PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şu anda kanal 1 de 3 kadının yaptığı futbol programını izlyorum. kendileri haftanın en yakışıklı futbolcusunu seçitler! hatta firikik kullanan adamın yüzündeki sempatiklik karizmamıdır diye tartıştılar. bkz: ters köşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 3 kız dedin serdar bilgili çıktı hacı ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 seinfeld izliorum 6. sezondan... ööle seçmece yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 şu an cnbc-e de pushing daisies izliyorum,tek kelimeyle müthiş:D Özellikle espirileri tam bana göre,çok hoşuma gitti:D Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sovereign said: rezalet geçen bir midterm sınavından sonra kafa dağıtmak için Star Wars - Episode VI - The Return of the Jedi sonra da KOTOR2'ye tekrar başlicam. Sormadan edemiicem 26 şubat ve midterm? Yurt dışı mı okul? Bu arada şu an izlemesem de 15 dk. önce Atonement'tan çıktım.Başımın ağrısı geçerse Ergo Proxy'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BBC Shakespeare koleksiyonunu indirdim, ama dediklerinden bir halt anlamıyorum, izleyemiyorum, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fenerbahçe tvyi izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Voys said: 3 kız dedin serdar bilgili çıktı hacı ne iş? http://www.pikniktube.com/v/a603291987b0936669dd5be4c81adfee/u/139388/Futbola_Kad%FDn_Bak%FD%FE%FD ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bugünü cuma zannedip indirdigim lost04 ü izliyordum... ta ki "lan bunun başı geçen haftaya çok benziyo diyip küfre basana kadar". bişi izlemiyorum o yüzden :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ya bu topicte mantık hatası var :D izledikten sora yazıyorum hep :P Top gear season 9 - episode 1 Richard Hammond hayvani jet motorlu araba kazasından canlı çıkıyo falan. Bi de Clarkson yol yapımının kitabını yazıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Orjinal Adı : Runaway Vacation Türkçe Dublaj Komedi Tavsiye Edilir Oyuncular: Robin Williams(Bob Munro),Cheryl Hines(Jamie Munro),Joanna Levesque(Cassie Munro),Josh Hutcherson(Carl Munro),Jeff Daniels(Travis Gornicke),Kristin Chenoweth(Marie Jo Gornicke),Hunter Parrish(Earl Gornicke) inmek üzere film indikten sora izlicem ama güzel bi filme benziyor özellikle filmde oynayan adamlar tam makara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 3 haftadır izlemediğim lostları indirip izledim arkaarkaya.. güzel geldi :) Bu akşam da Stargate var ooffff süper bölüm olucak heycanla bekliyrouz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 10 Items or Less'i izledim şans eseri. tv8 veriyordu bu gece. pek bi güzeldi 8verdim kendisine. sıcacık bir film, canayakın bişi böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Andromeda furyasıdır gidiyor bende şuanda.. Son 5. sezonun ortasına geldim. İnanılmaz bir dizi. Gene Roddenberry önünde bir kez daha eğiliyorum. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tam su anda komedi dukkanini izliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 vertical limit kacıncı kez bılmıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 atv. santra. kazım kanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 toronto - detroit maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 step up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar