Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şimdiye kadar hep koyu bir savunucun olmuştum Ichigo. Ama bu bölümle beni de kaybettin. En sevilmeyen dönemlerinde bile arkandaydım, buraya kadarmış.
Mesaj tarihi:
annesinin olme sebebi babasinin quincylerle anlasma yapmasini takiben anasina quincy kaninin girisi sonucu aizennin araba firlatmasi

bitirsin hakkaten sasukeye dondu iyice
Mesaj tarihi:
Ichigonun babasi ile Ishidanin babasi takiliyordu. Kayinco olmasinlar. Ichigonun anasi Ishidanin halasi falandir.
Birde Su sternreider Ishidadan guclu degilim tarzi bisi soyluyordu sanki. O da gelirse ve babasi ne olacagini gorsek artik.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Ichigonun babasi ile Ishidanin babasi takiliyordu. Kayinco olmasinlar. Ichigonun anasi Ishidanin halasi falandir.
Birde Su sternreider Ishidadan guclu degilim tarzi bisi soyluyordu sanki. O da gelirse ve babasi ne olacagini gorsek artik.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bitsin artık lan, şaçmaladıkça şaçmalıyor. Ratinleri düşünce kafayı mı ne oynatmış adam?

Şunu izleyin: http://www.otakutr.com/1952-JinruiwaSuitaiShimashita-bolum-4.html

Tam burada olan olayı anlatıyor.
Mesaj tarihi:
manga 101'de case study olarak okutulsun mükemmel sayılar nasıl iki haftada mahvedilip yerin dibine batırılır diye. harbi bravo, mükemmellikten rezilliğe böyle keskin bir geçiş görmedim.
Mesaj tarihi:
ishidayla girdiği aksiyonlarda hiç sadece quincy zımbırtısına maruz kalmadı da neyse zaten komple b.ku çıktı 1/3 insan 1/3 hollow 1/3 shigamiydi oranlar sapıttı soyu sopu karıştı bildiğin çeyrek adam oldu ya ichigo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...