nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Derslere dini/siyasi sembolle girilmesini istemediklerinde soysuz mu oldular ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Prawler said: YÖK Başkanı'nı değiştirdi, hükümetin kuklası oldu. Şimdi gene sorun çıkarmayacak kukla rektörler gerek. Olmuyor çünkü böyle. Tayyip faşizmine yakışmayan hareketler bunlar. Yeni yök başkanımız kendi kadrosundan atamalara başladı zaten. Yakında tamamen ele geçirecekler. Sırada Anayasa mahkemeleri kalıyor, sonra GG. Cahil ülkeme yakışır bu. Ilımlı islamınız hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 said: Derslere dini/siyasi sembolle girilmesini istemediklerinde soysuz mu oldular ben mi yanlış anladım? sen istediğin gibi anlamış da olabilirsin bilemiyorum ben.senin niyetini ne bilim ben. aralarında allah düşmanları olan soysuzlar da var çünkü onların , din düşmanı . dini radikal biçimde hayatlarına yansıtan gereksiz insanlara karşı da bir korkusu olan insanlar var , onlara saygım var. sen seç yerini ne bilim tanımıyorum ki ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Vay be, Fetocu olmayan soysuz oldu. O da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hadi be kemalist . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu arada soysuz sensin malik onu da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 soysuz malik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 said: hadi be kemalist . Adamın hakaret olarak kullandığı kelimeye bak ya. Türbanı sokmayanlar sonuna kadar haklı. Dini şova dönüştürenlere izin vermemek din düşmanlığı değildir, laiklik hiç değildir. Yarın bir rahibe kıyafetiyle giden kızın başına birşey gelmeyeceğini, okula rahatça girebileceğini ve horgörülmeyeceğini garanti verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sensin soysuz, terbiyesiz. kimsin lan sen? ben it dedim 2 hafta banladilar, soysuz diyo bu, uçurun pls. ayrıca hakaret olarak "kemalist" diyo adam, türkiye cumhuriyeti kanunlarına aykırı değil mi zaten atamıza hakaret etmek? yollayın şu şeriatçıyı. http://www.youtube.com/watch?v=d7IeFZ4WLAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 6 yaşındaki çocuk edalarıyla yaptığınız küçük küçük hesapları herkes yiğcek diye bişey yok. Gerek rektörler olsun gerek anayasa mahkemesi olsun, ellerinden gelen herşeyi yapacaklar sonuna kadar. O soysuz dediğin insanlara kurban ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tanımadığın insanlar tarafından olmadığın halde soysuz olarak görülmek nasıl bi duygu maliqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 şurda bizim birbirimize ettiğimizi türbanlılar türbansızlara etmiyolar ?zınısım adnıkraf ninekilhet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 İyi söylemiş Ecevit. Orası değil hiçbiryer devlete meydan okunacak yer değildir. Başbakan bile bu ülkenin laikliğine meytdan okuyamaz. Kuzey Irak'ın dönüşü var ama farkında değil oturacaklar sonunda tepesine o olacak. Daha fazla rahatsızlık vermeden çekip gitseler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 asil soysuzlarin kim oldugunu tarih cok guzel yazicak farkindamisiniz ataturke kadar ciakrdialr hakaretlerini irakdaki pkk lilara dua etsinler... anca asker dagdayken meydani bos bulup onayliyabiliyorlar boyle neyse rahmetli menderes gibi geldiler onun gibi gidicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 zinimin liğed nadralşobil iç'piyyaT zis askoY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hani şeriat geliyodu meclise türbanlı giremedikten sonra ne anladım ben bu işten bi dahaki seçime artık zaten chp türbanlı üye kabülüne başladı, akp yi gaza mı getiriyor yoksa, kim daha çok türbanlı milletvekili seçtircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 CHP türbanlıları alınca AKP'ye "bak sizinkiler de sizi desteklemiyor, bizi destekliyor" gibi bir mesaj veriyor bence. Baykal da bu ayar girişimini hoş bulmuş olsa gerek uyguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 viktor ağzını öpeyim. http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c http://www.youtube.com/watch?v=vEyhqeVloKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 malik said: hadi be kemalist . Senin hakaret olarak kullandığın kelimeden ne olduğun belli. Kemal, kemalizm olmasa ohoo.. "Sen anandan yine çıkardın ama" diye başlayayım anla sen. Prawler said: Vay be, Fetocu olmayan soysuz oldu. O da güzel. Lopeth said: bu arada soysuz sensin malik onu da ekleyelim Şunlarada katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ahaha ne kadar çabasız , çaresiz ve çarpıtıcısınız.ve de eğlenceli .hehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar