Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ya dağa çıkacağım da bana müzik tavsiyesinde bulunurmusunuz? Klasik müzik olabilir,mesela sakin şeyler olabilir. Kings of Convenience ne bileyim border of Canada gibin. Bunlar da yeni keşiflerim. Ayrıca slow Anathema severim. Açıkçası dağdayken kafamı dinleyeyim, dinlendirici müzik olsun. Hem de müzik ufkum genişlesin istiyorum. Şimdiden teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Loreena McKennitt - The Highwayman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Reggae dinle yeşil yeşil hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 gary moore - over the hills and faraway konsept uyuyor biraz =) gerçi slow değil ama bi de son zamanlarda onyüzbinkere dinlediğim bi şarkı var onuda tavsiye edeyim hazır fırsat varken elgar edward - Pomp and Circumstance March (özellikle 1:45 den sonraki kısım müthiş bence (+ accept coverlamış o bölümü (leziz))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Sağolun. Başka tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Jeremy Soule yaptığı herşeyi bul, sırtlan, çık yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Led Zeppelin - Misty Mountain Hop - Black Mountain Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dag basini duman almis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Dağda jazz-rock iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yerinde olsam soundtrack dinlerdim. howard shore olur, hans zimmer olur,elliot goldenthal olur vesaire.. özellikle lotr müzikleri iyi gider, ya da WoW müzikleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bebel Gilberto ablamızın çoğu parçası uyar :) şu an dinlediim simplesmente mesela acaip olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 godspeed you black emperor mogwai explosions in the sky sigur ros'un da untitled albümü ufkun epey genişler, belki dağda kalmaya bile karar verebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dagda dinleyecegin en guzel sey doganin sesidir, tabi arap collerine cikmayacaksan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hatta new-age takılırsan münzevi bile olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Metropolitan Jazz Affair de iyidir bak :P Böle snowboard videolarıyla düşünüyorum da, uyuyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ninjaturtles said: dagda dinleyecegin en guzel sey doganin sesidir, tabi arap collerine cikmayacaksan :) Yok Ilgaz'a gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 iron maiden - run to the hills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 zirve şarkısı da benden chris de burgh- the traveller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 brodeback mountain soundtrack..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 therion&moonspell - ataegina tam ormanci sarkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Luriel said: Loreena McKennitt - The Highwayman kesinlikle Loreena McKenitt'in tüm şarkılarını tavsiye ediyorum. Dağda çok pis moda sokar hehehe. Yanında Aşık Veysel şarkıları da olabilir. Dağdayken "uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece" ve "benim sadık yarim kara topraktır" mırıldanmak keyifli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 portishead agalloch massive attack bruno sanfilippo sigur ros within temptation olabilir belkii, blackmore's night olabilir, tori amos norah jones falan da olabilir loreena yazmışsınız ondan diyim dedim bunları :) edit: pilavyer anathema seviyosan antimatterın herşeyini indir diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 impaled nazarene - armageddon death squad hehe saka bi yana massive attack filan dinle bence yada cesitli film ve oyunların soundtracklerini incele iyi seyler cıkıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ercik-fenerbahçe marşı >:D<(tu)X(B) daha ne tepki göstereyim ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 immortal - mountains of might :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar