Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

416

ne oldu oldu gene itsugo yetişti. getsuga tenşooooyyyyyla alırsa benden bir "yok artık" helalinden.

1 kerede mümkün değilde çok yalan bölümdü. Bu adamı sırf bunun içinmi koydunuz mangaya yazık gin be
Mesaj tarihi:
Ya bu seri ne güzeldi ilk başlarda sonra nasıl bu hale getirdiler yani pes. Herifin hayatı felsefe , ölmek bilmiyo . Ulan öldür yeni arc yaz yani neyin ısrarıdır bukadar uzatıyo. Kara murat gibi geliyo ichigo da. Kaç aydır animeyi izlemedim bakiyim dedim bu hafta nolmuşç Ohooooo 9 ay sonra falan deicede 15 e gelir heralde.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

417

Aldığım duyumlara göre ichigo sıfırlamış reiatsusunu... Aizen'e tek hit k.o. yapıyormuş. Eğer bu doğruysa ichigo buff manyağı olmuş o zaman... Saçma... :(

namümkün. ihtimal dahi vermiyorum en az 5chapter kapışma var sırada.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

417

Aldığım duyumlara göre ichigo sıfırlamış reiatsusunu... Aizen'e tek hit k.o. yapıyormuş. Eğer bu doğruysa ichigo buff manyağı olmuş o zaman... Saçma... :(

One hit K.O. yapmıyor da, "Burada dövüşmüycez dedim uleyn!" diyerek suratına geçirip uçuruyor uzaklara doğru. "Çabucak bitiricem seni" diyor sonra da. Neler olmuş yine, her an trollenicez diye bir korku var içimde. Aizen bundan da "hahah acımadı ki!" diye çıkarsa eah ama artık...

Mesaj tarihi:

Aizen vs Ichigo

Yaklaşık 6 hafta dövüşecekler. Arada flashback falanda girecekler. Etraf tozz duman olacak ve sonunda;

Ichigo: Sonun geldi şerefsizzzz !
Aizen: arghh.... yapmaa.....
Ichigo: getsüka teşuaaaaaaaa
.....

Yerdeki babası çıkar.. Aizen aslında hiç dövüşmemişdir. Sonra 8 hafta daha uzar yerdeki rükiye bile çıkabilir :S öylece 15 yıl kadar sürer bu kombat ve ichigo bütün köyü öldürür aizen de ne olur bilemem :D

Mesaj tarihi:
içigo şimdi yıllardır yokum çok şey yaşadım öyle şeyler gördüm ki hayal bile edemezsiniz ayaklarında. Artık o zımbırtıda kaç yıl kaldıysa. O değilde babası telefmi oldu yoksa ko mu sadece time line i durdurucam diye?
One hit hala namümkün. Zaten gördük onehit bile çekse ölmüyor şerefsiz aizen taşı yok etmesi lazım önce.
Mesaj tarihi:

Spoiler

O zaten olayın son kısmı. Aizeni harcayıp o zımbırtıyı yok edecek.

Hadi diyelim ki olay bitti. Aizen'i öldürdü. Hougyoku da tamam de. Ne olacak bu adam sonrasında? Film belli oldu Grimmjow ile Ichigo arasında geçecek. Adam kalmadı soul societyde. Inoue hepsini respawn mı yapacak şimdi?

Mesaj tarihi:
aquila said:

GERGE said:

Kaç yıl oldu plotta bir gelişme yok. Bitsin artık şu kavgalar.

analar ağlamasın.

o dediklerin oldukta sonra seri biticek, her şeyin bittiği gibi.

bitirmezler bence bu diziyi aizen olur ama kapiyi acar felan milletin ruhunnu korumak icin ichigo dalar iceri felan en son tanri olur biter.... boyle normalde anime manga arsivlerim felan ilk kez bi diziyi sildim o da bleach yani devamli nasil kotuye gitti bu seri anlamis degilim battikca batiyor... biraz yazar arakadasa onepiece naruto fairy tail fulmetal achemist felan okutmak lazim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...