Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seni hakem yapanın Cüneyt Çakır


Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:
Eralph said:
birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile.


birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa..


2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim)

lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim.

Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
hakem espiri falandı herhalde
taçı geçiktirme diye bi bahane ilk kez duydum ben


abi adam taçı geciktirmediki sahada 2 top wardı dierini bi tane gs dışarı atana kadar bekledi ama "HAKEM" sadece acaba nası gostersen kartı acaba direk kırmızımı cıkarsam yok ağır kaçar 2. sarıdan mı atsam acaba yı dusunuodu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben volkana aslında biraz da olsa hak weriorm her insanın bi sabır sınırı wardır ve o sınır aşıldığında insan patlar volkan robot deil bu kadar haksızlıktan soora bide gol yiyince olanlar oldu yaptıkları cok yanlıs tabi ki ama dediğim gibi her insanın bi sabır sınırı wardır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...