7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bunları çıkarmakta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 insan olun azıcık... ben 130 kiloyum o kadar yersem tıkanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ya bu sayfanın başında koyduğum o mantı ne öyle ya off ölcem sanırım biraz daha bakarsam evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 varya bu insafsızlıktır. 3 hafta daha beklemem gerek bu yemekler için. kaldırılsın bu topic silinsin, açanda banlansın, karnı tok nasılsa. gecenin 4 ünde yemek aramak için ebesinin nikahına gidip, paki nin birinin tell me my friend diyip kebabımsı uzatması ne demek biliyormusun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 arkadaştan haberi olan var mı? zira bana biraz zor uyanır gibi geldi. sdf. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kaç para hesap çıktın.? Gece gece oturan tek şey yemekler değil snrm... Bursa'da bunları güzel yerinde yemek adamı üzer çünkü fiyat bakımından =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Overseer said: onun üzerine egzersiz yapmadan geçen bi 5 yıl üstüne sertleşmiş damarlar of yanına tıkalı arterler ohsjj 1 adet aritmik kalp yanına cillop gibi bi anjiyo yetmesse bi by-pass R.I.P hadi iyi geceler ^^ spor yapıyorum, rahatım :) Ardeth said: yarım saatte maşallah elektrikli süpürge gibiymişin eyw, öyleyimdir :) Aket-Atum said: Nereden söyledin? Bursaya gidince bende söyleyecem :D Setbaşı dürümcüsü, 3.30'a kadar açık :) utopia said: arkadaştan haberi olan var mı? zira bana biraz zor uyanır gibi geldi. sdf. allah rahmet eylesin. burdayım merak etme yutop. rahmet dileklerin icin sağol :) @BulletRide pek pahalı tutmadı öyle diyeyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yaş kaç? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 *3 parmağını gösterek* BEŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 pardon cevaplamış sorumu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mayhem über kelimesini, yemek yemeyi, yemeksepeti.com'u ilk kez mi keşfediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yahu açmayın şöyle topic. görünce canım çekti, gardadan 3 adanaya 24 ytl ödedim ve göçtüm. ama soğanın kokusu hala ağzımdadır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mayhem'dan heveslenip 3'er 3'er yemeyin. sonra mide fesadı geçirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 gece 2 bucukta acık restorant varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hacı gece o kadar yiyip yatarsan direk göte çalışmış olursun benden söylemesi...yannız künefe de bırakılmaz haaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bone said: mayhem'dan heveslenip 3'er 3'er yemeyin. sonra mide fesadı geçirirsiniz. valla acaip canım çekti. ne zamandır da yemiodum. banlayın şu mayhemi ya. yapılır mı lan bu?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Saatler ilerliyor... Geceye az kaldı :) Bu topici silin yokedin gece 2-3 gibi girip tekrar görmek istemiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Yav afiyet olsun da kıskanıyoruz yaav. Yemeksepeti her yere servis götürdü bi Kocaeli ye gelemedi be kardeşşim olur mu böle şey. Hayret 1şi ya. Yemeksepeti izmite gelse sırf bizim yurttan hatta sırf darkrider dan dünyanın parasını kazanacak haberleri yok. En iyisi bi mail ataym ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu kadar milletin canını çektirdikten sora kesin BOĞAZINDA KALMIŞTIR! :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mr_Hand said: yaş kaç? :D 20. Bone said: mayhem über kelimesini, yemek yemeyi, yemeksepeti.com'u ilk kez mi keşfediyor?.. mayhem'dan heveslenip 3'er 3'er yemeyin. sonra mide fesadı geçirirsiniz. hayır bone. yeni falan keşfetmedim. ayrıca bana birşey olmadı. sizede birşeycik olmaz :) odiflame said: gece 2 bucukta acık restorant varmı? evet var. @MrLevie dur abi daha birşey yok ortada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 @Darkwall boğazımda kalmadı :( fakat gel sanada ısmarlayayım çok cektiyse canın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 adamlar iyi küfretmemiş ha... düşünüyorum da gecenin 3 ü, uyku fena halde bastırmış, birden bir telefon ve kallavi bir sipariş geliyor künefesiyle ayranıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mayhem said: @Darkwall boğazımda kalmadı :( fakat gel sanada ısmarlayayım çok cektiyse canın. ısmarla pls ben aç öksüz bi çocukum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mayhem said: Mr_Hand said: yaş kaç? :D 20. hah. şunu öörenmek için sormuştum. 3-4 sene sonra görürüz seni böyle yemeye devam et :D (ben de ööleydim ordan biliyorum, 2 kumpir arkasından gözleme bilmemne hede hödö falan yiyodum böle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar