Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray - Fenerbahçe (27.02.2008 - 20:00)

toggie

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
Fenerbahçeyi yendiniz zor bi işi başardınız cidden 2006 yılında denizli bizle son maçta berabere kalınca çifttelli oynamıştı birbirinize benziyosunuz valla.

çoğul eki kullanma lütfen bu bir :)

ikincisi bazıları o çifte telliyi 6-0 dan beri oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm mesajları okudum. GS lilerden toggie, FB lilerden Bonjo'nun mesajları dikkatimi çekti.

toggie abartmışsın, baya. Her mesajında pankart, resim falan gerek yok.

Bonjo şu 2 maçı sakin kafayla bir daha izlemeni öneririm. İlk maç ve 2.maçın 45 dakikası, 135 dakika Galatasaray, Fenerbahçe'den daha iyi oynadı. 2.maçın 45 dakikasında Fenerbahçe'nin oyunu dengeleyip, Gökhan ile 2 pozisyon bulduğunu ve Galatasaray'a da 2 pozisyon verdiğini söyleyebiliriz. Hakan'ın kafası ve gol olan pozisyon. Kafa kafaya gitti, yani 2.yarı. Ama Fenerbahçe'nin eksikliğini göz önüne alırsak daha iyi olduğu söyleyebiliriz. Ama geriye kalan dakikalarda Fenerbahçe'nin de Alex'in vuramadığı şuttan başka pozisyonu yok akıllarda.

Hakem hatalarından yakınan Fenerbahçeliler'e de pek birşey denemez. Kim kaybederse onun yakınacağı maçtı, 2 taraf adına da katletti çünkü maçı, hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Başka takımlarda olduğu gibi türkiye kupası Fenerbahçede hiç bir zaman hedef olmadığı için , 20 seneyi aşkın süredir alamamışız kupayı..83 yıllık lig tarihinde Fenerbahçe 26 kere şampiyon olmuş en yakın rakipleri gs ve bjk 17 şer kere, 45 yıllık kupa tarihinde ise 11 kere final oynamışız 4 kere kupayı alabilmişiz , valla biz her sene ligi alalım avrupada başarılı olalım 100 yıl daha kupayı almayalım razıyım , hem bu mutlulukda artık sizi tatmin ediyor , herkes memnun yani..np

ne yazık ki sen izleyemiyeceksin :(

Bonjo said:

obaaa 7 geliyor 7
gs bizi elesin daha futbol izlemem o kadar iddaalı konuşuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bonjo ama hala buralarda takılıo ya ne iş bu kadar heyecanlı olmamak lazım demekki ayrıca gökhanın 2. sarıyı haksız bulanlar şu videoyu iyi izlerse o kartın ne kadar doğru olduğunu görür bizim volkanada çakmış sarıyı taçta gökhanda ısrarla topu istemiş sonra kafayı eğiyo bide maç sonu utanmadan topu almaya eğildim dio
http://www.vimeo.com/736302
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:
uhea antu.com forumlarını okudum da üzüldüm fenerbahce taraftarlarının komik haline.. hepsi teker teker lincoln e küfür etmis haha ne karaktersiz bir takımdır bu ya. bi de antu offical fenerbahce takımı forumları falan diye yazmıslar kalite -50 lerde ya

erdemli lincoln milletin anasına küfrederken iyi ama di mi :((
Sosyal ağlarda paylaş

Burada kimse Lincoln'ün küfürlerini savunmaz herhalde ama ortada Volkan'ın insanlık dışına çıkmış ahli var herkesin gözü önünde. Volkan'ın bir anlık siniri de diyemeyiz buna maç bitmiş, soyunma odasından çıkmış hala erkekse dışarda desin diyor.

Demek ki biz Euro 2008'de hasbelkader çeyrek finale çıksak bir cümlede işimizi bitiricek adamlar. Volkan'a git salla küfürü adam maçı tatil eder tek başına.

Hasan Şaş'ın hareketleri 3 maç ceza almıştı, Volkan kaç maç alacak merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
lincolnün küfür ettiği kesin değil sadece volkan söyledi bunu ki lincoln ben ingilizce bilmiyorum diye açıklama yaptı ki ingilizce kullanarak nasıl anasına bacısına küfretmiş bide volkanın bunları anlicak kadar ingilizcesi varmı bunların cevaplarını bilen varsa yazabilir mi ?

ya yapma death ya ne var fak yor mam dese anlamıcak mı volkan ayrıca ingilizce bilmesi sart mı bunu bilmesi için bi insanın
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
rLx said:
uhea antu.com forumlarını okudum da üzüldüm fenerbahce taraftarlarının komik haline.. hepsi teker teker lincoln e küfür etmis haha ne karaktersiz bir takımdır bu ya. bi de antu offical fenerbahce takımı forumları falan diye yazmıslar kalite -50 lerde ya

erdemli lincoln milletin anasına küfrederken iyi ama di mi :((

kufurun kanıtı yok bence cok gayet volkanın sinir krizi yenilgi olabılır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...