Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

format sonrası virüs

Gothic

Öne çıkan mesajlar

arakdaşlar selamlar geçen gün makinam virüs yedi vburl diye bir ece var c de siliyorum gene geliyor dedim en iyisi format atmak attım formatı driverlarımı bir güzel kurdum amanın oda ne o vburl yine orada :S görev yöneticisinden bir foto

arakdaşlar neyin belasıdır bu nasıl temizlenir yardımcı olun bana lütfen formattan sonra bile duruyor

ayrıca avast ın sitesine giremiyorum taskbarda yazılı olan virüsleri googlede aratınca siteler kapanıyor diger siteler açık

Sosyal ağlarda paylaş

görev yöneticisinde vburl var dedin ama ben göremiyorum?

ad-aware'i hiç sevmiyorum bu arada onu da söyleyeyim.

prevx diye bir site gördüm. şu iki bilgiyi veriyor:
http://www.prevx.com/filenames/1706914242700288552-0/VBURL.EXE.html
http://spywarefiles.prevx.com/RRGGFC044132142/VBURL.EXE.html
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce hiç duymadım bu prevx i. Sisteme spyware tarzı programlar sokup sonra bunları silmek için şuraya tıklayın diye uyarılar çıkartan çakma anti spyware programlarından olmasın da.

Ad aware aklıma gelen en iyi çözüm gibi, başka bi program varsa güzel kullanaym ben de. Spyware Detector mü ne vardı. neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Daha önce hiç duymadım bu prevx i. Sisteme spyware tarzı programlar sokup sonra bunları silmek için şuraya tıklayın diye uyarılar çıkartan çakma anti spyware programlarından olmasın da.

Ad aware aklıma gelen en iyi çözüm gibi, başka bi program varsa güzel kullanaym ben de. Spyware Detector mü ne vardı. neyse.

prevx hakkında wikipedia'da "spyware" felan denmemiş.
o zaman kısmen güvenilir bir yer olması lazım.

ad-aware yerine spybot s&d daha çok seviyorum.
ad-aware bana sadece cookie gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gothic said:
yaklaşık 10 dakika önce 234 tane exploer kpaadım avast indridim zar zor 421 virüs sildi yinede değişen birşey yok öldü güzelim makina

orda vburl görmedim de,
1222.exe felan abuk şeyler var orda?

bir de xp kurmuşsun, sp2 emin misin ondan?
aksi takdirde xp yeni kurulu olsa bile internetten şakır şukur trojan indiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...