Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Dikkat edin arkadaşlar. Trojen hakkında detaylı bilgi
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 trojan dimiydi o? ilginç, google'da felan trojen diye bir sürü site bulunuyor.
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu sabah girdiğim zaman komut satırında bi dosya çalıştırdı araştırıyorum, neymiş ne değilmiş.
BLaXx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 firefox da calismiyor sanirim. IE nin patchleri yapildiysa da calismiyormus. virus engine lerinizin ve yamalarinizin yuklu oldugundan emin olun diyor aciklamada.. yada hallettiler sorunu..
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sitelerin çerez bırakmasına izin ver opsiyonunu her daim kapalı tutmanızı tavsiye ederim bunun yanında mutlaka real time protecitonlu bi program açık olsun sörf yaparken hertaşın altından tracker cookie vs çıkıor artık yau..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 wow-turk.com cok paspal bir site. zamanında üyeydim bayada takılıyordum
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 trojen nedir lo neye yari ki ?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ya virüs gibi bişey işte, zor geldi detaylı bir açıklama :)
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 şimdi panda av kullanıuyorum da yakalamıyor bu gevur boyle mc affe gibi :)
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 DoGMeaT said: wow-turk.com cok paspal bir site. zamanında üyeydim bayada takılıyordum hergün ayarvericek 12315313 kişi bulabildiginiz ve moderatorlere yalaklanıp belli bir süre sonra sizinde bölüm sorumlusu bölüm cartı curtu olabileceginiz bir site =) bi kaç kişi dışında wowdan anlayanda yok. Adamın druidi vardır gider warlock topiginde senelerin lock oyuncusu gibi kasıla kasıla lock ı anlatır falan :D güzel geyik dönüyordu ama banladılar dfssfdsdfsdf
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 wowturk ile wow-turk ü karıştırmayalım :p wowturk kapanalı hanne oluo çoğu kişi bıraktığı için zira wow-turk daha düne kadar freeserverları besleyen bi siteydi işimde olmaz
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Yaw ben dün girdim, bilgisayarımda avast yüklü, uyarı falan vermedi, gerçi kış modu yükleniyor diye bir mesaj çıktı ama hepsi o. şirketteki makinelerde mcafee yüklü, onlarda uyarı vermedi? hatta şimdi tarattım hiç birşey bulamadı :/ Bu arada windows um her daim tam updatelidir. belki ondan bir sorun olmamış olabiler.
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 SethValor said: Yaw ben dün girdim, bilgisayarımda avast yüklü, uyarı falan vermedi, gerçi kış modu yükleniyor diye bir mesaj çıktı ama hepsi o. şirketteki makinelerde mcafee yüklü, onlarda uyarı vermedi? hatta şimdi tarattım hiç birşey bulamadı :/ Kaldırmışlar dostum. Belki bu topiği gördüler. bilmiyorum
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Darkthrone said: SethValor said: Yaw ben dün girdim, bilgisayarımda avast yüklü, uyarı falan vermedi, gerçi kış modu yükleniyor diye bir mesaj çıktı ama hepsi o. şirketteki makinelerde mcafee yüklü, onlarda uyarı vermedi? hatta şimdi tarattım hiç birşey bulamadı :/ Kaldırmışlar dostum. Belki bu topiği gördüler. bilmiyorum Allah Allah. Yani dün akşam girdim siteye, user name pass girdim, kış modu yükleniyor gibi bir mesaj çıktı, pat diye. Ama hiç bir alert almadım makinadan. Windows firewall açık, avast yüklü ve update li, sende nasıl bir mesaj çıktı da sonra trojan diye bağırdı.
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 site temiz bendede sorun çıkmadı
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 inanmayın kolpa haberler bunlar. darkthroneun wow-turku karalama kampanyası ! wow-turku seviyoruz !!!!
numberten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ya site iyi güzel de konuları okudukca soguyorum siteden bizim mahalledeki knight oynayan çocuklar basmıs sanki forumu.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 numberten said: Ya site iyi güzel de konuları okudukca soguyorum siteden bizim mahalledeki knight oynayan çocuklar basmıs sanki forumu. tespit guzel
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fake değil. Zaten ölemli olan şuan olmaması.
Rondar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bende bu işten şüpheleniyordum özellikle wow-turk e yazan/okuyan bir çok arkadaşımın accountunun hacklendiği ve benimde abuk sabuk dc ler yiyip şifremi değiştirdikten sonra normal oynayabildiğimi görünce wow-turk e evden girmemeye başladım ve artık abuk sabuk dc ler yemiyorum. ayrıca çok abuk sabuk topicler açıldığı doğrudur. rogue forumunda her hafta bir çok kez "level 17 yim ne talent vereyim" "sword talent ne önerirsiniz"(sticky talent tavsiyesi başlığı var) ne bileyim en son işte bana söylenen "sen 3 günde hyjal + bt temizliyorum ve sosyal hayatımdan kaybetmiyorum diyosan yalancısın" gibi ithamlar falan feşmekan. lamer ve noob çok fazla elimizden geldiğince bişeyler göstermeye ve öğrenmeye çalışıyoruz. ama insan çok uyuz oluyo bazen. sen kimsin nesin bana yalancı diosun kendin beceremiosan benimmi suçum. isyan ettim kusura bakmayın...
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Rondar said: ayrıca çok abuk sabuk topicler açıldığı doğrudur. rogue forumunda her hafta bir çok kez "level 17 yim ne talent vereyim" "sword talent ne önerirsiniz"(sticky talent tavsiyesi başlığı var) ne bileyim en son işte bana söylenen "sen 3 günde hyjal + bt temizliyorum ve sosyal hayatımdan kaybetmiyorum diyosan yalancısın" gibi ithamlar falan feşmekan. lamer ve noob çok fazla elimizden geldiğince bişeyler göstermeye ve öğrenmeye çalışıyoruz. ama insan çok uyuz oluyo bazen. sen kimsin nesin bana yalancı diosun kendin beceremiosan benimmi suçum. isyan ettim kusura bakmayın... Oradaki muhabbet adamın rogue u vardır gelir healer topiğine talent soran adama senelerin healerı gibi cvp verir bide.. üstüne wow başından beri healer olan insanların verdigi talentlarada bok atar gider bölüm sorumlusuna yavşar onu pohpohlar bi bakarsınız sonra o adamda bölüm sorumlusu olmuş :) asdasd genellikle site sahibi ve kendi arkadaş tayfasının takıldıgı ve bu insanların belli süre sonra bilmem neden sorumlu yok bölüm sorumlusu zart zurt oldugu bir site.. :D
Öne çıkan mesajlar