pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Evet bugün farkettim, dandik youtube videolarından gına geldiği bir sırada hayatıma giren ve bağımlılık yaratan stage6 kapanıyor. Detaylar burada: http://www.stage6.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oha aynı seyleri düşünüyorum tam olarak senle ve nasıl yani, kapanamaz lan? high res boss videolarını nerden bulacam ben ühüh, süperdi burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oooovvv kötü olmuş ya. divx kalitesinde yeri nerden bulacaz bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kötü bir karar olmuş! Ama ben siteyi populer diye biliyordum reklamlar ile ayakta tutarlardı en azından diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Stage6 efsaneydi ya, of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 iyi siteydi, yazık oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bende severdim kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ya buna harbi üzüldüm yaaa.. Youtube kapansın Stage6 kalsın ya. Türkiye şartlarında pek hızlı faydalanamasak da çok sevdiğim bi siteydi. HD videolarını arada çekerdim. Kotasız olsa netim siteyi indirmiştim dee, kotasız alana kadar site kapandı. Finansal problemleri nasıl aşamazlar anlayamadım, arkasında Divx var sonuçta. En azından Divx in bile yardım etmesi gerekirdi çünkü ben Web üzerinden film stream ı için Divx kullanılabildiğini bilmiyordum mesela. Ama bal gibi de oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 buna izin vermezler, mutlaka birileri cıkıp finansman yaratır, sponsor olur, bagıs yapar vs. kapanacak olmasına inanmak istemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 internet için üzgün bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Olmas ya :) güzelim BOSS videoları gidicekmi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 off, kapanmasın ya, sırf kalitesi icin video izledigim bir site... :... kotu oldu, ama bence de biri cıkıp finansman falan saglar, insallah, donation geyigi falan yaptılar mı hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Microsoft'a mail atalım satın alsın nasılsa Google ile uğraşıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ya adamlar divx streaming yayginlasana kadar maliyetlere katlandilar. hafiften de hd divx olayi yayginlasinca "ya cok uzgunuz" ayaklarinda kapiyorlar iste. birileriyle anlasmis, amaclarina ulasmislardir, ondan birakiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Nasıl yani anlamadım sitenin kapanmasında nasıl bir karları olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Marjinal faydaları azalıyordur günden güne, yatırımlarını oradan çekip daha karlı şeylere yatırım yapacaklardır. Bu nedenle de siteyi kapatma kararı almışlardır. Yüksek çözünürlüklü WoW PvP videoları izliyordum yazık oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İİmiş! Tabe internetde olasa iş iştir! Fakat Dijital ortamda şöyle bir fark var! Yeni fikirler , yada siteler diyelim reeldeki gibi ilk çıktığında en yüksekte olup değer kaybetmezler aksine! Çıkış tarihinden sonra tanındıkça karları artar! Google Yahoo, Facebook örneklerinde ki gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bende keşfedeli daha 1 ay olmamıştı be :( http://forum.paticik.com/read.php?5,3124782 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kötü olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Üzüldüm cidden geceleri net rahatlıyınca takılıyordum. Artık yüksek çözünürlükte wow vidyoları izliyemicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yalnız enteresandır bir türlü 30 küsür kb ın üzerine çıkamıyordum orada video download ederken. 1024 bağlantı kullanıyorum, farklı bağlantılarda da denedim sonuç aynıydı. Sunucuları cidden zorlanıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 son anda abanmışlardır abi ben haldır haldır indiriyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Şimdi tekrar girmeyi denedim. Videolara erişilemiyor, o uzun açıklama var ve sağda VEOH diye bi sitenin linki var. Veoh Linkine Tıklayınca Veoh is pleased to welcome Stage6 users and publishers. Veoh already has many of the features you have grown to love on Stage6, and we are constantly expanding our feature set. Veoh lets you: * - Upload videos of any length (including DivX) * - Download videos to your PC and watch later (including DivX) * - Watch millions of videos from TV networks to independent publishers * - Communicate with over 23 million monthly users We hope that you enjoy using Veoh, and welcome :-) Gördüğüm kadarıyla Divx HD desteği yok ama. Yazık oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar