Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alcohol 120%'de bin/cue sorunu

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Niye Alcohol 120% gibi ücretli, ya da benzeri malware'li programları kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Sana freeware bir program önereceğim Bone. Virtual CloneDrive. Açamadığı, mount edemediği image dosyası yok gibi(ben karşılaşmadım). Bilgisayarımdan sürücüsüne sağ tıklıyorsun, aşağıdan all files'ı seçiyorsun dosyan görünmüyorsa. Oluyor.

Deamon Tools'la falan kopya koruma programlarını geçmek için yapmak gereken hiçbirşey bununla gerekli değil. Mount et, çalışır.

Şimdiye dek karşılaştığım en iyi Windows sanal sürücüsü.

----

Yeri gelmişken söyleyeyim; Linux ile de Gmount-iso'yu kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu kolay, Bilgisayarım'dan girip oradaki driverına (normal cd gibi görünüyor) sağ tıklatıp mount diyorsun, klasik open ekranından şeçiyorsun. Yine sağ tık menüsünde önce yüklediğin imagelere erişebiliyorsun. 16 driver açabiliyor, bilgisayar açıldığında otomatik yüklüyor son kullandığını eğer unmount demezsen yine sağ tık menüsünden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
şunu anlamıyorum. neden tüm cd-image programları iso desteklerken, millet hep farklı formatta cd-image hazırlıyor? kimi daa, kimi mdf, kimi uif yapıyor. Her biri için ayrı program kurmak gerekiyor. örneğin magic iso programı birçok farklı cd-image'i iso'ya çevirdiğini iddia ediyor ama büyük mdf'leri okumuyor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...