dergul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 GERGE said: Manganın öyküde sorun yok. Sorun manganın shounen olduğunu unutan sizde. Büyük ihtimalle seinen vakitleriniz gelmiş, shounen işini yavaşça bırakın. Yoksa Bleach çok da güzel bir shounen. Daha önce sayfalarca shounen yönünü ve başarısını tartışmıştık, şimdi tekrar girecek enerjim yok ama. ben bleach dışında, one piece, naruto ve fairy tail'de takip ediyorum. onlarla hiç bir problemim olmazken, bleach'te sorun çıkıyor. yoksa bu mangalar şounen gibi görünürken, aslında seinen sınıfındalar mı.(aslında naruto'dan şüpheleniyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Krology said: Ana karakter kenpachi olsa zevkli olabilirdi aslında. Kaçırılanıda kaçıranla beraber döver falan. hahahahahhahahahahahahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 dergul said: GERGE said: Manganın öyküde sorun yok. Sorun manganın shounen olduğunu unutan sizde. Büyük ihtimalle seinen vakitleriniz gelmiş, shounen işini yavaşça bırakın. Yoksa Bleach çok da güzel bir shounen. Daha önce sayfalarca shounen yönünü ve başarısını tartışmıştık, şimdi tekrar girecek enerjim yok ama. ben bleach dışında, one piece, naruto ve fairy tail'de takip ediyorum. onlarla hiç bir problemim olmazken, bleach'te sorun çıkıyor. yoksa bu mangalar şounen gibi görünürken, aslında seinen sınıfındalar mı.(aslında naruto'dan şüpheleniyorum.) yok ya bleach baya iyi şu sıra bana göre.Naruto ve Fairy tailden soğumaya başladım yavaş yavaş.Naruto neden bilmiyorum ama şu sıra o kadar ilgimi çekmiyor sürekli savaş sahneleri değiştiğinden olsa gerek.Fairy tail de çok saçmalıyor abi Yok elele tutuşup adayı kurtarmak yok şu yok bu.Zeref arca nasıl bağlıyacaksa artık adam biraz daha bozuyor gibi hikayeyi(kesin bu turnuvanın sonunda gerçek ejderhalarda çıkar bak demedi demeyin).Her neyse konuyu dağıtmiyim One piece,Bleach(ichigo harici)(tu) Naruto "Meeeeh" Fairy tail(td) sayfa başı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Zevk meselesi. Benim için o dördü arasında Fairy Tail > Bleach > Naruto > One Piece gibi bir sıralama var. Favori shounen'im Tasogare Otome x Amnesia ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bence de naruto şu son bir yılda ikisini de dörde bölüp beşe katlar. fairy tail'in en iyi hali erza bölümleri maalesef. bleach aizen hapsedilene kadar iyiydi de işte sonra adam oluşturamadı kafasında düzgün bir konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Amnesia okuyun, animesi de çıktı bu sezon hem. Açık ara en iyi çizilmiş 2-3 shounen'den biri bence. Adamın tarzını çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 (tu) böyle devam ederse iyi ishida olayını merak ediyorum babasından baya çok şey çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 biliç nerde kaldı :( Edit:Bumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yalnız yamaji'nin yargıladığı bunu yargılarsa endişeye mahal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 494 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lol kira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bankaisinide göremeden gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 iyice saçmaladı ya, tadında bırakamadı. soul society tam bir 24 ctu sendromu ama, en prolar güya orda ama gelen giden dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 proların 100 katı güçlü adamlar yollamışlar işte. saniyede death ray çekiyorlar. manaları da bitmiyor tabii ki, sabahtan akşama kadar death ray spamla dur, oh, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kenpachi SHIKAI kenpachi SHIKAI şşşş 1-2-3 KENPACHI SHIKAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kenpachiye bile tek atar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 496 Ee buradan sonra nasıl toparlıyacak mangaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 iki sayfa surdu olay ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ya bunun animesi niye bitti ya, ben daha çok Yoruichi izlemek istiyordum. hatta yeni seri başlatsınlar, Urahara ile Yoruichi'nin maceralarını konu alsın. şu can çekişen mangadan daha zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bone said: ya bunun animesi niye bitti ya, ben daha çok Yoruichi izlemek istiyordum. hatta yeni seri başlatsınlar, Urahara ile Yoruichi'nin maceralarını konu alsın. şu can çekişen mangadan daha zevkli olur. animesi bitmedi fillerları sıkıcı olduğundan olsa gerek filler yerine ara koydular Yanılmıyorsam 1-1,5 yıl içinde tekrar başlayacak animesi kaldığı yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 manga bitmeye yakın devam ettirirler artık. yalnız olaya dahil olmayan kaptanlar çıkıp "ehueh biz de bunu bekliyorduk" deyip çakacak kesin. - mayuri kesin bir alet yapmıştır - kenpaçi zaten immune diğerleri de birşey saklıyorlardır illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 a bir dakika aizen var ezildik bari yardim et diye ciakrirlar adami hazir son arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hee bak onu iyi dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 aizeni çıkartıp ona tek çaktırabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Sıpoyler Şu anda tüm kaptanlar sadece bankai ile donanmış değiller. Arada maske açanlar da var. Unutmayın bunu. :D Ha bu arada hollow güçlerine sahip kaptanlar da onandıysa soul society tarafından yamaji'nin ya da byakuya'nın maske açması gibi bir durumun olabilitesi beni tedirgin ediyor. Kempachi göz bandını çıkartır ve maske açar. Hmmm suddenly orgasms, orgasms everywhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar