Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Başka bi söz sölemiyorum..böle bişi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 12 ye 8 oynadık şaka gibi ya tebrikler gs ve 12. adamı cuneyt çakır aaa haluk efendiyi unutmamak lazım bence gs başkanı haluk ulusoy olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hep federasyon yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 CthuLhu said: Eralph said: birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile. birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa.. 2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim) lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim. Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kral adam abi öle deme :) hehe Cüneyd arkının kankası bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakem espiri falandı herhalde taçı geçiktirme diye bi bahane ilk kez duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 maçı bitiren gökhana gösterdiği GERİZEKALICA karttı zaten luganoya çıkan ilk kart da hatalıydı hadi onu geçtim volkana bi şey demiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ulusoy istifa !1!1one! oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 adamınbiri said: hakem espiri falandı herhalde taçı geçiktirme diye bi bahane ilk kez duydum ben abi adam taçı geciktirmediki sahada 2 top wardı dierini bi tane gs dışarı atana kadar bekledi ama "HAKEM" sadece acaba nası gostersen kartı acaba direk kırmızımı cıkarsam yok ağır kaçar 2. sarıdan mı atsam acaba yı dusunuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 adamınbiri said: hakem espiri falandı herhalde taçı geçiktirme diye bi bahane ilk kez duydum ben aynı kart volkana da çıktı(volkanmıydı hatırlamıyorum) ama çıktı.. hem de bu maç ama önceden sarı kartı olsaydı volkan salak gibi kaşınmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 la o adam top toplayıcı mı sahaya giren ikinci topu dışarı atmak onun görevi mi alex tozlukları düzeltiyor kart sağa baktın kart sola baktın kart adam bi bana kart göstermedi :D volkana bi şey demiyorum yaptığı hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben sart kart gördüm valla çayı 2 şekerli içtim diye tahkim kuruluna başvurcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 İyi bak belki göstermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben volkana aslında biraz da olsa hak weriorm her insanın bi sabır sınırı wardır ve o sınır aşıldığında insan patlar volkan robot deil bu kadar haksızlıktan soora bide gol yiyince olanlar oldu yaptıkları cok yanlıs tabi ki ama dediğim gibi her insanın bi sabır sınırı wardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Haklı kırmızı kart diye bşi yok zaten di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 volkanın canı sağolsun ya güzel kovaladı linkolnü ahefuaehfuaehufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar