Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh unutmuşum bile bleachı.

zaten taa başından belliydi ginin böyle birşey yapıcağı.kör zencide şüphelenmişti biraz zaten.gelecek bölümdede aizen ehehe diye geri döner.okuyasım bile gelmiyor artık

Mesaj tarihi:

415 ve +

Aizen'in o kadar kolay dağılmayacağı belliydi. Bu kadar kolay olmamalı zaten. Espadalarda sıçmıştı konu. Önce ölsün şu arkadaşları, Ichigo yeni buff ile dağıtsın Aizen'i.

Ağlasın arkadaşlarımı kurtaramadım diye. Inoue gelsin. Su tutsun yüzüne. Ayağa kalksın ve diğerleri de ayağa kalkarken bitsin arc. Yeni endingin manga spoiler'i olmadığını düşünen arkadaşlara selam...

Mesaj tarihi:

415

e zaten ayşen'in böyle instagib ile yatmayacağı belli ki ezelden, inanan olmuş öldüğüne ben ona güldüm. :p

ama orada gin gözlerini ilk defa açtı sanırım, direkt persona crit sahnesi olmuş B)-

Mesaj tarihi:
Sam said:

415

e zaten ayşen'in böyle instagib ile yatmayacağı belli ki ezelden, inanan olmuş öldüğüne ben ona güldüm. :p

ama orada gin gözlerini ilk defa açtı sanırım, direkt persona crit sahnesi olmuş B)-

415

abi yok inanmak değil de bu 37. comeback aizen'in yaptığı, 37.
yani artık tamamen ölse bile ne bileyim aradan 100 chapter geçse, gözükmese hiç, yine geri gelcek yani.
geçen haftaki bölümden sonra demişim zaten;
ucunbiri said:

yine comebackler havada uçuşucak, anlaşıldı.

Mesaj tarihi:
king of heavenmidir nedir o görünmeden bitmez bu arc. İtsigo aizeni 10-15 bölüm kapışma ardından yer sonra aizen yerde yatarken yada moleküllerine ayrılırken birisi yaklaşır ve anlarız ki o da king of heavendir
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

Bu japonlar neden bu kadar çok tatil yapıyor? Bu haftada manga yok. Özel sektör bile tatil yapıyor lan !

haklısın valla, bir de bize derler çok tatil yapıyorlar diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...