fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ben de diyorum ki, hitman 4 te de aynı mevzu var. daha 3 gün oldu bitireil hitman i, ve şöyle bir durum mevcuttu: bölümde çok sıkılırsam, saykoculuk yapıp herkesi öldürdüm acımadan. e farklı değil bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 agalar ben combo kill mevzusunu yapamadım her adamı aynı şekilde öldürmekten sıkıldım,ya shiftle tutup fırlatıyorum sağa sola,yada counter attack yapıyorum lan bu kombo kill ne zor uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 blood money i oynamamiştim. eğer dediğin gibiyse ayıb etmişler :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 nerden indricez repacki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 1) kulelere çık 2)bayrağı topla 3)sivilleri kurtar 4)sağ mouse tuşuna basılı tut,rakibin kılıcı kaldırdığında sol tuşa bas. oyunun manualı böle olmalıydı bi yerden sonra çok baydı beni hep bunları yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Şu an Kudüs'teyim de, Tapınak Şövalyeleri elime veriyo resmen; aşırı güçlüler. Demin 2 templar, 1 normal guard arasında kalınca çıktım oyundan. İlerleyen zamanlarda güçleniyo muyuz? Ya da daha kolay ölmeye başlıyo mu templarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 2 3. counter attackla ölmiyen adamlar var oyunda. 2 kez kılıcın atağının verdiği (counter atağın deil) dmg'ı ve blocklanmayıışını arttıran bi skill geliyo kılc bi raz daha şeil oluyo bi kezde bıcağa geliyo, bide counterlamak combo kill yapmak biraz dah zorlaşıyo sanırım, basta takır takır yaparken sonlarda zorladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 o bayrakları toplayınca ne veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 PC versiyonunda hiçbir şey vermiyor, X-Box versiyonunda bir iki numarası varmış sanırım da, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben 2. Memory Block un 4. mü 5. kısmında mı ne(haini bulup itiraf ettirme olayını yaptıktan sonraki bölümde) bir hatayla karşılaştım, devam edemiyorum. O bölüme başlayınca görüntüler sapıtıyo, heryerde 50 metrelik perdeler varmış gibi görüşüm aşırı engelleniyo. Pek doğru düzgün anlatamadım ama nereye gitsem etrafımda duvarlar varmış gibi görünüyo(içlerinden geçilebiliyo ama heryerde varlar) Bunun için bi patch filan varmıdır? Ya da düzeltmenin bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sorunu düzgün anlatamamıştım, ss yle gösteriyim yer 1. gözetleme kulesinin yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 geleneksel olarak ekran kartı driver update i sorayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hürriyette haber vardı bugün, assassins creed katakülli işlere girmiş. son patchle dx10.1 desteği kalkıyormuş atiler yerde sürünüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Assassin's Creed'den DirectX 10.1 desteğinin çıkarılması rüşvet iddialarına neden oldu. PC dünyasında en çok ses getiren yeni oyunlardan olan Assassin's Creed'in içerisinden DirectX 10.1 desteğinin çıkarılmasının ardında ne yatıyor? Kulislerde duyulan iddialar, bu şekilde oyunda ATI'nin Radeon serisi kartlarının yakaladığı performans avantajının yok edildiği ve bu sayede de Nvidia'nın öne geçirildiği şeklinde! Nvidia'nın bu operasyonda parmağı olup olmadığı araştırılıyor. Teknik olarak bakıldığında Assassin's Creed içerisinde yer alan DX10.1 API'si Anti-Aliasing'i tek seferde gerçekleştirebiliyor, bu sayede DX10.1'i destekleyen ATI Radeon HD 3000 kartlar sadece DX10.0 desteği veren Nvidia kartlara karşı bariz bir performans avantajına sahip oluyorlar. Ayrıca Assassin's Creed'de özellikle Nvidia donanımlarda geniş ekran desteğindeki problemler ve kilitlenmeler yaşanıyor. Ubisoft bu problemleri gidermek için bir yama yayınladı. Ancak bu yamayı yükleyen kullanıcılar oyunun daha stabil (Nvidia kartlar için) çalıştığına fakat bu sefer de DX10.1 desteğinin oyundan çıkarıldığına şahit oldular. Donanım forumları bir anda bu konuyu irdeleyen ve Ubisoft - Nvidia ilişkisini sorgulayan mesajlarla dolup taşmaya başladı. Nvidia sessizliğini korurken Ubisoft teknik bir açıklama yaptı, ancak kimseyi tatmin edemedi. Bu arada Assassin's Creed'in Nvidia destekli (The Way It's Meant To Be Played) bir oyun olduğu için rüşvet iddiaları ayyuka çıkmış durumda. Ne de olsa Nvidia Assassin's Creed'in reklamları için 2 milyon dolar yatırım yapmış durumda ve bu desteği her an çekmesi mümkün. ATI ise bu konuda http://www.rage3d.com/articles/assassinscreed sayfasında teknik bir açıklama yapmakla yetindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben bu oyuna niye ısınamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çok güzeldi be. yenisi ne vakit çıkacakmış? lost 1. sezon finali gibi hissettim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 BURDA takildim daha oyunun baslari:( peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bak orda bank var oraya otur önce sonra adamlara kitlen listen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Overseer said: bak orda bank var oraya otur önce sonra adamlara kitlen listen deadamlari dinlicem sanirim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 SadGamer said: Jadelith said: heryerde asasins kirid sole guzel boyle guzel diye yazildi, aldim oyunu. oblivionda da ayni hatayi yapmistim. onu diyodum. Aynı postta hem AC'ye hemde Oblivion'a kötü dedin ya helal olsun...(td) doğru demiş, ikisi de çok kötü oyunlar. beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 vimpir said: Overseer said: bak orda bank var oraya otur önce sonra adamlara kitlen listen deadamlari dinlicem sanirim dimi evet evet dialog geçicek sonra görev tamamlanıcak. eagle vision tuşu varya etrafa baktığın o listen olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ee oyunu ikinci kere bitirdim, ama daha çok oynamak istiyorum, fakat görevleri baştan da yapmak istemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Oyun biraz eğlendiriyor da onun dışında bir vasfı yok aslında. - Nispeten kötü bir senaryo, - Geçilemeyen birsürü gereksiz uzun cut scene, - Birçok daha iyi yapılabilecek ama her zamanki gibi boşverilip serinin ileri oyunlarına bırakılan nokta, - Mantıksızlıklar, - Uzun görünen oyunun aslında aynı tip görevleri aynı şekillerde (sadece farklı yerlerde) yaparak ve sağa sola koşturarak kısaca bitmesi, - Animus'un içinde ve dışında iki ayrı birbirinden saçma finalinin olması, ... gibi birçok şey sayabiliriz. Güzel grafikli, eğlendirici, fakat aslında çok başarılı olmayan, kısa sürede monotonlaşan, bitirmek için gerekli zamanın %70'inin idle/travel olduğu bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 huun said: hürriyette haber vardı bugün, assassins creed katakülli işlere girmiş. son patchle dx10.1 desteği kalkıyormuş atiler yerde sürünüyormuş. Ati Radeon kullanıyorum oyun bir süre sonra donuyor ama arkadan ses gelmeye devam ediyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu arada birisi yeni bi işlemciye ihtiyacım var demiş... yeni bi anakarta ihtiyacım var. dolayısıyla yeni ramlere, yeni ekran kartına, yeni işlemciye, yeni ses kartına, yeni kasaya, yeni hdd'lere yeni aşklara yeni işlere kendime bide neden lazım öff kafayı yicem ben bu pc ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar