eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: Bir Galatasaray taraftarı olarak düşüncem şudur. Ben Türkiye'de yaşayan bir bireyim , tabiki Fenarbahçe'nin yenmesi Türkiye'nin lehine olacaktır. Puan getirecektir Avrupa başarılarında ; ama şöyle bir durum var. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğunu düşündükçe içim daralıyor. Hayır kıskançlık değil , heriflerin aldığını düşündükçe sınır dışı operasyondan farkı kalmayacağına eminim bilader. 10 bin yıl reklam edicekler olayı. Klasik futbol muhabbetlerinde paso muhabbeti geçicek. İlah falan zannedicekler elemanlar kendilerini tek korkum odur. bütün gslilerin yaptığı gibi yani dimi uefa kupasını her ahlta sokmak gibi ayrıca fb maddi acıdan feci kalkınır o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğunu düşündükçe içim daralıyor. Hayır kıskançlık değil , heriflerin aldığını düşündükçe sınır dışı operasyondan farkı kalmayacağına eminim bilader. 10 bin yıl reklam edicekler olayı. Klasik futbol muhabbetlerinde paso muhabbeti geçicek. İlah falan zannedicekler elemanlar kendilerini tek korkum odur. valla şampiyonlar ligini alırsan harbiden ilah olursun ama bi de öle birşey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: Fenarbahçe'nin yenmesi Türkiye'nin lehine olacaktır. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğunu düşündükçe içim daralıyor. Kazanmasın bilader , almasın kupayı. İspanyollar başka topic'e Edit : İlla İspanyolca mı yazmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ¡Españoles van otro tema! Evet ispanyolca biliyorum nihah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 çok az kaldı. acaip heycan yapıyorum. çok güzel çok heycanlı bi maç olucak. umarım turu geçeriz. geçemesekte canları saolsun bu sene bu bile yeter zaten. asıl seneye beklentilerimiz yüksek olucak. şimdiden teşekkür ediyorum takımıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 SturmVogel said: kitana said: Fenarbahçe'nin yenmesi Türkiye'nin lehine olacaktır. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğunu düşündükçe içim daralıyor. Kazanmasın bilader , almasın kupayı. İspanyollar başka topic'e Edit : İlla İspanyolca mı yazmamız lazım? Vaktiyle Alman olanlar İspanyolları dışlamasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ahmet Çakar'a kapak olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: Bir Galatasaray taraftarı olarak düşüncem şudur. Ben Türkiye'de yaşayan bir bireyim , tabiki Fenarbahçe'nin yenmesi Türkiye'nin lehine olacaktır. Puan getirecektir Avrupa başarılarında ; ama şöyle bir durum var. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğunu düşündükçe içim daralıyor. Hayır kıskançlık değil , heriflerin aldığını düşündükçe sınır dışı operasyondan farkı kalmayacağına eminim bilader. 10 bin yıl reklam edicekler olayı. Klasik futbol muhabbetlerinde paso muhabbeti geçicek. İlah falan zannedicekler elemanlar kendilerini tek korkum odur. Her ne kadar 17 Mayıs 2000 de aldığımız UEFA kupasını reklam edemesekte 6 Kasım'da yediğimiz 6 gölü zehir ettiler bize. Adımızı 6s olarak değiştiren komik arkadaşlar da var. Kazanmasın bilader , almasın kupayı. Ps: evet crymore Valla katılıyorum düşüncene , gs uefayı aldıgında türk bayraklarıyla el ele kol kola sokaklara çıktık , üzerinden 10 sene geçti hala kafamıza kakılıyor..Bende avrupada gs ı niye tutayım? sadece basarı anlamındada degil Fenerbahçe bu sene CL den sponsorlar felan toplam 20 M €para kaldırmış , bjk lı gs lı sevinirmi buna? tabiki hayır..Onun için en güzeli nötür olmak , ne haliniz varsa görün demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 estoy bien en aqui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahmet çakar napmış öyle yine ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bugün fener kaçtane yer sizce ? =) yada kaç tane atar? ciddi bi soru herkesin kişisel düşüncesini merak ediyom anket yapıomda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 3-2 fener alir bence yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sevilla 3-2 Fenerbahçe Penaltılarla Fenerbahçe alır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tmm arkadaşlar daha çok katılım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 3-1 alcak sevilla yaauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bence maç berabere biticek..herneyse devam edelim.daha fazla katılım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 2 atcaz, 2 yiycez diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 erucalavera said: 2 atcaz, 2 yiycez diyorum ben de. bence fener atarsa yemez yersede atamaz..ama sonuçta berabere kalcak demişsin :P fsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 3-3 biter bence 2-3'den 3-3 yapar sevilla fenerbahçemiz turu atlar 1 deivid 1 alex 1 kezman 2 fabiano 1 keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Tahminim 2-0 Fenerbahçem alır maçı ama olur da ilk golü yerse bile maçı çevirebilir diye düşünüyorum. Sevilla ilk maçın moral çöküntüsüyle defansda açıklar verecektir. Alex yada Kezman'ın golleriyle sonuca gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ilk golu atan alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 maça 1 saat 15 dk kaldı heycan sürüyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 atan galip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 adamınbiri said: atan galip. yiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İnanın Çocuklar! Zor olanı başaracağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar