ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 QQ more SiLktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Eralph said: birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile. birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa.. 2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim) lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim. Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bonjo said: Yanlız bir takımı hiçbirşey bu kadar motive edemez yanlız , kendimi futbolcuların yerine koyuyorumda yazık olacak bundan sonra önümüze gelene :)aynısını biz de samsun maçından sonra diyoduk :D fazla hırs geri tepiyor :) fener yönetiminin acilen piskolojik destek bulması gerek bence futbolculara. fenerin hırsa değil sakinliğe ihtiyacı var yoksa 9 kişi de geçiyordu turu nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bonjo said: Yanlız bir takımı hiçbirşey bu kadar motive edemez yanlız , kendimi futbolcuların yerine koyuyorumda yazık olacak bundan sonra önümüze gelene :)Siz leverkusen e şimdi ne çakarsınız varya off geç mi kaldınız?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 abi luganonun ilk kartı yersiz hadi luganonun atılmasını geçtim GÖKHANI NASI ATTI ABİ YA AHAUHUAHUHA hala da buna bu kadar seviniyosunuz ahaha valla çok eğlendim sizle fıstık atim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 orcun var o kartin altinda sly... siz de naptiniz abi... sevinecekler tabi. Galibiyet galibiyettir, sirf Fenerlilerin deli olusunu izlemek icin bile sevinecekler yani :P onun yerine pasifist yaklasmak lazim. Harika yenildik, tebrikler... hakkinizdi dese herkes bu kadar uzatmaz kimse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yazık günah hala sevinebilen varsa bırakın sevinsinler.bir maç afedersiniz bu kadar piç edilebilirdi.hakemin görevi gerginliği muhtemel yüksek maçlarda gerginliği mumkun oldugunca minumumda tutmaktır.ama gördüğümüz gibi o kişi (hakem demeye içim el vermiyor) daha maçın başından tırmandırdı içine etti maçın.yazık günah sadece.bir fırat aydınus olsa böyle mi biterdi bu maç ? gökhan gol attı diye kırmızı yedi resmen ya.çok komiksiniz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 maçdaki tek hatalı kırmızı kart lincoln ünki.. fenerli babziler boşuna gözlerinden sular akıtmasın. Hakem haklı kırmızıların üzerine tüm insiyatiflerini de fenerbahce lehine kullandı kartları dengelemek ıcın. neyse sakin olun, yenılmenız normal ps: cuneyt cakırın babasının da kendısının de bıldıgın fenerbahcelı oldugu tum dunya tarafından bılınen bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 CthuLhu said: Eralph said: birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile. birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa.. 2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim) lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim. Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar. Biz sahadaki tüm gs lı futbolcuları ve trinbünlerdeki tüm tarafrarı satın aldıkki bu kadar aciz duruma düşüp bizi eğlendirdiniz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ingiltere kupasıydı herhalde bu maç her cevapta crymore falan.. sahada çiftetelli atıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bide yenildiğinizde ağlamayın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 alexe niye kart verdi tozluklarını düzeltiyor diye mi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sarı kart görmiyen oyuncumuz yok bea mükemmeliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 rLx said: maçdaki tek hatalı kırmızı kart lincoln ünki.. fenerli babziler boşuna gözlerinden sular akıtmasın. Hakem haklı kırmızıların üzerine tüm insiyatiflerini de fenerbahce lehine kullandı kartları dengelemek ıcın. neyse sakin olun, yenılmenız normal ps: cuneyt cakırın babasının da kendısının de bıldıgın fenerbahcelı oldugu tum dunya tarafından bılınen bir gercek. ya bırak allasen gökhan top toplayıcı mı adama niye kart gösteriyorsun git top toplayıcıya göster lol maçı bitiren o karttı zaten yenilmeniz normal falan derken 11-9 20dk oynayıp uzatmalarda gol atan takımın taraftarı söylüyor bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 rLx said: maçdaki tek hatalı kırmızı kart lincoln ünki.. fenerli babziler boşuna gözlerinden sular akıtmasın. Hakem haklı kırmızıların üzerine tüm insiyatiflerini de fenerbahce lehine kullandı kartları dengelemek ıcın. neyse sakin olun, yenılmenız normal ps: cuneyt cakırın babasının da kendısının de bıldıgın fenerbahcelı oldugu tum dunya tarafından bılınen bir gercek. haklisin baps. ozur dileriz :( her karar dogruydu hakemin. Gs alehindekiler disinda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 GÖKHAN TAÇI GECİKTİRDİ!!!!!! oof oof içiniz rahatsa bu galibiyetten sonra daha ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 PrudenT said: rLx said: maçdaki tek hatalı kırmızı kart lincoln ünki.. fenerli babziler boşuna gözlerinden sular akıtmasın. Hakem haklı kırmızıların üzerine tüm insiyatiflerini de fenerbahce lehine kullandı kartları dengelemek ıcın. neyse sakin olun, yenılmenız normal ps: cuneyt cakırın babasının da kendısının de bıldıgın fenerbahcelı oldugu tum dunya tarafından bılınen bir gercek. ya bırak allasen gökhan top toplayıcı mı adama niye kart gösteriyorsun git top toplayıcıya göster lol maçı bitiren o karttı zaten yenilmeniz normal falan derken 11-9 20dk oynayıp uzatmalarda gol atan takımın taraftarı söylüyor bunu :D yanlışın war 12 - 9 oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bi an ben de sarı görcem sandım bacak bacak üstüne attım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 top toplayıcı asist yaptı sizin adam da kartı gördü bu kadar basit. gökhan beyinsiz mi o topu tutmayınca o topun sahaya gideceğini anlıyamıcak kadar? boşuna kasılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakkımızla yendik ehehueh kıraymor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 evet arkadaşlar K I R A Y M O R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Cintonik said: bi an ben de sarı görcem sandım bacak bacak üstüne attım diye. muhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sonra da senin gibilere küfür edince banlanıyor insan kitana sonra fbliler provoke ediyor bıdıbıdı konuşursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=4SR302Cnju8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 adnan polat: saçma sapan maç ehuehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar