LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 cemad said: elimizle fenere verdik kupayı. hayırlı olsun fenerin kupasıahahahah Fenerbaheçe'mize değil Galatasaray'a vermiş olmayasınız ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lahn fenerliymişsin sen pardon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 moer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 @adamınbiri hocam ben Fenerbahçe'liyim ya sen ne diyorsun ama bu kadar hırs yapmayın ya biraz da makaranızı yapıp ortamı sıcaklaştırın. Public bir ortamda hakem maçı katletti diye Galatasaray'lı adama neden sataşayım ki? Adam bana sataşsa bile ben sataşmam onun yaptığı hatayı ben üstlenmek zorunda değilim ki. Ben makaramı yaparım geçerim bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kahkaha görünce gsli sanıyorum sinirlerim bozuluyo kusura bakma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 olsun olur öyle boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Demirören bu sene başarı olarak türkiye kupasınıda gösteremeyecek, allahım kurtar bizi şu adamdan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 cisse 6 hafta yok. çirkef rize küme düşsün kurtulalım. ilk maçta sakat numarası yaptı diye kırmızı kart gören oyunculu bir takım yani. pes artık. bu arada kayseri kazanır kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bosque'nin ahı, cordoba'nın ahı, runje'nin ahı, koray'ın ahı liste uzar gider. 6 hafta kim ölee kim kala =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 BiTcH_oFBaT said: cisse 6 hafta yok. çirkef rize küme düşsün kurtulalım. ilk maçta sakat numarası yaptı diye kırmızı kart gören oyunculu bir takım yani. pes artık. bu arada kayseri kazanır kupayı. ertuğrul yerine adam olmayan cisse yi rize maçında niye oynatıyor ? sanırım ertuğrul ligi kaybedersem kupayı alıp kellemi kurtarırım diye düşündü ama bu sakatlıktan sonra ikisinide kaybedecek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Cisse yok. Baki ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 gs maçında şu ilk 11 çıkar 3 puanı alır : rüştü-kaş-zan-gordon-tello-toraman-delgado-aydın-ali tandoğan-holosko-nobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Kasımpaşa ve Leverkusen hezimetlerini,üstüste hem Fb'yi hem BJK'yi yenerek unutturmamız lazım.Bjk'ye tutuyoruz şansımız bir aksilik olmazsa 0-1 bizimdir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 horten said: bosque'nin ahı, cordoba'nın ahı, runje'nin ahı, koray'ın ahı liste uzar gider. 6 hafta kim ölee kim kala =/ bu listeden en çok üzüldüğüm runje'dir. çok iyi kaleciydi. reflexleri en iyi kaleci idi belkideki gelmiş geçmiş türkiyedeki tüm kaleciler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 mrmiç'e haksızlık etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar