fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 http://img166.imageshack.us/my.php?image=turbaner2.jpg aynısını türbanlıların erkek kardeşlerinin,kocalarının,yada kendilerinin yapmasını istiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 girmeseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Kanlı olay olmasında bu normal, baktığın yer aydın orda bu türbanlıya yapılıyorsa merak etme erzincanda da turbanlılar olmayana yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Luriel said: girmeseymiş. çıkışta görüşssünlermi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aynısını türbanlıların erkek kardeşlerinin,kocalarının,yada kendilerinin yapmasını istiyor musunuz? said: sana ne yapıyolarsa yapsınlar bi zahmet biri şunu banlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fightersfight said: aynısını türbanlıların erkek kardeşlerinin,kocalarının,yada kendilerinin yapmasını istiyor musunuz? Yapmalarını önlemek için onları almıyoruz. Gericilere yol vermiyoruz. Sanada vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ay canım benim vah vah çok üzüldüm şimdi o sıkmabaş militana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bunlar münferit olaylar aslında eheh yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sıkmabaş hak etmiş.kafasındaki çaputla neden gelmiş okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan hakkında soruşturmaya izin vermeyeceğini belirtti. Çelik, gazetecilerin, ''YÖK Başkanı ile ilgili soruşturma açılmasına izin verecek misiniz'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Soruşturma açma yetkim var. Sayın YÖK Başkanı'nın bugüne kadar yaptıklarının suç teşkil ettiğine inanan birisi değilim. Yaptıklarının suç teşkil ettiğini sanmıyorum. İzin vermeyeceğim'' dedi. ne bekliyorsun ki inandıklarına göre değil soruşturma açmak. bir hak hukuk kural var aynı tas aynı hamam işte laikliğin güvencesiymiş peeehhh olmayan şeyin güvencesi de olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Asıl ordaki morlu eleman dikkatimi çekti , böyle ilk defa türbanlı görmüş gibi bir bakisi var. Olayin devaminda ne olmuş bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yorumunuzu lütfen karşınızdakininde duyguları inançları olduğunu düşünerek yazın. O kıza yapılan yarın öbür gün Türkiye için olacak en büyük sorunların AYRIMCILIĞIN,belki de İÇSAVAŞIN başlangıcıdır. Provakosyonlara lütfen kanmayın. Bu tip olayları başlatan da, reklamını yaparak rant sağlamaya çalışanda aynı derece suçludur. Kardeşi kardeşe kırdırmak böyle başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ben newdonis'i kırdırmak istiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bunu istiyolar abi işte yapmayın bunları ; bu forumdan tutunda memleketin en ücra köşesine kadar , üniversitelere kadar birbirimizle kavga etmemizi. Gündemimizi bu tip şeylerle meşgul tutmamızı , bunları konuştuğumuz müddetçe gelişmememizi istiyorlar. Amerika sınır ötesi harekat kısa sürmeli diyor ertesi gün askerler yurda dönüyor. KÖR müsünüz? birbirinize sahip çıkın , kavga etmeyin artık. Sizin asıl düşmanınız içerdeki türbanlı türbansız değil , sizin asıl düşmanınız dışardakiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Absolut said: Yorumunuzu lütfen karşınızdakininde duyguları inançları olduğunu düşünerek yazın. O kıza yapılan yarın öbür gün Türkiye için olacak en büyük sorunların AYRIMCILIĞIN,belki de İÇSAVAŞIN başlangıcıdır. Provakosyonlara lütfen kanmayın. Bu tip olayları başlatan da, reklamını yaparak rant sağlamaya çalışanda aynı derece suçludur. Kardeşi kardeşe kırdırmak böyle başlar. tam böyle birşey yazmaya çalışıyordum :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Absolut said: Yorumunuzu lütfen karşınızdakininde duyguları inançları olduğunu düşünerek yazın. O kıza yapılan yarın öbür gün Türkiye için olacak en büyük sorunların AYRIMCILIĞIN,belki de İÇSAVAŞIN başlangıcıdır. Provakosyonlara lütfen kanmayın. Bu tip olayları başlatan da, reklamını yaparak rant sağlamaya çalışanda aynı derece suçludur. Kardeşi kardeşe kırdırmak böyle başlar. katılıyorum.helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 LathspeLL said: fightersfight said: aynısını türbanlıların erkek kardeşlerinin,kocalarının,yada kendilerinin yapmasını istiyor musunuz? Yapmalarını önlemek için onları almıyoruz. Gericilere yol vermiyoruz. Sanada vermemek lazım. valla almaman gibi bir olayın yok.maganda degilsin.ama isteseler onlar seni almazlar boşuna laf etme.