kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Burax said: 9,50 diyor reklamda yemeksepeti 10,50den satıo abi adamlar 10,50'den satıyor yemeksepeti değil %10 komisyon alıyor yemeksepeti herkezden adamlar da komisyonu fiyata eklemişler üşenme telefon aç 9,50 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 antalyada neden kfc yok ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 valla fena değild,, o kadar doyurucu olduğunu söylemiycem, coleslaw biraz dandik bişey, onun yerine ekmek koysalar çok daha doyurucu olurdu, tabi ben bir öküzüm, o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Chem, peki bana şunu söyle. Bi might zinger menü, yanına da 6 tane crispy strip ile anca doyan acayip bi mahluk olarak bu yemekle doyma olasılığım nedir? Kaç gündür saçma sapan hamur işleriyle idare ediyorum, az bi doyayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 KFC diyince aklıma kova dolusu tavuk geliyor. Ama fiyat performans güzelmiş gerçekten. Yine benim gibi yarım dünya (112 kg) insanlar için iki menü yerine az ekleyip kova almak daha mantıklı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kojiroh said: Chem, peki bana şunu söyle. Bi might zinger menü, yanına da 6 tane crispy strip ile anca doyan acayip bi mahluk olarak bu yemekle doyma olasılığım nedir? Kaç gündür saçma sapan hamur işleriyle idare ediyorum, az bi doyayım ya. hmmmm, daha az gelebilir, malum gelen patates ve parça tavuk miktarı çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oha direk verdim sipareişi .bekliyorm asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Tüh ya o kadar heveslendim. Neyse, bi yiyelim de görelim de mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evet yeni yedim izlenimlerimi aktarayim bi kere fotodaki gibi değil menü hiç heveslenmeyin. 6 parça olan şeyin boyutu elinizle OK işareti yaptığınızda arada kalan hacim kadar bişey.yani ufacık. 3 tane hotwings'in hot'sız versiyonu var. büyük boy patates seçtim gelen patates mc'in küçük boyu kadar. benden biraz daha hayvan olan bi insan doymayabilir menüyle.hayvanlık sınırım 1 big mac 1 mc chicken 1 hamburger 1 jumbo patatestir.ona göre kendiniz kıyaslayınız. sonuç olarak YE YE BİTMİYO diye bişey yok gayet tv izlemesem 5 dakkada bitirirdim. 10 üzerinden 7 veriyorum.patatesler küçük ve fotodaki kadar büyük gelmediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 valla bu menü çıktığından beri 2-3 günde bir kfcye gidiyoruz sanki hehe bazılarına fazla gelsede beni anca kesiyo bu menü,bide şey sanki hot shotslar daha bi küçük zinger daha bi tatak bu menüde öyle bi izlenim edindim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hmm gördüğüm iyi oldu, çok güzel görünüyor ve fiyat olarakta gayet uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 valheoooooooooooooo bu ne? KFC ye gidiyorum ben yarın görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aç insanlar: @yemeksepeti.com Kentucky Fried Chicken, Levent Bu restoran kısa süreli bir yoğunluk sebebiyle şu anda servis dışıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 siparişimi verdim yanında ekmek getir dedim pattesle coco cocalamıda büyük boy yap dedim hayvan oğlu hayvanlar 60 dk içinde getircez dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 levent'ten sipariş ettiysen bonus olarak hem +60 dk hem de soğuk gelicek afiyet olsun =) [ yemeksepeti açıldığından beri levent kfc 6/6/6 üstüne çıkmadı şimdi mesela 5/6/7 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kozyatağından sipariş ettim döverim heaaa getirirmesinler beni oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abicim tuzağa düşmeyin ben yedim bunu, bikere lahana salatası mıdır nedir, öyle her mide kaldırmaz yani, ben sevmedim but lar her zamanki gibi ... kadar (anladınız siz) tipik kfc numarası, kazık.. gidin 4-5 tane leeeahmacunu çekin yiyin afiyetle bu paraya derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 vayy müthiş 10.5ytl'ye. Ama çok fazla :D 2 kişi doyar bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 valla 9.50 yazıyor billboardda :D gidim yiyim bi evin 2dk ötesinde var zati kfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 @solaris777 o coleslaw adamların menüsünde 15 senedir falan var galeria'daki ilk şubeden beri... oturup restoranda da yapmıyolar mideye bir şey olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 antalyaya kfc açılsın ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oha yokmu?!?! ben görmüştüm sanki ya alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 @kertenkel ya tadı kötü yani bence, 15 senedir yapmaları fikrimi değiştirmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dominos'un coleslaw'u ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar