Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 popolara örnek vercek olursak erkek ilgi alanımın dışı olduundan bilemem fakat hatunlarda poposu en güzel Jlo ile Beyonce diyebilirim =) bknz şekil:A şekil:B
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 erkeklerin taciz etmesi bana biraz öküzlük gibi gelio..abazalık ötesi bi durum yani.. kadınların taciz etmesini anlamış değilim..
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kadınların popo elleme sorunsalının içgüdüsel olduğunu düşünüyorum, ilkokulda falan da bu tarz olaylara şahit olmuştum çünkü :) E o yaşta seks düşünecek halleri yoktur herhalde :) Erkeklerinki hakkında yorum yapmicam. Popo güzeldir. Ellemek lazım.
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 @ roket adam popo güzeldir ellemek lazım (tu) asdasd
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dory said: ohh shit! wtf omg *stunned for 1 day* pwned!
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır nası yani sokakta adamın biri gelip seni elliyo ve bu hoşuna mı gidiyo sdfs
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 PrudenT said: sechil said: eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır nası yani sokakta adamın biri gelip seni elliyo ve bu hoşuna mı gidiyo sdfs good morning :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Xhunarion said: Karı karı topicine dönmesin pl0x. valla erkekte güzel popo gibi bişi imkansız olduğundan dolayı.. böle oluyr napalm.. kıllı mıllı falan bişi işte! ıygh! ayrıca her popo başlığına koyabileceğim serena williams poposu bi de kim kardayaşıyanlar? poposu bu popolarla kafa bile kırarlar! sinemada çift kişilik koltuğa tek kişi belki sığarlar. serenanın o popo ile tenis oynayabilmesini hayvan olmasına ve chuck norris'in yüceliğine bağlıyorum. o ki dev gibi popolu bir yaratığı bile tenis oynatabilecek kudrettedir. erkekte güzel popo chuck norris'e ve izzet altınmeşeye mahsustur!
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya şimdi yeterince gay damgası yemek istemiyorum ; ondan açıklama getirmeyeceğim. Erkek poposu üzerine yazılacak çok şey var nokta da ekleyeylim erkekte güzel popo imkansız? malesef kızların büyük bir bütünlüğü erkeklerde fiziki açıdan ilk gözlerine batan kısım kalça oluyor. Kıllı mıllı olacak diye bir şart da yok ayrıca kaslı olması şarttır. glaiba yeterince açıklama yaptım ps: gay değilim
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 öyleyse bu kanıya nerden vardın ? =) madem gay değilsin asdfdsa
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Abi güzel popo deyince zebellah gibi poposu olan çirkin kadın fotosu koyan insanları anlamıyorum ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dikkat çekiyor ve arkalarında bir escalade cip varmış gibi duruyor aynı şekilde deve koysam tek hörgüçlü değil de çift hörgüçlü koyarım inan.. reklam stratejisi gibi bişi. görseller şaşırtıcı ve vurucu oluyor işte. ayrıca dev gibi değil belki ama popo iyidir, küçük popolu kızlar ıggh! hiç hoş değil
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Xhunarion said: Abi güzel popo deyince zebellah gibi poposu olan çirkin kadın fotosu koyan insanları anlamıyorum ya. artı bir rep
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Eski kız arkadaşım arada sırada mıncıklardı. Bilmiom valla hoşlarına gidio sanırım.
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 PrudenT said: sechil said: eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır nası yani sokakta adamın biri gelip seni elliyo ve bu hoşuna mı gidiyo sdfs ya ne alakası varr o anlamda demedim çarpıtmayalım lütfeeen
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Flameoffear said: Eski kız arkadaşım arada sırada mıncıklardı. Bilmiom valla hoşlarına gidio sanırım. senin hoşuna gitmiyomuyduu??
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hahaha fsdas herkesin hoşuna gitcek diye bi dava yok şimdi seçilcim güncel: öyle bi sormuşun ki baskı yapıyon sanki X(
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardırya feyk ya da fetişist 2sinden birisin ama elletmeyi seviyorsanda saygı duyarım hatta allah da bana senin gibi böle düşünen birini nasip eder dsasdsdas
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 seçil sen manyakmısın böyle bi konuya patideki sayılı dişileden biri olarak nasıl bişi yazarsın yazık kızım ya dipnot:erkek adam elletmez
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 adamınbiri said: seçil sen manyakmısın böyle bi konuya patideki sayılı dişileden biri olarak nasıl bişi yazarsın yazık kızım ya dipnot:erkek adam elletmez :)-D (tu) bu dipnota içilir.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 adamınbiri said: seçil sen manyakmısın böyle bi konuya patideki sayılı dişileden biri olarak nasıl bişi yazarsın yazık kızım ya hocam öyle diyorsunuz sonra kızlar kaçıyo forumlardan. (:P) ya kızlı bi forum göremicek miyim ben ya. pöhf.
Öne çıkan mesajlar