Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Bölümü

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

sabri gibi vurmuş adam her şutu, utanmadan videosunu koymuşlar :P

Harbi evet tekniği yüksek belli de, yapmaya çalıştığı şeylerde başarı oranı genel olarak çok düşük, adam güzel teknik çalım deniyor, ve defans yatarak topu taca atıyor (3-4 kere bu oldu zaten), adam ayak dışıyla zor orta açıyor, ama orta dışarı çıkıyor. adam dönerek gelişine topa vuruyor, ama top fezaya gidiyor. Hani Serhat Akın için bir betimleme yapmıştı Erman Toroğlu "arı gibi çalışıyo ama iktidarsız arı, bir türlü sokamıyo" diye, o hesap :)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=430753098541

bu gol sayılmalı mı yahu? yani kalecinin kurtaramayıp içeri çeldiği toplarla aynı kategori mi oluyo şimdi bu?

Maç sırasında penaltı olsa sayılırdı da bu pozisyonda görüldüğü üzere seri penaltı atışları var, gol sayılmaması gerekir.

Zamanında ManU'nun maçında da aynı hareket olmuştu, penaltıyı atan da Ruud'du diye hatırlıyorum da emin olamadım, hakem vermedi golü.

Sonra da açıklama yaptı "maç sırası değil seri penaltı bu, oyuncu hamlesini yapar, kaleci hamlesini yapar ve pozisyon biter orada, ve o pozisyonda da kaleci başarılı oldu, sonra topun nereye gittiği önemli değil" diye. Fifa da hakemi desteklemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

kurtar üst direğe çarp yerden sek kaleye gir..bunu bikaç kez izledim hep gol sayıldı farkı yok kurtarıyor top hiç durmuyor ki dönüyor giriyor..

kurtardıktan sonra top aynı yönde devam edip direğe çarpıyorsa hareket bitmiş sayılmıyor ama. Yoksa kaleciye çarpıp direkt içeri giren top da gol olmazdı.

Burada top şutun aksi yönünde gidiyor, hani hareket orada bitiyor olarak değerlendiriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...