Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Manganın öyküde sorun yok. Sorun manganın shounen olduğunu unutan sizde. Büyük ihtimalle seinen vakitleriniz gelmiş, shounen işini yavaşça bırakın. Yoksa Bleach çok da güzel bir shounen. Daha önce sayfalarca shounen yönünü ve başarısını tartışmıştık, şimdi tekrar girecek enerjim yok ama.

ben bleach dışında, one piece, naruto ve fairy tail'de takip ediyorum. onlarla hiç bir problemim olmazken, bleach'te sorun çıkıyor. yoksa bu mangalar şounen gibi görünürken, aslında seinen sınıfındalar mı.(aslında naruto'dan şüpheleniyorum.)
Mesaj tarihi:
dergul said:

GERGE said:

Manganın öyküde sorun yok. Sorun manganın shounen olduğunu unutan sizde. Büyük ihtimalle seinen vakitleriniz gelmiş, shounen işini yavaşça bırakın. Yoksa Bleach çok da güzel bir shounen. Daha önce sayfalarca shounen yönünü ve başarısını tartışmıştık, şimdi tekrar girecek enerjim yok ama.

ben bleach dışında, one piece, naruto ve fairy tail'de takip ediyorum. onlarla hiç bir problemim olmazken, bleach'te sorun çıkıyor. yoksa bu mangalar şounen gibi görünürken, aslında seinen sınıfındalar mı.(aslında naruto'dan şüpheleniyorum.)

yok ya bleach baya iyi şu sıra bana göre.Naruto ve Fairy tailden soğumaya başladım yavaş yavaş.Naruto neden bilmiyorum ama şu sıra o kadar ilgimi çekmiyor sürekli savaş sahneleri değiştiğinden olsa gerek.Fairy tail de çok saçmalıyor abi Yok elele tutuşup adayı kurtarmak yok şu yok bu.Zeref arca nasıl bağlıyacaksa artık adam biraz daha bozuyor gibi hikayeyi(kesin bu turnuvanın sonunda gerçek ejderhalarda çıkar bak demedi demeyin).Her neyse konuyu dağıtmiyim

One piece,Bleach(ichigo harici)(tu)

Naruto "Meeeeh"

Fairy tail(td)

sayfa başı...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Zevk meselesi. Benim için o dördü arasında Fairy Tail > Bleach > Naruto > One Piece gibi bir sıralama var.

Favori shounen'im Tasogare Otome x Amnesia ama.
Mesaj tarihi:
bence de naruto şu son bir yılda ikisini de dörde bölüp beşe katlar. fairy tail'in en iyi hali erza bölümleri maalesef. bleach aizen hapsedilene kadar iyiydi de işte sonra adam oluşturamadı kafasında düzgün bir konsept.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Amnesia okuyun, animesi de çıktı bu sezon hem. Açık ara en iyi çizilmiş 2-3 shounen'den biri bence. Adamın tarzını çok seviyorum.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
proların 100 katı güçlü adamlar yollamışlar işte. saniyede death ray çekiyorlar.
manaları da bitmiyor tabii ki, sabahtan akşama kadar death ray spamla dur, oh, mis.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bunun animesi niye bitti ya,
ben daha çok Yoruichi izlemek istiyordum.

hatta yeni seri başlatsınlar, Urahara ile Yoruichi'nin maceralarını konu alsın.
şu can çekişen mangadan daha zevkli olur.
Mesaj tarihi:
Bone said:

ya bunun animesi niye bitti ya,
ben daha çok Yoruichi izlemek istiyordum.

hatta yeni seri başlatsınlar, Urahara ile Yoruichi'nin maceralarını konu alsın.
şu can çekişen mangadan daha zevkli olur.

animesi bitmedi fillerları sıkıcı olduğundan olsa gerek filler yerine ara koydular
Yanılmıyorsam 1-1,5 yıl içinde tekrar başlayacak animesi kaldığı yerden.
Mesaj tarihi:
manga bitmeye yakın devam ettirirler artık.

yalnız olaya dahil olmayan kaptanlar çıkıp "ehueh biz de bunu bekliyorduk" deyip çakacak kesin.

- mayuri kesin bir alet yapmıştır
- kenpaçi zaten immune

diğerleri de birşey saklıyorlardır illa ki.
Mesaj tarihi:

Sıpoyler

Şu anda tüm kaptanlar sadece bankai ile donanmış değiller. Arada maske açanlar da var. Unutmayın bunu. :D

Ha bu arada hollow güçlerine sahip kaptanlar da onandıysa soul society tarafından yamaji'nin ya da byakuya'nın maske açması gibi bir durumun olabilitesi beni tedirgin ediyor. Kempachi göz bandını çıkartır ve maske açar. Hmmm suddenly orgasms, orgasms everywhere...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...