Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC Xtreme menu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burax said:
9,50 diyor reklamda yemeksepeti 10,50den satıo

abi adamlar 10,50'den satıyor yemeksepeti değil

%10 komisyon alıyor yemeksepeti herkezden
adamlar da komisyonu fiyata eklemişler

üşenme telefon aç 9,50 !!!
Mesaj tarihi:
Chem, peki bana şunu söyle. Bi might zinger menü, yanına da 6 tane crispy strip ile anca doyan acayip bi mahluk olarak bu yemekle doyma olasılığım nedir?
Kaç gündür saçma sapan hamur işleriyle idare ediyorum, az bi doyayım ya.
Mesaj tarihi:
KFC diyince aklıma kova dolusu tavuk geliyor. Ama fiyat performans güzelmiş gerçekten.

Yine benim gibi yarım dünya (112 kg) insanlar için iki menü yerine az ekleyip kova almak daha mantıklı xD
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Chem, peki bana şunu söyle. Bi might zinger menü, yanına da 6 tane crispy strip ile anca doyan acayip bi mahluk olarak bu yemekle doyma olasılığım nedir?
Kaç gündür saçma sapan hamur işleriyle idare ediyorum, az bi doyayım ya.

hmmmm, daha az gelebilir, malum gelen patates ve parça tavuk miktarı çok değil.
Mesaj tarihi:
evet yeni yedim izlenimlerimi aktarayim

bi kere fotodaki gibi değil menü hiç heveslenmeyin.

6 parça olan şeyin boyutu elinizle OK işareti yaptığınızda arada kalan hacim kadar bişey.yani ufacık.

3 tane hotwings'in hot'sız versiyonu var.

büyük boy patates seçtim gelen patates mc'in küçük boyu kadar.

benden biraz daha hayvan olan bi insan doymayabilir menüyle.hayvanlık sınırım 1 big mac 1 mc chicken 1 hamburger 1 jumbo patatestir.ona göre kendiniz kıyaslayınız.

sonuç olarak YE YE BİTMİYO diye bişey yok gayet tv izlemesem 5 dakkada bitirirdim.

10 üzerinden 7 veriyorum.patatesler küçük ve fotodaki kadar büyük gelmediği için
Mesaj tarihi:
valla bu menü çıktığından beri 2-3 günde bir kfcye gidiyoruz sanki hehe bazılarına fazla gelsede beni anca kesiyo bu menü,bide şey sanki hot shotslar daha bi küçük zinger daha bi tatak bu menüde öyle bi izlenim edindim şahsen.
Mesaj tarihi:
abicim tuzağa düşmeyin
ben yedim bunu, bikere lahana salatası mıdır nedir, öyle her mide kaldırmaz yani, ben sevmedim
but lar her zamanki gibi ... kadar (anladınız siz)
tipik kfc numarası, kazık..

gidin 4-5 tane leeeahmacunu çekin yiyin afiyetle bu paraya
derim ben..
  • Yeni Oluştur...