ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Tuncay Özkan'la Haberütk'Ün alakasını anlamadım ben yalnız said: Hainlere Kapak!! Haberlerinde çıplak manken resimleri yayınlayıp Çerkezleri hainlikle suçlayan haberci zihniyete duyurulur! Yaklaşık 1 ay önce çerkezleri hainlikle suçlayan, hainlerden daha hain olan habertürk yönetimine Sormak istiyoruz. Bir etnik yapıyı elinde hiç bişey olmadan hainlikle suçlamak haberciliğin etiğine ne kadar uygun ? Bu ülkeyi çerkez,laz,kürt,manav gibi ayrımlarla Bölenler sizlersiniz! Umarız bu uyarıdan sonra yayınlayacağınız haberlerin, haber niteliği taşıyıp taşımadığını incelersiniz! Çerkezlermi hain yoksa habertürkmü eğer öğrenmek istiyorsanız burayı tıklayınız Şş Tuncay Özkan Say bakayım biz kaç kişiyiz redLine - excellance - Darkcode - Pentium - Liarhack - Scriptorium http://www.haberturk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 üzülerek sölüyorum, ama açılmış yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kapalı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Gayet kapalı, ben de girdim hala hackliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 internette aynı topc var ondan bahsetmiş mr hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Aslında düşündüm internete mi açayım diye. Ama siyasi içerikli diye buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tam olayı bilmemekle beraber iyi yazmışlar hackleyenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Çerkezlere ne zaman hain demiş Habertürk bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ombakkombak said: Bu ülkeyi çerkez,laz,kürt,manav gibi ayrımlarla Bölenler sizlersiniz! http://www.haberturk.com/ Türkiyeli polemiği çıkartan kimdi, bir düşünsünler. Akıl hackerlıkta değil baştadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bone said: Akıl hackerlıkta değil baştadır. bad triplerimden birinde çözmeye çalışıcam anlamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Daha önce yerinde açılmıştı :( http://forum.paticik.com/read.php?5,3147759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 açılmıştuı çünkü yeri internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 kerizler habertürkle kanaltürkü karıştırmışlar... Tuncay Özkan diye Habertürkü hacklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bone said: ombakkombak said: Bu ülkeyi çerkez,laz,kürt,manav gibi ayrımlarla Bölenler sizlersiniz! http://www.haberturk.com/ Türkiyeli polemiği çıkartan kimdi, bir düşünsünler. Bu kısım çok doğru. Bone said: Akıl hackerlıkta değil baştadır. Buna ne desem bilemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Şş Tuncay Özkan Say bakayım biz kaç kişiyiz muaehdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 iyide ülkeyi kürt manav çerkez diye ayrıan tuncay özkan mı yoksa başka biri mi? yine vur abalıya olmuş.sıkıyorsa kürt sorunu var diyenlerin sitesini hacklesenize internet cafe çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar