aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 valla ichigonun bu hali gayet iyi oldu, liselilikten cikti, mal mal konusmuyo, qq yapmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Çıkmadı daha ingilizcesi. Mangastream bu gece ya da sabaha koyarız siteye demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Güncelleyemediğim için yeniden post atıyorum. Bleach 419 çıktı. Yorumlarınızı cidden merak ediyorum :D http://mangastream.com/read/bleach/57984491/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Sanırım beğenmedim ya ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 419 Ichigo'nun aizen'i öldürmesi için emo olması gerekiyormuş meğer. 18. sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Höh Aizen yıllarca kassın, kılı kırk yarsın, türlü türlü entrikalar çevirsin. Veletin biri gelsin, 2 sene hızlandırılmış kurs görüp hepsinin içine etsin. Valla Aizen ölürse bu velete koyim böle mangaya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Shonen olayı bu ama, şikayet etmeyin. Gidin seinen okuyun istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hala getsuga tenshou diyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Burada bir asırdır aisen getsuga tenshouyla ölecek deniliyor sen ne diyorsun bak. Adam big fat troll bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Çok bayık bir savaş , rezalet ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ne yani artık ichigo maskesini kullanamıyormu :(. birde bana seri burda bitmez gibi geliyor kesin aizen in arkasındada biri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 her başarılı erkeğin arkasında bir kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi başlıycam evolutionuna da sana da ya kaçıncı evrim bu. Darwin mezarında ters döndü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Aklıma geldi de, Aizen o kadar evoluation sonrasında ne oldum ben diye farkedip, ichigo'dan taskete kurosaki kuuuuun derse şaşırmayacağım. Öff. Yapar kubo bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/216/0/d/Aizen_motivational_by_blackbommer22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 lan can't unsee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ilk baştaki gözlüklü mhali eksik. İçigo iyi oldu lan sanki. King çıkmadan bitmez bu arc o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://pix.motivatedphotos.com/2009/1/23/633682942262979071-Aizen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aizen den ne umutluydum oysaki.dede tayçoyu güzel alt etmişti aynı o şekil güzel akıl oyunları bekliyordum adamdan.artık öyle bir hal aldı ki ichigo ya ben senin annenim dese şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Shonen deyip geçilebilir, yada Aizen'in yalnız kalması ile birlikte içinde ki cool boyu öldürüp tam anlamıyla manyağa bağlayabilir. Sonuçta Aizen'in yaptığı power-up'tan daha çok gelişim süreci. Burada bizi şaşırtan Ichigo olmalı. Unutmayalım, Unutturmayalım falan... http://www.youtube.com/watch?v=AN7_XXykolU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 böyle biteceğine inanasım gelmiyor doğrusu, çok sallapati her bakımdan son bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Kubo basın açıklamasında malzme buldum daha gideri var rahat olun gençler dimedimiydi yahu? du bakınam az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Viktor said: http://pix.motivatedphotos.com/2009/1/23/633682942262979071-Aizen.jpg Ahaha gülmekten karnıma ağrılar girdi o sahneyi hatırladığımda off. Göğe yükselirken gözlük kırılır, saçlar geriye atılır ve öyle kalır. Bıkbıkbık konuşulur. Bir fail de benden gelsin 20 bölümdür Decide'ı yanlış yazıyor salaklar diye söyleniyordum bir de neyin kararı diyorum 20 bölümdür kararlık bir durum yok. Meğer Deicide diye kelime varmış. /vanish :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yooo, Binktopia doğru yazıyordu hep. Deicide işte, tanrıkatli. Zaten Naruto, Bleach, Fairy Tail; bunlar sadece Binktopia'dan okunur. Siz n'apıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Tamam, zaten Wispy'nin hatasıymış decide yazıcaklarına deicide yazıyorlarmış sanarken bi bakmış öyle bir kelime gerçekten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar