Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 daha yenilmedik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 en azından alakamız olmayan topiclerde saçma yorumlar yapmıyoruz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu maçı eze eze almak lazım.. mümkünse daha fazla gol istiyorum. hakana küfür ettikçe gol atıyor..yeniden başlıcam küfür etmeye sonunda ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Gangren said: daha yenilmedik ama +1 bunda haklısın maç 90dk ne olcağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil said: bu maçı eze eze almak lazım.. mümkünse daha fazla gol istiyorum. hakana küfür ettikçe gol atıyor..yeniden başlıcam küfür etmeye sonunda ( : eet bende onu fark ettim adama küfrettikçe kasıyor kendini herhalde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Slat said: Lugano'nun ilk sarı kartı haksızdır, hayatında bırak futbol oynamayı bir kere topa vurmuş olan biri bile anlar bunu.. Ha zaten hakemin ne mal olduğu maçın başından beri belliydi, gsye attırır gol daha.. yok daha neler lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ULAN HAKAN ULAAAAAAAAAAAAAAAN HAKAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Darkwall said: kratochvil said: bu maçı eze eze almak lazım.. mümkünse daha fazla gol istiyorum. hakana küfür ettikçe gol atıyor..yeniden başlıcam küfür etmeye sonunda ( : eet bende onu fark ettim adama küfrettikçe kasıyor kendini herhalde hehehehe evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fenere kupa haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Galatasaray'a acıyorum bende , Hakan Şükür attıkca kredisini uzatıyo. Seneye yine uefa'da birinin eline bakarak üst tura çıkar,ardında deplasmanda 3 tane yer elenirsiniz. Türkiye kupasında Fenerbahçeyi eledik diye sevinirsiniz. Şu maç zerre kadar önemli degil bizim için buna emin olun. 1 hafta sonra Sevilla maçı var. 30 yıl olmuş kupayı alamıyoruz bir 30 yıl daha alamayalım ama İspanya'da Sevilla'dan turu alalım başka birşey istemiyorum. Bu maç size avuntu oluyor işte başka bişey değil.Çünkü cidden şu takımın şuan umrunda falan degil bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 KAÇAR MI BU POZİSYON YOK YAAAAAAA OOOOOOOOOOOFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 allahım hakan gözünü seveyim devre arası fettullahımı arıyacaksın ne yapacaksın sana bişeyler yapsında gol at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 said: Şu maç zerre kadar önemli degil bizim için buna emin olun. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hakan naptın yaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hayatınızda futbol oynamadıysanız mümkünse pozisyonlarla ilgili yorum yazmayın, yorumunuz beş para etmez çünkü.. Lugano'nun ilk sarı kartı hatalıydı, hatta faul bile değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 FromTheHell said: said: Şu maç zerre kadar önemli degil bizim için buna emin olun. ::o >:D< kendi ulaşamadığı kupaya mındar dermiş =) asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tebrik ediyorum takımımı 10 kişi kaldırlar, yine de köpek gibi koşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Eternal said: Galatasaray'a acıyorum bende , Hakan Şükür attıkca kredisini uzatıyo. Seneye yine uefa'da birinin eline bakarak üst tura çıkar,ardında deplasmanda 3 tane yer elenirsiniz. Türkiye kupasında Fenerbahçeyi eledik diye sevinirsiniz. Şu maç zerre kadar önemli degil bizim için buna emin olun. 1 hafta sonra Sevilla maçı var. 30 yıl olmuş kupayı alamıyoruz bir 30 yıl daha alamayalım ama İspanya'da Sevilla'dan turu alalım başka birşey istemiyorum. Bu maç size avuntu oluyor işte başka bişey değil.Çünkü cidden şu takımın şuan umrunda falan degil bu maç. hakan sezon sonu futbolu bırakır ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bedava ya sarılar ver verebildiine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakem kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 aykut bi sakatlık yapmasında daha bişey istemiom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 niye önemli olmasın ya derbi maçı sonuçta (fbliyim) bi gol atıp yatmak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu maç bizim için önemli değil diyen arkadasa hatırlatırım 25 sezondur türkiye kupasını alamıyorsunuz. yeniden soruyorum sence hala önemsiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 abi bu maç önemli değil diyen fenerbahçeli zaten tutmasın takımını fln bence hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 LİNCOLN SEN YAPMA BARİ BEEEEEEEE OFFFFF Bİ SARI KARTTA LİNCOLN E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar