Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Adres lool son zamanlarda en çok güldüğüm şeylerden biri sanırım. Küçük bir çocuk yıkım firmasını arıyor: "Okulumu öğretmenler içerdeyken yıkarmısınız?" Dinleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bende beyaz bi ekran açıldı ama ses gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yorumsuz kaldim.. becky e asik oldum !! muhtesem :D bole bi cocuum olsun baska bisi istemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ehe güzel :) ya bu aksana hayranım. aksan değişimi yapamıyor muyuz? çalışsak filan olmaz mı, tutturamaz mıyız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
as if existed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 irlanda aksanı :) Veled Dublin'li ama amca'nın aksandan emin değilim biraz aha farklı o. Millette çok pis kopuyo ama şirkette eheeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ühü ben hala dinleyemiyorum bi program mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Rakursi said: aynen sorun tarayıcıdaymış. firefoza uygun değil site, ie ile aç d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 of hahaha kız çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 "fell döwn the sküül" eheh becky cidden çılgın bir yavrumuzmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 abiiii mükemmel cidden mükemmmell off a ahhaha ayar verdi..is that a demolation or joke factory?? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 - but you wont get away with it - its no problem nobody likes'em ( bu kesmeyi iskoç aksanıyla hayal edin diye koydum d: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kız nası bi nefret duyuyosa artık :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ven dı skul gos dôövn sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Fake mi lan. Çocuk çok ciddi sdf Joke factory ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 01.30 ila 01.34 arasında kızımızın ne dediğini/ne demek istediğini ben anlayamadım. Bir de joke factory den sonra elemanın ne dediğini anlayamadım. Aksan süper de anlayamıyorum bazı kısımlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 figure diyor sadece onu anladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 give me a ballpark figure dior. yuvarlak hesap cikar manasinda :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ardeth said: bende beyaz bi ekran açıldı ama ses gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ie'la aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kiz bence dublin li fln diil ya bi kac tane kelimeyi aksanli soymeleye calisiyo bknz school down gibi diger yerlerde aksani amerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ilk başta dablin olarak teleffuz ediyor, sonra irlanda aksanına geçip dublin diyerek uzatıyor "i" yi gayet fake. şirkette çıkan adam ingiliz değil, sonradan öğrenmiş ingilizceyi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 fakese bile bence gayet başarılı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 asinanyavuz said: 01.30 ila 01.34 - how much does it cost - depends how big it is - give me a ball-park finger ( aslında ball-park figure demesi lazım argo bir kelime yaklaşık değer ver demek ama kız figure yerine finger diyor hehe karizmatik bi şekilde hava atmak için kullanılır o yüzden kızın kullanması daha bi komik hehe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 figure diye düzeltiyor zaten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar