Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Alcohol 120% ile bin/cue'dan oluşan dosyaları mount etmek istediğimde "Alcohol Emulation Core Dosyaya erişilemez." hatası veriyor. diğer dosyalarda sorun yok, bir tek bin/cue'leri açmıyor. nedenini anlamadım. bu konuyu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Niye Alcohol 120% gibi ücretli, ya da benzeri malware'li programları kullanıyorsunuz anlamıyorum. Sana freeware bir program önereceğim Bone. Virtual CloneDrive. Açamadığı, mount edemediği image dosyası yok gibi(ben karşılaşmadım). Bilgisayarımdan sürücüsüne sağ tıklıyorsun, aşağıdan all files'ı seçiyorsun dosyan görünmüyorsa. Oluyor. Deamon Tools'la falan kopya koruma programlarını geçmek için yapmak gereken hiçbirşey bununla gerekli değil. Mount et, çalışır. Şimdiye dek karşılaştığım en iyi Windows sanal sürücüsü. ---- Yeri gelmişken söyleyeyim; Linux ile de Gmount-iso'yu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bin/cue dosyalarını açmak için söylediğim program ile bin dosyasını şeçeceksin, sorunsuz çalışır. Ben yaptım dün, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ne biliyim alışmışız alcohol'e. kullanması kolay olduğu için de vazgeçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bu kolay, Bilgisayarım'dan girip oradaki driverına (normal cd gibi görünüyor) sağ tıklatıp mount diyorsun, klasik open ekranından şeçiyorsun. Yine sağ tık menüsünde önce yüklediğin imagelere erişebiliyorsun. 16 driver açabiliyor, bilgisayar açıldığında otomatik yüklüyor son kullandığını eğer unmount demezsen yine sağ tık menüsünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 deniyceğim şimdi. umarım zorluk çıkarmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bir süredir kullanıyorum programı. gayet kolaymış. teşekkür ederim gerge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 şunu anlamıyorum. neden tüm cd-image programları iso desteklerken, millet hep farklı formatta cd-image hazırlıyor? kimi daa, kimi mdf, kimi uif yapıyor. Her biri için ayrı program kurmak gerekiyor. örneğin magic iso programı birçok farklı cd-image'i iso'ya çevirdiğini iddia ediyor ama büyük mdf'leri okumuyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 release grubunun anlaşması falan oluyodur ne biliyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 wareze destek veren virtual drive programları? hmm mantıklı. sonuçta ekmek çıkacak bu işten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar