eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kurtulduk diyorum sevinçliyim..ama bu koltuk sevdalısı adam bi çapanoğlu olmadan o koltuğu bırakır mı diye de kendımı düşüncelerden alamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ağlak smiley yokmuş onu öğrendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kim gelcek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hele şükür bırakıcak ya kene gibi yapışmıştı. heralde bu habere bi tek fenerliler üzülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 HAAAAAYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR taraftarız biz çekeriz cefa özhan başkan bizi bırakmaaa (evet fenerliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ilk duzgun karari oldu 6 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 e kim aday olucak bu kadar borçluyken şu kulübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Valla pek başarılı değildi ama karakter olarak Galatasaray camiasına yakışan bir adamdı ve de iyi niyetli bir insandı. Elveda Özhan Başkan, çabaların için teşekkürler :( Yerine Taner Aşkın adaylığını koydu bile. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şu anki yeni adaylardan hiçbirinin daha iyi bir iş yapabileceğine inanmıyorum. daha sağlam adamlar çıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 canaydın gitmesin ya... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 canaydın gidiyor hakan şükür gidiyor. aman allahım dualarım kabul oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fizban said: ağlak smiley yokmuş onu öğrendim :(Fenerbahçe camiası olarak yastayız =( Bırakma bizi özhan başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kratochvil said: canaydın gidiyor hakan şükür gidiyor. aman allahım dualarım kabul oluyor. Ahaha.Hakan Şükür'ün muhtemel kariyeri Galatasaray'da şöyle devam edecek bence: Futbolcu(Şimdi)-->--Futbolcu-Teknik Direktör-->--Teknik Direktör-->--Başkan-->--Hakan Şükür Stadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Allah göstermesin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yok daha neler Galatasaray Hakan Şükür Spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hakan sezon sonu türkiyeden ayrılacak. özhan'ın yerine gelecek kişilerin min. onun gibi olması gerek tabi ki, ama daylarda bunu göremiyorum.Ahh be cem uzan olsun işte alsınlar tekrar kulübe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tey tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Canaydın gidipde yerine Demirören gibi biri gelirse ne yapacaksınız =p beterin beteri var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Aziz Yıldırım'ın Cimbomlu versiyonu gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Polan said: kratochvil said: canaydın gidiyor hakan şükür gidiyor. aman allahım dualarım kabul oluyor. Ahaha.Hakan Şükür'ün muhtemel kariyeri Galatasaray'da şöyle devam edecek bence: Futbolcu(Şimdi)-->--Futbolcu-Teknik Direktör-->--Teknik Direktör-->--Başkan-->--Hakan Şükür Stadıaman polan allah korusun ben sadece teknik direktör olarak yarım sezon gelir diye avutuyorum kendımı bunlar olursa takımdan soğurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hakan şükür milletvekili olur korkmayın dicem oda ayrı bi kötü ya neyse canım bizim derdimiz futbolculuguyla bi bıraksın gitsin de sonrası kolay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bazı fenerliler üzülmüşte bence sevinmeli çünki hasan doğanın başkan olmasını sağlayan en büyük kişidir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Polan said: Futbolcu(Şimdi)-->--Futbolcu-Teknik Direktör-->--Teknik Direktör-->--Başkan-->--Hakan Şükür Stadı rofl, stada yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Haluk Ulusoy / TFF eski Başkanı said: "Galatasaray gibi büyük bir kulübün, milenyum şampiyonunun transfer edemeyeceği oyuncu olamaz. Yerli ya da yabancı, Hamit Altıntop'tan, Yıldıray'a, Ronaldinho'ya kadar alamayacağım hiçbir futbolcu yok. Galatasaray'ın bütçesi küçük rakamlarda kalmamalı. 100 milyon dolarlık transferler kimseyi korkutmamalı. Ben o kaynaklara sahibim. Kimi istersem de alırım." Yürü be ulusoy kim tutar seni. Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar