Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray - Fenerbahçe (27.02.2008 - 20:00)

toggie

Öne çıkan mesajlar

Eralph said:
birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile.

birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa..

2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim)

lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim.

Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Yanlız bir takımı hiçbirşey bu kadar motive edemez yanlız , kendimi futbolcuların yerine koyuyorumda yazık olacak bundan sonra önümüze gelene :)
aynısını biz de samsun maçından sonra diyoduk :D fazla hırs geri tepiyor :) fener yönetiminin acilen piskolojik destek bulması gerek bence futbolculara. fenerin hırsa değil sakinliğe ihtiyacı var yoksa 9 kişi de geçiyordu turu nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

yazık günah hala sevinebilen varsa bırakın sevinsinler.bir maç afedersiniz bu kadar piç edilebilirdi.hakemin görevi gerginliği muhtemel yüksek maçlarda gerginliği mumkun oldugunca minumumda tutmaktır.ama gördüğümüz gibi o kişi (hakem demeye içim el vermiyor) daha maçın başından tırmandırdı içine etti maçın.yazık günah sadece.bir fırat aydınus olsa böyle mi biterdi bu maç ? gökhan gol attı diye kırmızı yedi resmen ya.çok komiksiniz çok.
Sosyal ağlarda paylaş

maçdaki tek hatalı kırmızı kart lincoln ünki.. fenerli babziler boşuna gözlerinden sular akıtmasın. Hakem haklı kırmızıların üzerine tüm insiyatiflerini de fenerbahce lehine kullandı kartları dengelemek ıcın.

neyse sakin olun, yenılmenız normal

ps: cuneyt cakırın babasının da kendısının de bıldıgın fenerbahcelı oldugu tum dunya tarafından bılınen bir gercek.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
Eralph said:
birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile.

birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa..

2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim)

lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim.

Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar.

Biz sahadaki tüm gs lı futbolcuları ve trinbünlerdeki tüm tarafrarı satın aldıkki bu kadar aciz duruma düşüp bizi eğlendirdiniz :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:
maçdaki tek hatalı kırmızı kart lincoln ünki.. fenerli babziler boşuna gözlerinden sular akıtmasın. Hakem haklı kırmızıların üzerine tüm insiyatiflerini de fenerbahce lehine kullandı kartları dengelemek ıcın.

ps: cuneyt cakırın babasının da kendısının de bıldıgın fenerbahcelı oldugu tum dunya tarafından bılınen bir gercek.

ya bırak allasen
gökhan top toplayıcı mı adama niye kart gösteriyorsun git top toplayıcıya göster lol
maçı bitiren o karttı zaten

yenilmeniz normal falan derken
11-9 20dk oynayıp uzatmalarda gol atan takımın taraftarı söylüyor bunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:

haklisin baps. ozur dileriz :( her karar dogruydu hakemin. Gs alehindekiler disinda tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
rLx said:

ya bırak allasen
gökhan top toplayıcı mı adama niye kart gösteriyorsun git top toplayıcıya göster lol
maçı bitiren o karttı zaten

yenilmeniz normal falan derken
11-9 20dk oynayıp uzatmalarda gol atan takımın taraftarı söylüyor bunu :D

yanlışın war 12 - 9 oynadık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...