Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 var maride bişeyler. bırak başka birinin kullanmasını, 01 dummyyi bile reddediyor. gerçi onun sebebi ilk dummy run da yaptıkları da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 evet maride baya bişey var, olasılıklar eva 05 de annelik ilişkisi olabilmesi, kaworu gibi angel olabilmesi falan. Ama beni şaşırtan eva 05 kullanırken sanki vucuduna birşeyler enjekte ediliyor ki eva 05'in savaştığı "yaratıklar" konusuna girmiyorum bile. Asuka olayına gelince dikkatinizi çektiyse asukanın end of evada yaralanan göü ile aynı göz yaralandı. Bu da uyanınca "ben souryu asuka langley'im" deme şansını arttırıyor. Ya her şekilde bağlarlarda. Feci troll yedik. Bu sırada thora çıkardı bdripi haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 forumun eskilerinden akuma_blade 2.22 yi çevirmiş. [ UTW - THORA ] uyumlu altyazıyı linkten indirebilirsiniz. evangelion 2.22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 şimdi ilk seriden sonra neleri izlemeli bunu izlemeden önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ?! filmin sonundaki trailerda asuka'nın bir göz yok.neden ki? end of evangeliondaki mızrağı ne ara yedi veya yiyecek? anlamadım.sonra bu gelen hatun beast mode olayı ne ? remake diye nasilsa izlerim diyordum bariz alakası yok ki remake ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 of ne kadar sıkıldım sonlara doğru öyle böyle değil, animasyonu görmek istemesem kapatacaktım son 5dk'de "minimini bir kuş donmuştu, pencereme konmuştu" müziği girince filan öyle baydı. "encıl geliyor hadi bir halta yaramayacağını bildiğimiz ne kadar konvansiyonel silah varsa spamleyelim de gözler bayram etsin" sahneleri uğruna devam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 portakal suyu ol sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Beynim oldu zaten, iq falan kalmadı. :( Neyse persona 3 portable'in yüklenmesini beklerken seyrettim diyereek gönlünü alayım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çarpılırsın tövbe de sem demeye gelmiştim ki viktor cümlemi sıkıştırarak sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cumleyi diil portakali sIkIstirdim safasdf http://www.evacommentary.org/images_capdoc/food-court_tang.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://knowyourmeme.com/i/2185/original/keem_jong_eel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ne zaman geliyor bunun devamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bu en sonda credits gelmeden önceki son şarkının ismi ne acaba ? şu işin cılkı çıktığı yer edit: give me wings miş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 e bildiğin cok delikanlı olmus burda shinji, ilk filmde daha doğrusu bide bu rebuild devam serisimi yoksa, ayda kan izi var, ölü angel tebeşirlemişler falan, bide tokyo falan kan denizi, yoksa orası tokyo dğeilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Rebuild of Evangelion devam serisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 99% devam filmi çıkacak "gene mi üçüncü?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZSEo6JGxQ4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://neweva.blog103.fc2.com/blog-entry-1401.html kadro genişlemiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I-AL_RxFQqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Çok az kaldı çok. 3RD AGAIN, HUH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 heyecanlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9f6QJ3SryEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ıslandım adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 OMEDETO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sınıfımda evangelion ne bilmeyen japon var, gel de basma tokatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar