Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 e tabi... süper eğleniyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 "Bişeye karşıysan karşısın, değilsen değilsin", ok. Karşılar üniversitelerde, devlet dairelerinde, kamu hizmeti veren yerlerde türbana karşılar. Ancak sokakta yürüyen karının türbanından kime ne? Zaten kimse karışmıyorda aramızdaki yobazcanlar işi sulandırmak istiyor olay budur. Bu hanımefendi partiye üye olabilir bunda bir sakınca yok. CHP'den meclise milletvekili olarak girmiş değil ki.. Kendisiyle çelişmesi gibi bir durum yok. CHP dine karşıdır imanızda komik. CHP milletvekili olup eşinin, anasının başında başörtü veya türban olan insan yok yani iddianız buna benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Hayır efendim. AKP'li olmayan müslüman olamaz! Hadi biraz daha genişletelim, MHP'yi de işin içine katalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Akepe en müslüman parti olduğundan şaşırıyoruz tabi böyle şeylere. O kızda dinden çıkmasın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Baykalı ne zannettiydiniz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 aa şeriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ya neden kafanıza göre bişeyler üretiyorsunuz. ben chp dine karşı flnmı dedim? demediğim şeyleri sanki demişim gibi bi ton yazı yazmışsınız. az bi düşünün yazarken. mesaj'ın iç kısmında da hiç bi yorumum yok. ben sadece haber'i paylaştım. yorumda yapmayacağım. çünkü kulanızla değil başka yerinizle anlıosunuz genelde yazılanları(sözüm meclisten dışarı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Aha gitti laiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bu ne şiddet bu ne celal medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Senin koyduğun yazılar savunduğun şeyler belli olduğundan başka bir nedenle koymuş olabileceğine ihtimal vermedim, o yüzden öyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bi çarşı kaldı türbana karşı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 said: üniversiteler ne zaman devlet dairesi olduü üniversiteler vakıf olsun olmasın ilk kurulduklarından beri kamu kurumlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 neyse, üstte yazmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Joker said: ya neden kafanıza göre bişeyler üretiyorsunuz. ben chp dine karşı flnmı dedim? demediğim şeyleri sanki demişim gibi bi ton yazı yazmışsınız. az bi düşünün yazarken. mesaj'ın iç kısmında da hiç bi yorumum yok. ben sadece haber'i paylaştım. yorumda yapmayacağım. çünkü kulanızla değil başka yerinizle anlıosunuz genelde yazılanları(sözüm meclisten dışarı.) Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu nedir peki? Sadece haberi paylaşıyorsun eyvallah da, başlık atarken pek objektif değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Joker said: mesaj'ın iç kısmında da hiç bi yorumum yok. bak ne yazmışım. ayrıca başlıktaki yorum bana değil o haberdeki çoğunluğa ait. o haber'e yapılan 3 yorumdan 2'si başlıkta yazdığımı yazmış bende ondan yazdım. benim yorumum değil haberturk yorumcularının genel yorumu. ayrıca gereksiz uzatmayada gerek olduğunu düşünmüyorum. gereksiz sataşmayın bana yeter. sizden tek isteğim bu. ben tartıimayı bilmeyen insanlarla tartışılmamasını öğrendim burda sizde durup durup sataşmamayı öğrenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Edit: Tartışmaya değmezsin hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Joker said: Joker said: mesaj'ın iç kısmında da hiç bi yorumum yok. bak ne yazmışım. ayrıca başlıktaki yorum bana değil o haberdeki çoğunluğa ait. o haber'e yapılan 3 yorumdan 2'si başlıkta yazdığımı yazmış bende ondan yazdım. benim yorumum değil haberturk yorumcularının genel yorumu. ayrıca gereksiz uzatmayada gerek olduğunu düşünmüyorum. gereksiz sataşmayın bana yeter. sizden tek isteğim bu. ben tartıimayı bilmeyen insanlarla tartışılmamasını öğrendim burda sizde durup durup sataşmamayı öğrenin artık. çevir kazı yanmasın,çevir lan çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 çocuksunuz valla he. büyüyün biraz. banada sataşmayı kesin artık. sizinle muhattap olmuyorum anlayamadınızmı. artık zekası yetmeyen insanlarla forumlarda da gerçek hayattada tartışmayı kestim. benim için iyi bi ilerleme oldu diyebilirim. kendi adıma sevindim. sizde ilerleyin bi şeylerde artıkta sizin adınızada sevinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Joker said: çocuksunuz valla he. büyüyün biraz. banada sataşmayı kesin artık. sizinle muhattap olmuyorum anlayamadınızmı. artık zekası yetmeyen insanlarla forumlarda da gerçek hayattada tartışmayı kestim. benim için iyi bi ilerleme oldu diyebilirim. kendi adıma sevindim. sizde ilerleyin bi şeylerde artıkta sizin adınızada sevinelim. iyi yapmışssın.böyle topik açanlara yaptıkları tek şey mesajla ilgilenmek degil kişiye saldırmak.bacaksızlarla ugraşmaya degmez bak ben bıraktım :) ayrıca topik çok dogru yanlız şöyle birşey var zararın neresinden dönülse kardır,chp inşallah bu tutumuna devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sufi said: türban değil ki bu. bağlanan yerde sol tarafın ucu sağ tarafın çene altına doğru 2 mm daha gitseydi türban olcaktı. bu durumda bu başörtüsü sınıfına giriyor. geleneksel yani. büyük ihtimalle ateist ama gelenekten takıyor. zararsız. +1ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 misafir said: kesin tayyibin adamıdır bu kadın katıldım, ahaha yoruma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 chp cuma namazlarına başladı rozetlerini takıp ortama akcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Joker normal herhangi biri olsan o başlığı attıktan sonra tepki geleceğini bilirdin. Benim gibi daha önceki postlarını görmüş insanları geç, tamamen yeni üyelerde verebilirdi bu tepkiyi. Kaldı ki akpci değilim diyip akpden başka birşey demeyen birisin. Sen "ordaki yorumlara göre attım başlığı" diyerek bir şekilde haklı çıkmıyorsun. Öyle sanma yani. Bu isyancı, hepinizi bitirdim ben tavırlarıylada, nefret dolu fakelede bir etki yaratmaya çalışıyorsan olmuyor. Güzel güzel deniliyor işte; "Bu ne perhiz bu ne lahanu turşusu" diyen insan "hani bunu diyordun niye tersini yapıyorsun" der. Bu insan "ben nötrüm" derse ona "Bu ne perhiz bu ne lahanu turşusu" denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Redeagle, Yorma kendini bence boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 evt lütfen yormayın kendinizi.. çok tartışmak istiyorsanız öm.'ye gelin burda reklam amaçlı sataşmalardan bıktım. hülya avşar vs gülben ergen'e çevirdiniz forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar