Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

389 - Elma dilim Aizen

Toushiro boyundan büyük kouşuyor ama bakalım birşeyler yapabilecek mi? Ya da Aizen maske açmadan daha ne kadar dayanabilecek... Herifteki güç so overpowered... Ichigonun full hollowu bile tırt kalacak tek başına yetmeyecek gibi duruyor...

Mesaj tarihi:

389

iyi gene kapışmaya başladılar, fena değil ama gin kendini göstermedi halen. bir pislik bekliyorum ona yakışır.

dede tayço da tabloda yok halen.

Mesaj tarihi:

390

Gözlerim akıyor artık. Algılayamıyorum bir sonraki hafta ne olacağı hakkında. En olmaması gereken karakterin de kolu gitti.
Böylece;
Ishida, Soifon, Kukaku, Yami, Ulqiorra, Nnoitra, Findor, Harribel'in Kızları ve Komamura...
Mesaj tarihi:

390: KUSOOOOOOO

hey yarabbi hitsugaya'yı biç o saldırdı, o atar yaptı. ama yok genç kız hayranlar kızar değil mi. :X

of aptallık, komamura'yı kurtarmazsa gidip kendim kesicem aizen'i artık. vaizard'lar da yeto çıktı.

Mesaj tarihi:
Virus said:

nası kan olmadan? bleachde sansur uygulaması hiç görmedim

Abi Halibelin servantı 3 hatun kollarını kesip o şeyi summonlıyorlardı mesela mangada, animede kolları ışıldadı falan, komikti. Şimdi mangada her 10 captain lvl shinigamiden 4'ü ortadan ikiye bölündü vs. anime ya çok komik olacak ya da sansürü kaldıracaklar ipe ipe.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sawer said:

390

Oha ya . Bayağa Abartmışlar Aizeni...Keşke Aizenin geçmişini görebilsek.

Merak etme. Ichigo ile tam son darbeyi indirecekleri zaman iki ay sürecek bir flashback olur.
Mesaj tarihi:

391

Abi bu bölümde Itsigonun türk olduğu açıklandı. Resmen KS yapmak için zulalandı. Baktı HP dibe dayandı aizen de, bi getsuga tenşhuooo hoooop expleri ninjalıcak.. Kınaytçı variyor içigo

Mesaj tarihi:

aizen in "shit" dedigi yerle, soifon un shikaisi aizen üzerinde etkisiz kalınca soifon un surat ifadesi mükemmeldi.

ama ve ama. Shinji nin o gülümsemesi.

Priceless.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...