Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 adam tanrı gibi bişi yani mesela beni keserek aslında dünyayı yokedecek kadar güçlü olduğumu yapabilir böyle bişi gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Fortuna said: Kayaları kesip onların hafızasını değiştirebiliyor. Böylece oraya daha önce hiç gitmemiş olmasına rağmen tuzak kurabiliyor oraya. Self instering'den öteye gidiyor bu. Sanki zaman yolculuğu yapıyor geçmişe ve gerçekten oraya gidip tuzaklar kuruyor (yani hafızayı değiştirmekten çok gerçekliği değiştiriyor). Inoue'yi kesip "geçmişte biz senle sevgiliydik hatat 5 çocuğumuz var" dese sanki gerçeklikte Inoe'nin Facebook'dan olma 5 çocuğu ortaya çıkacakmış gibi. Ya Kubo ilk başta ability'yi nasıl tanımladığını unuttu ya da başka birşey var. Aynen katılıyorum. Zaten kubonun şuanda ne yaptığını anlayan bir allahın kulu yok. Bu herif şuanki haliyle Aizen'in farklı versiyonu gibi. Temelde yaptıkları şey aynı. Hatta bakınca bunun ki ilizyon değil, dediğin gibi direk gerçekliği değiştiriyor, o yüzden Aizenden daha güçlü olduğunu bile iddia edebiliriz bu durumda. Ama Kubo bi kaç bölüm sonra bu elemanı çiğner yer yutar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bes haftadir birbirinin arkasina gecenlere gozunun ucuyla bakan adamlar var sadece, bu kadar mi kotu olur ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Giriş sayfası 2 büyük panel ve hiçbir şey anlatmıyor. Bu haftanın mangasını okudum ve gene hiçbirşey olmamış diyerek kapattım, ama spoiler'daki konu ilgimi çekti. facebook hem geçen hafta yaptığını yaptı, üstüne birde geri zekalılık yaptı. Byakuya'ya yı kestikten sonra neden direk arkadaş olarak eklemedi ki? Onun yerine "seninle çalıştık artık sen boşsun beni hiçbir zaman yenmedin..." gibi şeylerlen uğraşıyor. Ayrıca ne yaptığını da Byakuya'ya söylemeden Byakuya anlamıyor. Halbuki değişen Byakuya'nın hafızası olduğundan hemen anlaması, hatta hep öyleymiş gibi düşünmesi gerekirdi. Yanlız Byakuya'yı arkadaş olarak eklememesinden/ekleyememesinden anladığım kadarıyla facebook kaybedicek. Byakuya birşeyler yapıp öldürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 472 of çok güzel çarptı ağzına. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 472 - Kral Spoiler http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/313/c/4/ko_by_ichigomooncutter-d4fmpw0.jpg Eline sağlık Byakuya kardeş. Can getirdin seriye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ez di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bleach 472 bence byakuya'nın içindeki little byakuya, biraz açığa çıktı. yoksa finish him'den sonra böyle bir laf etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 facebookta ne tırt karakterdir kardeşim.bildiğin kıçtan uydurma bi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 facebook? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 byakuya nın bu ichigo fanlıgını anlamıs deilim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kurallar yüzünden kendini çok baskılamış olabilir, ichigonun rahat ve özgür haline imreniyor olabilir. öyle yorumladım ben. başka bir nedeni vardır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 byakuya rukia konusunda içigo'ya borçlu hissediyor. onun için onur bir içgüdü haline geldiği için, facebook'u kesmekte bir an için bile tereddüt etmezdi. facebook'un en büyük şanssızlığı böyle bir rakibe denk gelmesidir. ginjo büyük ihtimalle gerçekleri çarpıtarak, yalan söyleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bleach 474 RAW Spolier Resim. Küçük dilinizi yutacaksınız. Tüm Resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oooooooo hadi bakalım. kubo hikayeyi kurtarabilecek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 AIZEN ASLINDA ICHIGOYMUS spoilerdakini cikaramadim yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 474 gene de ağzına çarpacak ginjo'nun diyorum. ne olmuş yani takip ediyorlarsa, anlattığında bir kötü niyet göremedim ben ama neyse bakalım. ukitake tayço ikinci aizen olacak değil ya heh, büyük palavra olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahahah ichigo dogru cevabi verdi sonunda. adamin anlattiklarina da ee? der gecersin, cok sahane bi plot twist gibi vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sonunda ya. :D Kubo o adamı harcamayacaktı... Trole başladı en azından. Bleach yine de bleach abi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 474 ama resimdeki dark side karizması, ukitake'ye yakışıyordu. bence de böyle bir tekrar olmaz. ukitake'ninde byakuya gibi kendince haklı bir nedeni vardır. çocukluğu akademi kurulmadan önceki zamanlara dayanıyordu. eğer fillerdeki kouga'nın flashback'indeki gibi bir iç savaş yaşadıysa, bu hareketinin açıklaması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 itsugo'nun poposu ayrı başı ayrı oynuyor, souru sosayiti'yi bastı etrafı yıktı bir kız kurtarıcam diye. gözü kapalı güvenmek biraz saflık olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 What the feck is this shit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aman ne twist ne twist, soul society aslında güç verdiği sıradan bi insanı izliyor ve kontrol ediyordu omg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hogyoku falandan sonra daha utanmadan koyabilecegi bir asspull olmus eh on aydir gercegi ogrenmemeli....,, diyaloglariyla zemini hazirladi simdi gunahini almayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar