venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Oha.Serious Sam II + ciddi senaryo + frag olayı yok? Ehauhuahuahauhauahaahuahauhauhaa gangren abi ne diyorsun sen ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 [/sarcasm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Day of Defeat Source (tu) Valla gayet 1mbit ile oynuyorum hiçte ping problemim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 venom sana söyledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Chronicles of Riddick: Escape from the Butcher's Bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bone said: venom sana söyledim :) Armed Assault oyna,Operation Flashpoint Cold War Crisis oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 venom said: arcane said: Day of Defeat Source (tu) DoDS'un botları yok ne yazık ki.Netten oynamaya çalıştığımda 300 ping filan alıyorum(1mbit güya.Ölürsem beni sana gömsünler ttnet.) oha 300? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Evet abi 300 ping alıyorum.İzmire koyayım karşıyaka olmasa..Gerçi karşıyaka>izmir de..Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 pm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 venom said: Evet abi 300 ping alıyorum.İzmire koyayım karşıyaka olmasa..Gerçi karşıyaka>izmir de..Neyse. koyayım karşıyakaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bir oyunda senaryo olsun ve frag olmasin diyorsaniz metal gear filan oynayin ? fps nin mantigi zaten frag degil midir ? oraya buraya ateş etmek karşına çıkan bir adama koca şarjörü boşaltmak kan görmek mermi yakmak ben de sevmiyorum artık bu tip şeyleri o yüzden solitare oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar