Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC Xtreme menu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla abi siz zevk icinmi yiyorsunuz yoksa doymak içinmi ben onu anlamadım :) . Gider mangal yaparim demissin e ayni şekilde gider köfte yerim bende o zaman . Köfte burger etini ezer atar
Burger'ında iş yoktur evet. Ama burger istiyorsan Might Zinger'ye üstüne tavuklu burger yoktur.
Mesaj tarihi:
İkisi için de, zevkle doymak için yiyorum şahsen.

Fast food'da kemikli yiyecek olması çok saçma birşey. Fast food bikere kemik olursa fast olmaz ki yemek için uğraşırsın kemirirsin filan dgfdfgdf.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

Mille said:

gecerli gecerli yoksa 9.5 ytle satilmiyor baska ulkede

dostum sen amerikadayken biz tlye geçtik

cuzdanin icinde monopoly oynuyoruz zaten ne kotu olmus yeni paralar oyle
Mesaj tarihi:
Hiç hazetmiyorum KFC'den ben nedense.

İlla tavuk yiyeceksem alıyorum kendim kızartıyorum vs. Daha güzel ve doyurucu.

Fast food yiyeceksem pizza ya da Big King XXL. (tu)
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

hayatımda hiç kfc yemedim
gerek yok

fast food yemeyin oğlum zararlı

insan en azından 1 kere kova tavuk yemeden ölmemeli

yani 1 kova tavuk nerdeyse 3kg tavuk fiyatına fln geliyor ancak kfc nin özel olarak hazırlanmış!!! tavuklarının tadı bambaşka insanın bile bile zehirli elma yemesi gibi bişi
Mesaj tarihi:
Anubisath said:

dişimin kovuğuna bile gitmedi benim bu xtreme menü. gittim yan tarafta pizza hut vardı, üstüne 10 dilim pizza yedim limitsizde anca doydum.

oha.
yedek miden mi var? o.0
Mesaj tarihi:
Eskiden acaip hastasıydım bu kfc'nin, sonra ne oldu bilmiyorum, fazla mı yedim, yoksa yavaş yavaş büyüdüm mü anlamadım, ya da belki onlar eskisine göre çok daha yağlı yapmaya başladılar, son birkaç yıldır inanılmaz yağlı geliyor, pek yiyemiyorum. Anca kırk yılın başı. Hot Wings hastasıydım eskiden, şimdi daha çok but menü tercih ediyorum.

Evet tavuğun ve sosun tadı inanılmaz güzel, biscuit süper, ama şu tavuğu biraz daha yağsız düzgün yapın yaw.
Mesaj tarihi:
Bella said:

Anubisath said:

dişimin kovuğuna bile gitmedi benim bu xtreme menü. gittim yan tarafta pizza hut vardı, üstüne 10 dilim pizza yedim limitsizde anca doydum.

oha.
yedek miden mi var? o.0

bacağım boş benim :D
  • Yeni Oluştur...