şuanda bir çok üniversiteye türbanlı giriliyor onlarımı almıyorsun? "gerici" diye etiketlemek sana mı kaldı?vermemek lazimsa gel vermemeyi dene ne diyim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 E verilmiyor zaten yol? Yasak? 3-5 tane üni almıyor diye "giriyorlar" mı oldu? LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 siz sırf kargaşa çıkmasın diye üniversiteye okula kamuya askere bile çarşaf da sokarsınız yok daha neler kavga çıkacağını bile bile yarım yamalak hiçbir anlamı olmayan zaten verdikleri anlamın daha önce anayasada bulunduğu bir yasa yapana söyleyin onu başbakanımız alice harikalar diyarında yaşıyor sanki kendi de bilmiyor muydu böyle olacağını? çözüm sayın yök başkanının rektörlere ayar göndermesi miydi? 3 günde eline çakı alan geldi heeyy sokun türbanlıları dedi bu mudur sizin özgürlükçü insanlarınız ? bari özgürlüğe demokrasiye sığınmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Resimden birşey anlamadım ben, türbanlı kıza destek veriyor da olabilirler?, Eğer üniversiteye türbanla girdiği için protesto ediyorlarsa çok yalnış yapıyorlar, çünkü kızın üniversiteye girişini engellemek onların görevi değil. Sonuç olarak olay, başlığı açan arkadaşın düşündüğü şekilde olduysa ( yani kız protesto ediliyorsa ), kızı da sorgulamak lazım böyle bir provakatif davranış içinde olması nedeniyle, çünkü hepimizin bildiği üzere şu anda üniversitelere türban ( dini bir simge ) ile girmek yasalara kesinlikle aykırı.Bu arada daha şimdiden üniversitelerde kaosa neden olmasından da anlıyoruz ki AKP ve MHP nin ( ortada eğitimle ilgili çoookkk önemli sorunlar varken ) türbanı bir sorun gibi ortaya çıkararak ( büyük olasılıkla oy potansiyellerini arttırmak uğruna ) yapmaya çalıştığı iş tam bir aymazlık, gözgöre göre ülkeyi ikiye bölmek ( tam da düşmanlarımızın ve bizi maşa olarak kullanmayı isteyenlerin arzuladığı şey ).Baksanıza paticikte bile herkes birbirine diş bilemeye başladı. Hala türban olayını bir sorun olarak gören kişilere soruyorum, bu kızların eğitim özgürlükleri engelleniyor idiyse üniversiteye kadar nasıl gelmişler kardeşim?, demek ki yok öyle birşey.Yöresel baskılar, ekonomik nedenlerle eğitim hakkından hiç yararlanamıyor olan milyonlarca gencimiz var, gençlerimizin okullaşma oranı açısından beğenmediğimiz birçok Asya, Afrika ülkelerinin gerisindeyiz, bunlara kafa yorsak ya biraz, yemişim türbanını, derdi mi kalmadı ülkenin? Eğitim-Öğretim kurumları ve kamudaki hizmet verilen alanların dışında herkes kafasını özgür bir şekilde örtebiliyor, eeee? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 aquatik resim deki ogrenciler protesto edip farkındaysan kız da tartaklamaya çalışıyor gibi bişi. ayrıca türban dini simge degil,dinin gerektirdigi birşeydir.yani onların dininin gerektirdigi örtüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 şimdi 1000 tane olay saysam 1000'i de münferit olur ya hani.. sivas katliamından oruç tutmayan çocuğun dövülmesine, vapurda elele tutuşan çiftten kezzap atılan liseli kızlara kadar... gerçi gelişmiş insanlarız - hatta ondan ziyade gerçi insanlarız demem de yeterli olacaktır - yarın öbürsügün türbanlı birini yaksak nolacak biz ? münferit diyelim yine dimi. aha bu da münferit mesela. münferit. her türban karşıtının 1 münferit olayda bulunma hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 fizban said: şimdi 1000 tane olay saysam 1000'i de münferit olur ya hani.. sivas katliamından oruç tutmayan çocuğun dövülmesine, vapurda elele tutuşan çiftten kezzap atılan liseli kızlara kadar... Aaa olur mu, o olaylardan genel yargı çıkarmak olur mu? Küçücük olaylar onlar lütfen... (hepsini toplayınca genele varıyoruz ama neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kapilar acilsin, catismalar baslasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 fightersfight said: aquatik resim deki ogrenciler protesto edip farkındaysan kız da tartaklamaya çalışıyor gibi bişi. ayrıca türban dini simge degil,dinin gerektirdigi birşeydir.yani onların dininin gerektirdigi örtüdür. O nasıl yorumladığına bakar. Bir kesim Kuranda türban yoktur derken bir kesim vardır diyor yani onun dinini gerektirdiği demektense onun dinini yorumladığına göre gerektirdiği demen daha doğru. VE türban senin deyiminle dinin gereği ise dini simgedir, nasıl haç dini bir simge ise aynıdır senin mantığına göre. Kaldı ki zenci kızlı resim ırkçılıkla alakalı bizim sorunumuzla ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar