toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 devamlı yemiyoruz, ondan yasıyoruzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ilk kez yedim işte bidaha da yemicem ben bu kfc'den :) en azından yememeyi planlıyorum, zorla birisi kolumden tutup götürmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Valla abi siz zevk icinmi yiyorsunuz yoksa doymak içinmi ben onu anlamadım :) . Gider mangal yaparim demissin e ayni şekilde gider köfte yerim bende o zaman . Köfte burger etini ezer atar Burger'ında iş yoktur evet. Ama burger istiyorsan Might Zinger'ye üstüne tavuklu burger yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 İkisi için de, zevkle doymak için yiyorum şahsen. Fast food'da kemikli yiyecek olması çok saçma birşey. Fast food bikere kemik olursa fast olmaz ki yemek için uğraşırsın kemirirsin filan dgfdfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 burgerini isterken acılı dersin kanat değil bu istersin kemikli olmaz. but da da kemik var da o kadar da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ahahaha abi tavuk istedim kemikli geldi ne demek lan adamlar extreme menü alırsanız but vercez diyolar size herhalde kemikli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bugün alcaktım kapanıyoruz kalmadı dedilr :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kovayla kanat yiyen bi insanim 3 kanat ufur gibi ama menu doyurucu o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Abi açsam giderim 1 kova yerim çıkarım xtreme menu neymiş bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paticik.com gerçekten KFC Extreme menüyü 19 sayfa tartıştı mı? Gerçekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aralarda "this page intentionally left blank" ler var. panige gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dün yedim acıbademde de sani biraz küçültmüşler boyutunu arkadaşın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 xunn said: Paticik.com gerçekten KFC Extreme menüyü 19 sayfa tartıştı mı? Gerçekten mi? fakirmiş lan paticik halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 pogodi said: Mille said: gecerli gecerli yoksa 9.5 ytle satilmiyor baska ulkede dostum sen amerikadayken biz tlye geçtik cuzdanin icinde monopoly oynuyoruz zaten ne kotu olmus yeni paralar oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hayatımda hiç kfc yemedim gerek yok fast food yemeyin oğlum zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hiç hazetmiyorum KFC'den ben nedense. İlla tavuk yiyeceksem alıyorum kendim kızartıyorum vs. Daha güzel ve doyurucu. Fast food yiyeceksem pizza ya da Big King XXL. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben tavuk seemiom der konuyu kapatırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 GwindonSurion said: hayatımda hiç kfc yemedim gerek yok fast food yemeyin oğlum zararlı insan en azından 1 kere kova tavuk yemeden ölmemeli yani 1 kova tavuk nerdeyse 3kg tavuk fiyatına fln geliyor ancak kfc nin özel olarak hazırlanmış!!! tavuklarının tadı bambaşka insanın bile bile zehirli elma yemesi gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dişimin kovuğuna bile gitmedi benim bu xtreme menü. gittim yan tarafta pizza hut vardı, üstüne 10 dilim pizza yedim limitsizde anca doydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Anubisath said: dişimin kovuğuna bile gitmedi benim bu xtreme menü. gittim yan tarafta pizza hut vardı, üstüne 10 dilim pizza yedim limitsizde anca doydum. oha. yedek miden mi var? o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Eskiden acaip hastasıydım bu kfc'nin, sonra ne oldu bilmiyorum, fazla mı yedim, yoksa yavaş yavaş büyüdüm mü anlamadım, ya da belki onlar eskisine göre çok daha yağlı yapmaya başladılar, son birkaç yıldır inanılmaz yağlı geliyor, pek yiyemiyorum. Anca kırk yılın başı. Hot Wings hastasıydım eskiden, şimdi daha çok but menü tercih ediyorum. Evet tavuğun ve sosun tadı inanılmaz güzel, biscuit süper, ama şu tavuğu biraz daha yağsız düzgün yapın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Gece gece böyle konuların uplanması yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bella said: Anubisath said: dişimin kovuğuna bile gitmedi benim bu xtreme menü. gittim yan tarafta pizza hut vardı, üstüne 10 dilim pizza yedim limitsizde anca doydum. oha. yedek miden mi var? o.0 bacağım boş benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 çok acıktım gört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar