Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 arakdaşlar selamlar geçen gün makinam virüs yedi vburl diye bir ece var c de siliyorum gene geliyor dedim en iyisi format atmak attım formatı driverlarımı bir güzel kurdum amanın oda ne o vburl yine orada :S görev yöneticisinden bir foto arakdaşlar neyin belasıdır bu nasıl temizlenir yardımcı olun bana lütfen formattan sonra bile duruyor ayrıca avast ın sitesine giremiyorum taskbarda yazılı olan virüsleri googlede aratınca siteler kapanıyor diger siteler açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 eğer tam olarak her şeyi sildiysen virüsü de silmişsin demektir, bu durumda formattan sonra virüs kurduğun programların birinden tekrar bulaşmış olmalı (mesela yedeklerinden) yedeklerini ve kurduğun programları da bir gözden geçir derim, flaş disk vb. de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 daha birşey yüklemedim flashdiskide bugun yeni almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ad aware i dene, çünkü belirtiler virüsten ziyade spy ı gösteriyor. G.Y. deki birkaç dosyanın adını arattım hep spy ile ilgili sonuçlar çıkıyor. Denemekten zarar gelmez Tıngırda indirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hiç bişi yüklemedim demişsin, firefox yüklemişsin, tema (stylexp) yüklemişsin, dcayaal.exe, usnsvc.exe, rarjftl.exe, 1222.exe, touqwcb.exe gibi tuhaf programlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 görev yöneticisinde vburl var dedin ama ben göremiyorum? ad-aware'i hiç sevmiyorum bu arada onu da söyleyeyim. prevx diye bir site gördüm. şu iki bilgiyi veriyor: http://www.prevx.com/filenames/1706914242700288552-0/VBURL.EXE.html http://spywarefiles.prevx.com/RRGGFC044132142/VBURL.EXE.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Daha önce hiç duymadım bu prevx i. Sisteme spyware tarzı programlar sokup sonra bunları silmek için şuraya tıklayın diye uyarılar çıkartan çakma anti spyware programlarından olmasın da. Ad aware aklıma gelen en iyi çözüm gibi, başka bi program varsa güzel kullanaym ben de. Spyware Detector mü ne vardı. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yaklaşık 10 dakika önce 234 tane exploer kpaadım avast indridim zar zor 421 virüs sildi yinede değişen birşey yok öldü güzelim makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 roket adam said: Daha önce hiç duymadım bu prevx i. Sisteme spyware tarzı programlar sokup sonra bunları silmek için şuraya tıklayın diye uyarılar çıkartan çakma anti spyware programlarından olmasın da. Ad aware aklıma gelen en iyi çözüm gibi, başka bi program varsa güzel kullanaym ben de. Spyware Detector mü ne vardı. neyse. prevx hakkında wikipedia'da "spyware" felan denmemiş. o zaman kısmen güvenilir bir yer olması lazım. ad-aware yerine spybot s&d daha çok seviyorum. ad-aware bana sadece cookie gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Gothic said: yaklaşık 10 dakika önce 234 tane exploer kpaadım avast indridim zar zor 421 virüs sildi yinede değişen birşey yok öldü güzelim makina orda vburl görmedim de, 1222.exe felan abuk şeyler var orda? bir de xp kurmuşsun, sp2 emin misin ondan? aksi takdirde xp yeni kurulu olsa bile internetten şakır şukur trojan indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sp2 ya oraa çıkmıyor ama vburl program filesda çıkıyor sürekli başkada bir ton şey çıkıyor neyse artık yarın tekrar bi format olmadı fdisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Heh Spyware Search and Destroy. Spyware Detector diye onu demeye çalışıodm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 onuda denedim fayda etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 formatlamadan çözmeyi dene. formatlıyorsun, üstüne kurduğun dosyalarda bulunduğu için geri kapıyorsun olayı. şu yukarda verdiğim siteyi denesene? o program kafi olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 o program kafi oluyor sanırımda referal linkiyle seni üye yapıyor oradan code yoluyo o kod olmassa program silmiyo bi ton iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 format attım diyosun da, 3 hdd var mı ya da hdd 2 parça falan mı? Eğer öyleyse tüm hddye format atıyo musun? Ya da tek parça ise format atarken "hızlı" dedii formatı mı atıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Formattan sonra ilk kurduğun programlardan birtanesi firewall benzeri birşey olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hard diskim 2 parçaydı kurtarma konsolnudandan çnce format c: sonrada format D: yaptım ikisinide foramtladım kurudm bi açtım çat virüs gitmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 format atarken "hızlı format" diye seçenek oluyo öyle mi dedin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 abi getir elle temizlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 kurduğun programlardadır yav o şeyler. önce vista'yı update et. sonra sağlam bir antivirüs/antispyware (tabii ki formattan önce indirilmiş ve scan edilmiş) kur, ondan sonra firefox felan kurarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 format atmadan önce bi fdisk yaptım üstüne harddiski 2 ye böldüm tekrar iki diski formatladım sonra bi windowns kurdum zone alarm kurdum avg kurdum internete baglandım gitti vallahi virüs falan kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bunları bir gün içinde mi yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet sabahtan başlamıştım uyumadı mgece düzeldi ya osrun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar