Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Şimdiye kadar hep koyu bir savunucun olmuştum Ichigo. Ama bu bölümle beni de kaybettin. En sevilmeyen dönemlerinde bile arkandaydım, buraya kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hızlı hızlı geçtim, birşeye de benzemiyor. zirveden dibe vurdu iki haftada manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 513 Başka buff kaldı mı Ichigo'nun almadığı? E öeh ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Krology said: Nasıl ya Nasıl şimdi ichigo quincy tekniği mi öğrendi ? Blut vene ? Öğrenmedi,kanında quincylik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 annesi de quincymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Annesi kuinşi babasi şinigami kayincosu solid snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Dedesi chuck norris tayço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 annesinin olme sebebi babasinin quincylerle anlasma yapmasini takiben anasina quincy kaninin girisi sonucu aizennin araba firlatmasi bitirsin hakkaten sasukeye dondu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 half quincy-half hollow-half shinigami-half human-half kubo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kafa bulasik teline dondu, bir quincy teknikleri eksikti ogrenmedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ichigonun babasi ile Ishidanin babasi takiliyordu. Kayinco olmasinlar. Ichigonun anasi Ishidanin halasi falandir. Birde Su sternreider Ishidadan guclu degilim tarzi bisi soyluyordu sanki. O da gelirse ve babasi ne olacagini gorsek artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ishida juha bachin babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sanirim Dragonfire in dedigi gibi bisi olucak olay. Kubo nun Pendulum gibi gecmiste yasanan olaylari aciklayan bir arc yapmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Dragonfire said: Ichigonun babasi ile Ishidanin babasi takiliyordu. Kayinco olmasinlar. Ichigonun anasi Ishidanin halasi falandir. Birde Su sternreider Ishidadan guclu degilim tarzi bisi soyluyordu sanki. O da gelirse ve babasi ne olacagini gorsek artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 514 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tek tepkim, ???????????. mangastream versiyonunu bekleyecegim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bitsin artık lan, şaçmaladıkça şaçmalıyor. Ratinleri düşünce kafayı mı ne oynatmış adam? Şunu izleyin: http://www.otakutr.com/1952-JinruiwaSuitaiShimashita-bolum-4.html Tam burada olan olayı anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 LALZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 manga 101'de case study olarak okutulsun mükemmel sayılar nasıl iki haftada mahvedilip yerin dibine batırılır diye. harbi bravo, mükemmellikten rezilliğe böyle keskin bir geçiş görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Peh daha neler. Kubo iyice sacmaladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ishida ile o kadar atraksiyona girdiler uyanmadı da bi çükübik quincy prison a girince mi uyandı bu güçler yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 oha erken çıkmış bu hafta ben daha yeni okudum :P gerçi pekte üzülmedim hiç okumasamda olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ishidayla girdiği aksiyonlarda hiç sadece quincy zımbırtısına maruz kalmadı da neyse zaten komple b.ku çıktı 1/3 insan 1/3 hollow 1/3 shigamiydi oranlar sapıttı soyu sopu karıştı bildiğin çeyrek adam oldu ya ichigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hmm 515 sakin bir episode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 İyi bölümdü, saçmalık saçmadılar. 540/600'lık Unohana geçsin başa. Dededen sonra en güçlü o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar