mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 stajyer üye daha o bosverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Uğur boralın Alvesi durdurmasına bişey demem de.. Capel'i gökhan nereye durdurdu ya.. Capel fenerin sol tarafını öldürdü, her atağı sol kanata top atarak yaptılar. Her pozisyonda çalım yedi gökhan, sonra da herifi indirdi. Her pozisyonda dua ettik aman hakem 2. sarıyı vermesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 lol super grp kurduk dolsuuyoruz http://www.facebook.com/group.php?gid=9173303130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Uğur Boral harbiden 10 numara adam ya. Alves dünyanın en iyi sağ beklerinden biri bi çok kişiye göre ama ezildi resmen 2 maçtada. Yakında Avrupa'dan teklifler gelmeye başlar Uğur'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1- hallettik sayılır. 2- ya forumda iyi kötü ~3yıldır üyeyim illla mesaj atmak mı lazım amma post meraklısı adamlarmıssınız ya 3 yıldan bu yana sadece futbol geyigine girsem bendede vardı 2-3 madalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mayhem said: helal olsun fenere hayatımda izlediğim en mükemmel maçlardan birtanesi. süpersin fener bu akşam. beşiktaşlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Helal olsun hakikaten şimdi geldim turdan =) evet bi beşiktaşlı olarak fener bayrağına büründüm bağırındım fenerlilerden daha çok bağırdım be :p kafada güzel sırf kuzenin hatrına çıktım ehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nickyoksunu nickini beyinyoksunu diye degistirsene daha gercekci olur hem bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Jay-Jay said: Uğur boralın Alvesi durdurmasına bişey demem de.. Capel'i gökhan nereye durdurdu ya.. Capel fenerin sol tarafını öldürdü, her atağı sol kanata top atarak yaptılar. Her pozisyonda çalım yedi gökhan, sonra da herifi indirdi. Her pozisyonda dua ettik aman hakem 2. sarıyı vermesin diye. capel in oynadıgı yer fenerin sol kanadı olmuyor nasıl izledin maçı , capel ne yaptı bu maç bir asist bir gol bir tehlikeli pozisyon ne yaptı kendini yere atmakdan baska , her pozisyonda karı gibi kendini yere attı , gökhana helal olsun valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar