Jandor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben o adamın yerinde olsam çükünü keser yedirirdim sana bilemiyorum yani kaç git bu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ortaam a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 heracles1986 said: uzunca süre bişi yazmaz isem anlayınki başıma bişi geldi peki gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bunun suçu yokki bence kızı kessin. Ayrıca heracles şaka gibi bir adamsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yaw..... neyse, turuncu ejderham beni bekliyor. marilyn monroe ile Oz büyücüsünün verdiği davete katılıcam. yarın sabah 12'de ejderha konserve kutusuna ve marilyn monroe'da marilyn manson'a dönüşecek. çok vaktim yok hemen gidip dönmem lazım kaçıyorum pay pay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 mesajı yazıp 20 dakka sonra yatıcaksan niye yazıyosun? başının çaresine bakıcaksan niye buraya mesaj yazıyosun? tavsiyeyle olucak bi iş olduğunu düşünüyosan zaten bence uyumadan önce 4 kutu falan herhangi bir ilaç al iç öyle yat, hem yarın bambaşka bir alemde uyanırsın bu sefer. sen git iç iç iç içmesini bilmeden sonra kızı düdükle, bi de gel tavsiye de. neyin tavsiyesi benim karımla yatmış olsan sırf kendimi zor duruma sokmamak için sana elimi sürmezdim de allahından bulman için çok dua ederdim yani. şu ortamlara da şunca senedir bi türlü giremedim ha, içip içip birileriyle birlikte olunan ortamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya böbreğini alsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aga ya plazmasını alsalardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 heracles1986 said: Gangren said: kız da enteresan, evli, seninle beraber olacak kadar yaşı küçük, ve yaptığı işe bak. abi kız bana dediği 25 yaşındaymış ben 22 yaşındayım nese sağolun bu gsl tavsiyeleriniz için ben yatıorum başımın çaresine bakarım uzunca süre bişi yazmaz isem anlayınki başıma bişi geldi daş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mumu said: şu ortamlara da şunca senedir bi türlü giremedim ha, içip içip birileriyle birlikte olunan ortamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sdfhksdfh gerçekten muhteşem bi tişörtmüş bassam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yolda önce sağcılar sonra da solcular dövebilir seni d: sonra bi de mutemelen polis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ve eğer giydiğin yer fenerbahçe stadı yakını ise ve maç günü ise bir de taraftarlardan dayak yersin (ki bu da komik olur) coyote gibi.. önce kamyon çarpar sonra bando takımı ezer ve sonra üzerinde filler falan sirk geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fsdlkfjslg doğru diyosunuz bak türkiye'nin iğrençliklerinden bir demet daha size. amerika beni vatandaşlığına al pliiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ginaly said: aga ya plazmasını alsalardı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 imaj değiştir hemen.. saçlar varsa kazıt yoksa peruk tak :D sakal varsa ona bi şekil yap..gerekiosa estetik ol.. ismini bile değiştirmeni tavsiye ederim.. bu aralar topuğa kurşun moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ehuehu gelip de buraya yazarsan seni google'dan bile bulur kocası, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 @Heracles onu bunu bilmemde madem bu kadar hassas konu neden garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yazıyooor yazıyooooorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 şimdi pire mi oldun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 o plazma ile 2. kez evlenmiş hatun bile kaldırısın bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bide evli kadın başa bela olmaz derler.. al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 öldürmez merak etme. yersin dayağını yatarsın 5 gün geçer. ayrıca sen kârda olursun. sonuçta karısını düdükledin. hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar