Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaragücü - Fenerbahçe


Xobalt

Öne çıkan mesajlar

1 Mart 2008 / Cumartesi
Ankara 19 Mayıs Stadı
19.00
LigTV

Fenerbahçe 50 puanla 2.sırada, Ankaragücü 28 puanla 9.sırada.

Fenerbahçe'de Volkan, Gökhan, Lugano'nun yerlerine Serdar, Önder, Yasin forma giyecek.

Fenerbahçe son derece stresli, zor, bol kırmızı kart gördüğü maçtan morali bozuk çıktı.

Ankaragücü puan alabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Ben kazancağımızı düşünüyorum zorlanırız belki ama fazlada kasmaz defansta yapılcak hatalar yada hakemin bizim defans oyuncularımızı atmak gibi bi hatası olmazsa 2-0 gibi bi skorla kazanırız.

ahah öyle bi demiş ki hakem bunların defans oyuncusunu atsa her türlü hata yapmış oluyor.. ne de güzel göz önüne sermiş fanatizmini..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lugano'nun Sarı kart'ını irdeliyim,

Kurallar dahilinde Evet 2 Pozisyondada Sarı kart'ı hakediyor.. Fakat kurallar dahilinde irdelersek Futbolu Hakemlere "Sahada futbol'un oynanmasına ve 2 Takımında maçı 11 kişi tamamlamasına çalışın. Eğer Futbolcular oyunun oynanışını engelliyorsa veya Oyun gidişatını etkileyecek davranışlar sergiliyorsa Atın" deniyor hakem seminerlerinde hepsini izlediğim için biliyorum. İzleyen arkadaşlarda bilir.. Hakemler bazı itirazları oyunun gidişatı açısından görmezden gelmek zorundadır ki Buna Agresif itirazlar dahil. Kendi sahasında olmasının güveniyle mübarek hakemi döwmenin 1 derece altı bi tavır sergileyen galatasaray'lı oyunculara neden kart gösterilmedi e be Kuralların padişahı cüneyt çakır ?

Gökhan'ın Kırmızı kartına geliyim. İlk Sarı kart kesinlikle doğru .. Bazı yerlerde Kuralları unutmamız lazım.. Kurallar yerli yerinde uygulanırsa.. Her maç yaklaşık 3 er penaltı ..(hatalı penaltılardan bahsetmiyorum)(Faul olan fakat verilmemesi gereken penaltılardan bahsediyorum)(futbol oynayan herkes bilir kendine faul yaptırtmak kadar kolay bişey yok kendini atmadanda rakibini faul'e zorlayabilirsin) ki İtiraz zaman geçirme ve benzeri öğelerden her maç 8-9 kişi tamamlar her takım.

Volkan'ın kırmızı kartı. Helal olsun.. Ben olsam demicem ben zaten genel anlamda agresif bi adamım ben orda okadarla kalmazdım ama hangi Türk evladı olsa gider aynısını yapardı..



Özet'ine geliyim kurallar dahilinde evet cüneyt çakır 4 kırmızı kartındada haklıdır. Fakat yazımın başında yazdığım gibi maçın bu şekilde gerilmesine sebep olanda odur.. Türkiye değil dünya Futbolunda bazı pozisyonlar görmezden gelinmelidir bunu görmezden gelmeyende cüneyt çakırdır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...