Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 her ay iki ay sonra çıkacak oyunları beklemekten sıkıldım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Oynadığım en interaktif dünyaya sahip oyunlardan biri.yanlız pickpocket yaptıktan sonra edevatını çaldığımız adamın arkasına dönüp ''Ah bee çaldırdık neyse gidip montla sıçayım'' bakışı ve hareketleri olmamış.Uykum geldi yatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 jerusalem in kapısında bekliyorum da, o sırada alternatif görevleri yapsam bana bi faydası dokanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bi de bu savegame i release de kullanabiliriz umarım ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben çalıştırmaz belki diye yemedi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 cidden forumlara torrent commentlere falan baktim herkesde ayni sorun var kudüsün kapısında takılıp kalıyo millet. bi de random crash olayı fln var içine edilmiş durumda oyun sakın almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 zaten oyun çıkmadığı için böyle. release de bu sorunlar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 off herseyim iyi de bi ekran kartı lazım bana simdiki asusx1300pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 o crash problemleri yüzünden oyunun cıkışı ertelendi ztn ama yakın bi zmnda raflarda olur sanırım? Assassins Creed - (PC) Order Placed hadi hayırlısı bakalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 RELOADED repack çıkardı saolsun. çökme sorunu vs olmadan oynayabiliyoruz. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 indiriyim bakalım da, go7400 ekran kartıyla oynanmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 radeon 9600 de çalışmaz diye 2600 xt siparişi verdim bakalım bi işe yarayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 orjinali türkiye'de satılmıyor di mi. 8800gt ile denemek vardı ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 8800gts ile 1680*1050 çözünürlük, bütün detaylar sonda, çok rahat oynanıyo, bazen yavaşlamalar oluyo ama oynanmicak kadar deil hatta çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Lopeth said: radeon 9600 de çalışmaz diye 2600 xt siparişi verdim bakalım bi işe yarayacak mı çalışır ama yine çok rahat olmaz. dx10da zaten bi şey bekleme dx9da da oynarsın işte 20-30fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yemişim d10 u. Aslında assasins creed için değildi insan gibi 10 fps nin üstünde oblivion oynayayım diye aldım. assasins creed felan da bonus olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Youtube'a 83 bölümlük spoiler'ı düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 prudent ben xt 2600 hd le oynuyorum, dx10 da oynadım dx9 da pek fark yok aralarında zaten, canavar gibide oynuyorum hiç takılma kasılma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 matah bi oyun değil ya. oynarsınız rahat. hL gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hello E S, Your order has been despatched from Gameseek and should be with you shortly! Assassins Creed (PC) x 1 has been sent to: lölölölö sabır taşım çatlayacaktı nerdeyse ki yola cıkmış dün gece :D oh be insan gibi oynayacaz su oyunu SS lere bakmaktan daral gelmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 moriQ said: matah bi oyun değil ya. oynarsınız rahat. hL gibi düşünün. grafikleri abartı güzel olduğu için güçlü ekran kartı derdinde değiliz ki :) grafikleri iyi optimize edilmediği için hayvanı ekran kartı istiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yahu oyunda jarusalem e giremiyorum bitürlü bu sorunu yaşayan başkaları da varmı oyundan atıyor direk jarusalem fix diye bişeyler de gördüm nette bi danışim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 o fix denilen, rusça versiyondan fix. ama 8-9 mart'tan sonra çıkan versiyonlar orjinalden çekim olduğundan jerusalem problemi yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 valla yeni reloadedın packde yok o sorun biraz önce bitirdim jesrusalemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Alllaaaaaah: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar