Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 baya eskiden oynadığım bir oyun vardı. çok az hatırlıyorum bi türlü bulamadım belki hatırlayan başkaları vardır. oyunda bir inşaat firması idik. çalışan elemanlarımız vardı. bunlarla belli yerlere evler yapioduk, müşteriler gelip yerleşiodu onları rahat ettirmeye fln çalışıoduk,bu kısımları pek hatırlamıorum ama asıl zevkli kısım şuydu karşı bir firma daha vardı oyunda ve o da bizimle aynı şekilde gelişmeye çalışıodu bi yanda da onu sabote edioduk.hatta bu sabotelerde işcileri,mühendisleri ve dier çalışanlari toplayip karsi tarafin elemanlarına dalabilioduk fln biraz düşündükten sorna oyunun ismi "construction" olarak hatırladım ama googleda sonuc alamadım cok fazla alakasız site geldi karşıma. bu oyunu hatirlayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hatirladim... ismi bilen varsa banada soolesin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Construction olması lazım aslında. karkaterler tombiş tombişti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bu kadar çabuk cevap gelceğini tahmin etmiyordum ve mesaj attıktan sonra bu kadar çabuk oyunu bulacağımı da :) ismi constructor'mış girip biraz oynıcam şimdi eskileri hatırlarım. oyunlar ne kadar gelişse de eski tatları bi türlü alamıyorum artık. herkese tavsiye ederim zevkli ve basit bişi zaten. 33mb constructor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 constructor olması lazım http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9a/Constructor-pc.jpg edit: araya araya mesaj yazarken adam bulmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Çoooook zevkli oyundur constructor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 oha abandonamı düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 populous ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dos boxlamı oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 evet dosboxla calisti sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Oyundaki tipleri görünce aklıma "pizza conection" geldi oda güzel oyundu cdsini bulursam oynıyım tekrar. Pizza yapmak bahane, mafya olmak şahane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bir de bunun ikincisi vardı Constructor: Street Wars (ya da Mob Rule) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 merak ettim indirip oynicam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben indirdimde açamadım.. exe dosyasını çalıştırdım fln ama yemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 unable to create config file directory diye bir hata verdi dosbox, help agalar. Oyunu başka klasöre koydum düzeldi vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bana dosbox indirebilceim bi link verirmisiniz ayrıca nası çalıştırcaz izah ederseniz çok mutlu olacam :D asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Dosbox dosboxu çalıştırdıktan sonra oyunun olduguğu klasör c:asd olsun örneğin mount c c:asd yazıyorsunuz,daha sonra "c:" yazip enter ve oyunu çalıştıran exe dosyası ne ise onun ismini yazip tekrar enter öğrneğin constructor icin (c'de cons kalsöründe olduğunu varsaydim) mount c c:cons c: game (eğer ses gelmiyorsa game'den önce setsound yazip autodetect yapin soundblaster gelene kadar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 herşey iyi güzel : yapmaya çalışırken ? işareti oluyo asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 öff edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 harbiden ya ne oyundu o oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Darkwall said: herşey iyi güzel : yapmaya çalışırken ? işareti oluyo asdas shift+i kullanicaksin ingilizce klavye oluyor dosbox'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Sağol son bi soru işaretini nasıl yapcas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 , yada ü ile olması lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 zafer işte azmin gücü sayın seyirciler başardım +rep dostum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Darkwall said: zafer işte azmin gücü sayın seyirciler başardım +rep dostum =) çok da zor bişi değil ki. iki üç tuşa basıp deniyceksin, türkçe klavyenin ingilizce karşılıklarını bulacaksın. "aböö ben ingilizce klavyeden geldim, i yazacağıma ı yazıyorum, alışamadım" diyenler gibi gördüm nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar