fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Zegna said: kondisyon namina bisi kalmadi abi. yani uzatmalarda son 10 dakka gibi gecicek malesefeet kondüsyon kalmadı. uğur çok iyi ama kazımla değitşirilebilir. kezman da öyle. ya da bi önlibero alınabilir kemal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ABİ BAK GENE GOSTERİYO DELİRDİM lan sen adamin yaptigi ortaya kicini nasi donersin IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Uzatmalar tamamen oynatılıyor dimi ? UEFA bu kuralı baya bir çorba etmişti. Gümüş, Altın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 helal olsun fenerime. ispanyada ilk 10 dakkada 2-0 ken maca ortak olduk tirstirdik ispanyollari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 elensekte elesekte bugun fenerbahceli oldugum icin 10 kat daha cok gururluyum sanssiz 3 gol yedikten sonra bile birakmadik HELAL OLSUN HEPINIZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu topicde Fener 5 yer Sevilla şov yapar diyen arkadaşlara sesleniyorum Fenerbahçe hepinize güzel bir ayar çekmiştir herhalde sahada volkan hariç bütün oynuyan oyuncular bu turu hakedecek top oynuyorlar ve turu söke söke alacaklar emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nileppezdel said: Bu Sevilla iki sene üst üste UEFA'yı alan, ligde liderliğe oynayan Sevilla ile aynı takım mı? Şaka gibi savunma yapıyorlar, TSL'de daha iyi savunma yapılıyor valla özellikle Poulsen çok komik :D Fener geçer turu :) yaw Fener kimle oynasa kötü olur zaten , Anderlecht i kötü , PSV si kötü , Interi kötü , CSKA sı kötü , Sevillası kötü , Fenerin iyi oynama gibi bir opsiyonu yok zaten hep rakip kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 milan arsenal 0-2 barca celtic 1-0 manu lyon 1-0 bu arada yenen tüm takımlar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Xobalt said: nileppezdel said: Bu Sevilla iki sene üst üste UEFA'yı alan, ligde liderliğe oynayan Sevilla ile aynı takım mı? Şaka gibi savunma yapıyorlar, TSL'de daha iyi savunma yapılıyor valla özellikle Poulsen çok komik :D Fener geçer turu :) Ligde liderlik mi ? 7-8. falan Sevilla, ligde. Geçen sezondan bahsediyorum ya. Bi takım yarım sezonda bu kadar mı değişir? Jimenez tam amele o ayrı da yani defans oyuncularını da mı Ramos iyi yapıyordu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fenerin iş zor. Yalnız spikerler de yorumun şeyini kaçırdılar biraz. Gollerin hiçbiri şanssız değil. Fener'in dışarı çıkan topları şanssız olabilir ama Sevilla çatır açtır attı, şans golü diil hiçbişri. Neyse, Ahmetn Çakar'ın bikini giymesini istiyorum ben! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Uzatmalarda avantaj bizde yanlız , biz 1 gol buldukmu onlara 2 lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 alsin abi kazimi kazim forvet oynasin ciddiyim santrafor oynasin ne oynuyosa oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 @Nil sana bi soru ama adam gibi cevap ver Fener mi çok iyi oynuyor yoksa Sevilla mı çok kötü dlikanlı ol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İlker Yasin nası bi mahluktur ya, alakasız alakasız konuşuyo. Hani cümle kurabilse tamam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aktiftablet said: Fenerin iş zor. Yalnız spikerler de yorumun şeyini kaçırdılar biraz. Gollerin hiçbiri şanssız değil. Fener'in dışarı çıkan topları şanssız olabilir ama Sevilla çatır açtır attı, şans golü diil hiçbişri. Neyse, Ahmetn Çakar'ın bikini giymesini istiyorum ben! :) 2.gol volkanin hatasi abi yani bide uzerine geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ne maç be, titriyorum heyecandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aktiftablet said: Fenerin iş zor. Yalnız spikerler de yorumun şeyini kaçırdılar biraz. Gollerin hiçbiri şanssız değil. Fener'in dışarı çıkan topları şanssız olabilir ama Sevilla çatır açtır attı, şans golü diil hiçbişri. Neyse, Ahmetn Çakar'ın bikini giymesini istiyorum ben! :)Haklısı hiç biri şans golü değil Volkan'ın aptallığı ama bu Sevilla'yı bağlamaz sana şiddetle katılıorum yediğimiz goller konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hadi ya şans bizden yana olsun susturalım şu gavurun oğullarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu Palop'a yılın kaleciliğinde oy vermiştim UEFA'nın yılın 11'i seçmesinde.Oyumu geri alıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 soylede bisi var ali bilgin girerse baya duran top kazaniriz abi ali bilginide alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sevilla rahat bir sekilde ilk gruplari gecmistir arkadaslar, herifler kotu top oynuyorsa, rolantide, duran topta gol yiyorsa bu fenerin basarisidir, onlarin hediyesi degil, bunu algilayalim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Başladı. Haydi Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yalnız Fener turu geçerse, ki bence geçer, Ahmet Çakar direk epic FAIL olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 asıl aurelioya faul o be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar