tutsakemanet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Biraz ezik işi ama yurtta can sıkıntısına oynuoz oda sabahları hee insan yokken yoksa lagdan oynanmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yav bu oyunun ismini geçen msn de biri söledi hadi lan dalgamı geçiyon demiştim hakketen varmış böyle bi oyun,daha çok türk knight online gibi bişey sanırsam,az inceliyim merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kardeşim oynuyor silkroada benzettim birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ahaha bu ne lan önce damatlık giyip evleniyorsun sonra ata binip savaşıyosun :D at-avrat-silah dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 oynuyordum ama pvp sistemini görünce ana dedim kaçtım o oyundan :) hatta screenshot vardı bir tane dur onu da bulayım kısacası bayıyor belli bir süre sonra zincirleme canavar tamlamaları da cabası *mor ökse otlu kuduz boynuzlu zincir saplı sarı yanaklı aç yaban domuzu* bul diyince yuh diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 OsMaN54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 BU NE BE çeşitli mal satıcısı AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 PhysX said: oynuyordum ama pvp sistemini görünce ana dedim kaçtım o oyundan :) hatta screenshot vardı bir tane dur onu da bulayım kısacası bayıyor belli bir süre sonra zincirleme canavar tamlamaları da cabası *mor ökse otlu kuduz boynuzlu zincir saplı sarı yanaklı aç yaban domuzu* bul diyince yuh diyorsun metin olmalısın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 oyunun 1. dakkası yaşadığım diyalog ve oyun hdd im en ücra köşesindeki yerini aldı. *sys msg: Metin 2 ye hoşgeldiniz Pm gelir: dracula91: gel senle pvp yapahh ben: daha oyuna yeni girdim,nası yapıldığını bile bilmiyorum dracula91: eziihhhkkk uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 http://www.metin2.us/trailers2.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 metininkiyle oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Çorum online vardı bide sanki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Evet hala var. Geçen denk geldim öyle ben de sitesine. Oyunu umursamadım pek :P http://corum.gpotato.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 istanbul mmog geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 çeşitli mal satıcısında ekmek vardır kesin ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Metin'ninki sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 CaNNi said: istanbul mmog geliyor Ayıpsın oda var. http://istanbuloyun.mynet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Cons said: çeşitli mal satıcısında ekmek vardır kesin ahahahh kondomda varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar