Eeht Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Fenerbahçemiz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın üstünün kapatılması ve mevcut kapasitenin artırılması kararı aldı. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzerinin kapatılması ve mevcut kapasitesinin artırılması konusunda karar alındığı bildirildi. Yönetim kurulu toplantısında, üzerinde çalışılan planlar uyarınca, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzeri açılır kapanır bir sistemle kapanarak, hem her türlü hava koşulunda müsabakaların yapılmasına olanak sağlar duruma geleceği hem de ses akustiği açısından güçlendirme yapılacağı açıklandı. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fenerbahçe.org'da haberi doğruluyor.Başkanımız Aziz Yıldırım başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzerinin kapatılması ve mevcut kapasitesinin daha artırılması konusunda karar alındı. Yönetim Kurulu toplantısında üzerinde çalışılan planlar uyarınca Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzeri açılır kapanır bir sistemle kapanarak hem her türlü hava koşulunda müsabakaların yapılmasına olanak sağlar duruma gelecek hem de ses akustiği açısından güçlendirilme yapılacağı açıklandı.kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 işte birilerinden gördüler yine özendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Yine mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 çekememek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 muhauhauha şaka valla şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Devilmanta said: işte birilerinden gördüler yine özendiler. eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yoksa siz hala 55 bin taraftarla oynayamıyor musunuz? yetmez tabi koskoca cumhuriyetime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tabi bir maç 55 bin kişi ertesi 4 maç 15-20 bin kişiye oynayan bir takımın daha büyük kapasiteli bir stada neden ihtiyacı var çok merak ediyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 şaraçoğlu büyüsün kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mumu said: tabi bir maç 55 bin kişi ertesi 4 maç 15-20 bin kişiye oynayan bir takımın daha büyük kapasiteli bir stada neden ihtiyacı var çok merak ediyorum açıkcası. We extend, because we CAN! How about you fellas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ne bu şimdi? espri anlayışını başka yerlerde kullansana. galatasaray da yapıyor stadyum, beşiktaş'da başlıyor mayısta. neyin iddiası içerisindesin onu sormak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ingilizce yazınca daha etkileyici olmuyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 KIIIIIIIIIISKAAAAAANAAAAAANLAAAAAR ÇATLAAAASIN KISKANANLAR ÇATLASIN j/k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 extend expand olmasin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yok uzatıyolarmış stadı o yüzden extend :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fenerbahçenin güzel bir stadı var bu bir gerçek. daha da güzelleşmesi ülkemizdeki futbolun gelişmesinde büyük rol oynayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil said: fenerbahçenin güzel bir stadı var bu bir gerçek. daha da güzelleşmesi ülkemizdeki futbolun gelişmesinde büyük rol oynayacaktır. işte aklı başında yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Devilmanta said: kratochvil said: fenerbahçenin güzel bir stadı var bu bir gerçek. daha da güzelleşmesi ülkemizdeki futbolun gelişmesinde büyük rol oynayacaktır. işte aklı başında yorum.teşekkür ederim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 geleceğin spor yorumcuları masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Abi gene birilerinden görmüş özenmiş falan demiş falan komik geliyor bana sanki birtek gs veya bjk'nin aklına geliyor bu fikir. Güzel bir stadımız var ve iyice güzelleşecek ardından gs,bjk ve kayseri de avrup standardında stad yapıyor bundan dahi iyi ne olabilir ki türk fubolunun gelişmesi açısından ne böle özenmiş flan tarzı aptal saptal yorumlar yapılıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Neyse 3 kuruşluk geyik yapalım dedik, extend - expand - improve - ot - bok, Ingilizce - Türkçe de "bence" aynı şey, sizce olmayabilir. Çok ciddi ve seviyeli tartışmaların döndüğü Futbol bölümümüze gitmemiş benim yersiz geyiğim, özür dilerim, kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mumu said: ne bu şimdi? espri anlayışını başka yerlerde kullansana. galatasaray da yapıyor stadyum, beşiktaş'da başlıyor mayısta. neyin iddiası içerisindesin onu sormak istiyorum. niye sen taraftarlara laf çakarken iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Lütfen, moderatör ile tartışmaya girmeyelim, uzatmaya değmez. Bak ben özürümü diledim, yanlış kelime de kullanmışım, ayarımı da yedim. Lütfen, seviyeyi bozmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar