codename_curse Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 20 kişi al çocuun peşinden koşun ama kalabalık bi mekanda. sonra zaten 300 kişi linç eder çocuu malum halkımız kaçana suçlu gözüyle bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kızı hırpalayan çocuğun adı psikopata çıkıyo vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Köseli giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 arkadaş saolsun bi tecrübem bulunmakta bu mevzuyla ilgili. yapacağın şey çok basit, önce kızla çık, ertesi gün falan bu herif seninle iletişime geçip "o kız benim, sana yar etmem, hem o hala beni seviye hede hödö" tarzı çemkirecektir, sen "yoo beni çok sevdiğini gözlerinden anlayabiliyorum kusra bakma dayı ben de uzun süredir bu kızı seviyorum" tarzı yavaş ve sinir edici cevaplar vericeksin, en son çirkefleşip "o kız seni sevemez lan ben bozdum işte o kızı ırzına geçtim onu az mutlu etmedim" demeye başlayınca "tamam hacı sakin ol bak yarın xxx'e(senin mekanın) gel sen ben ayşe konuşalım seni seviyorsa ben vazgeçicem bu işten" diceksin ve ertesi gün kendi mekanında onyüzbinmilyon adamla herife kondüsyon antrenmanı yaptıracaksın. bi daha bulaşmayacaktır, kingston'dan ömür boyu garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 herkes kız tavlıyor ilişkiye giriyor akû biz köşe yazısı gibi burdan okuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 nazar etme neolur sen de yavşa senin de olur muharrem düzvites, 42 kamyon bildiğin kamyon işte, konya'ya kayıtlı, arkasında bu yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Nomak said: Kızı kaldır eğlenmene bak. bir şey olursada küçükyalıya getir bize telefon aç. patide birbiri için adam dövebilecek kaç kişi kalmıştır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Benim arkadaşın da başına böyle bişey gelmişti. Sonunda dayak yemişti bi temiz hem de eleman arkadaşıydı 1 yıl falan birlikte takılmışlardı önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 benim ex de psikopat..napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sevisin gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Biraz tuhaf gelebilir ama işe yarayan bi yöntem daha var :P Herife başka bi hatun bul, harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 puhuaha tut kolundan herifin ''abi bak bu daha güzel bak hem saçları sarı gözleri mavi fiziğide güzel hem yanında bu hatunu dolaştırırsan herkes sana daha bi farklı gözle bakar'' de bakalım ne dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yuh :D Yok oldu olcak direk herifi ....venke götür. Sen benim demek istediğimi anlamadın boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kolay gelsin şimdiden ne diyim. Kıza rağmen diretiyorsa, senin lafından da anlamıyorsa yapacak pek fazla seçeneğin yok gibi <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kıza el kaldırması muhtemelen erkeklere el kaldıramadıgını gösterir boşuna dememişler herkes gücünün yettiğine diye merak etme boşbeleş adamın tekidir büyük ihtimal :) bu arada benim eski kızarkadaşıma sarkıyosan vururum acımam haberin olsun :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya gay olsaydı o da sana yavşasaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 O zaman kızın eski erkek arkadaşı olamazdı ki lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sonradan gaydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Hala mı bu konu DAĞILIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kızı git dövdür adama yavşa.. ya da tam tersini yap ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yavşama lan kıza çocuk sevio işte unutamamış insafsız herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bu boach zamanında beni tehtid etmişti asarım keserim gibilerinden milliyetçi bi damarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Umarım dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Pyro said: Umarım dayak yersin. gelsene ağzını yüzünü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar