Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 1 Mart 2008 / Cumartesi Ankara 19 Mayıs Stadı 19.00 LigTV Fenerbahçe 50 puanla 2.sırada, Ankaragücü 28 puanla 9.sırada. Fenerbahçe'de Volkan, Gökhan, Lugano'nun yerlerine Serdar, Önder, Yasin forma giyecek. Fenerbahçe son derece stresli, zor, bol kırmızı kart gördüğü maçtan morali bozuk çıktı. Ankaragücü puan alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fener bu maçı da alamıcaksa şampiyonluk için bu sene o kdr heveslenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fener için çok önemli bir viraj, fener kaybederse avantaj sağlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ankaragücü tam kadro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 eldar said: Ankaragücü tam kadro mu? Bugünkü antrenmana Engin ve Jaba katılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ben kazancağımızı düşünüyorum zorlanırız belki ama fazlada kasmaz defansta yapılcak hatalar yada hakemin bizim defans oyuncularımızı atmak gibi bi hatası olmazsa 2-0 gibi bi skorla kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Fener alır, rahat alır. Umarım yanılırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 adamınbiri said: Ben kazancağımızı düşünüyorum zorlanırız belki ama fazlada kasmaz defansta yapılcak hatalar yada hakemin bizim defans oyuncularımızı atmak gibi bi hatası olmazsa 2-0 gibi bi skorla kazanırız. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Hakeme gözüne gözlük yapmak gibi bi hataları yada topu isteyip almayarak zaman geçirme gibi hataları olmazsa atmaz korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 forza angaragucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bursa ve ankaragücü (kardeş takımlar) ya her ikisinide sevmiyorum ama bakalım geçen hafta bursa çaktı bu hafta agücü napcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 3 maçı üst üste kaybetmez Fenerbahçe , kazanırız inş ama zemin zorlar bildigin tarla 19 mayıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 adamınbiri said: Ben kazancağımızı düşünüyorum zorlanırız belki ama fazlada kasmaz defansta yapılcak hatalar yada hakemin bizim defans oyuncularımızı atmak gibi bi hatası olmazsa 2-0 gibi bi skorla kazanırız. ahah öyle bi demiş ki hakem bunların defans oyuncusunu atsa her türlü hata yapmış oluyor.. ne de güzel göz önüne sermiş fanatizmini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ankaragücü çok kötü bir takım son dönemde. fener her türlü kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 alt olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 4-1 fln alır fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Lugano'nun Sarı kart'ını irdeliyim, Kurallar dahilinde Evet 2 Pozisyondada Sarı kart'ı hakediyor.. Fakat kurallar dahilinde irdelersek Futbolu Hakemlere "Sahada futbol'un oynanmasına ve 2 Takımında maçı 11 kişi tamamlamasına çalışın. Eğer Futbolcular oyunun oynanışını engelliyorsa veya Oyun gidişatını etkileyecek davranışlar sergiliyorsa Atın" deniyor hakem seminerlerinde hepsini izlediğim için biliyorum. İzleyen arkadaşlarda bilir.. Hakemler bazı itirazları oyunun gidişatı açısından görmezden gelmek zorundadır ki Buna Agresif itirazlar dahil. Kendi sahasında olmasının güveniyle mübarek hakemi döwmenin 1 derece altı bi tavır sergileyen galatasaray'lı oyunculara neden kart gösterilmedi e be Kuralların padişahı cüneyt çakır ? Gökhan'ın Kırmızı kartına geliyim. İlk Sarı kart kesinlikle doğru .. Bazı yerlerde Kuralları unutmamız lazım.. Kurallar yerli yerinde uygulanırsa.. Her maç yaklaşık 3 er penaltı ..(hatalı penaltılardan bahsetmiyorum)(Faul olan fakat verilmemesi gereken penaltılardan bahsediyorum)(futbol oynayan herkes bilir kendine faul yaptırtmak kadar kolay bişey yok kendini atmadanda rakibini faul'e zorlayabilirsin) ki İtiraz zaman geçirme ve benzeri öğelerden her maç 8-9 kişi tamamlar her takım. Volkan'ın kırmızı kartı. Helal olsun.. Ben olsam demicem ben zaten genel anlamda agresif bi adamım ben orda okadarla kalmazdım ama hangi Türk evladı olsa gider aynısını yapardı.. Özet'ine geliyim kurallar dahilinde evet cüneyt çakır 4 kırmızı kartındada haklıdır. Fakat yazımın başında yazdığım gibi maçın bu şekilde gerilmesine sebep olanda odur.. Türkiye değil dünya Futbolunda bazı pozisyonlar görmezden gelinmelidir bunu görmezden gelmeyende cüneyt çakırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ankaragücü FB'ye ayrı motive oluyor,1-1 falan bitebilir.Ama Ankaragücü'nün en fazla yapacağı 1-1 gibi alt bir beraberliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ankaragucu cok guzel yatacak ve fener farkli skorla galip gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Fener GS macının acısını Ankaragücünden cıkaracak. ben üst diyorum. ama cokta anlamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sopcast linki yollayabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sopcast link paylaşımı yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 son 5 dakika hala beraberlik bozulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Beklediğim oldu, maç 0-0 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ah gökhan ah o golleri kaçırmasan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar