Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1k gold baymam o title için corporal champ of naaru hand of adal justicar paso değiştiririm sdf <:
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 15 badge of justice karşılığında raw epic gem alınabilicekmiş vendordan. eh kötü fikir değil bence. kaynak
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 -Wissy said: Scarab Lord tabii ki. En `rare` title. En rare title o diğil "justicar" aslında. Çok dandik olduğu için, battleground repi de artık hiç bi işe yaramadığı için kimse almıyor :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 abi of badge ile neler koyabilirler merak ediyorum artık. I win button only for 20 badges
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 150 badge görüp görülebilcek en çiirkin ama bir bm hunter için en iyi dps e sahip crossbow olcak ama çok çirkin
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 dogmeat o xbow çok güzel gerçekten, hızı sebebiyle. 2.70 olsa daha da iyi olurdu belki ama bunada razıyım ben. gelsede alsak artık.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Jay-Jay said: -Wissy said: Scarab Lord tabii ki. En `rare` title. En rare title o diğil "justicar" aslında. Çok dandik olduğu için, battleground repi de artık hiç bi işe yaramadığı için kimse almıyor :D Scarab Lord realm basina 1 tane.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 migrate edersen eğer scarab lord title kaybolmuyor bildiğim kadarıyla. realm başına bir tane olmayabilir duruma göre. ama en rare olduğu konusunda kesinlikle haklısın.
endless_night Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 socketleri bilmiyorumda bildiğim kadarıyla bu gelcek badge itemleri sunwellden düşün 1 token +badge ile alıncak ama 3-4 yeni badge ile direk alıncakda item geliyo öyle söyleniyodu offical forumda
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Realm basina 1 tane. Yani kac realm varsa o kadar Scarab Lord var. Tabii ki migrate edildiyse bazi realmlerde 0, bazilarinda 1+ olabilir.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sirf scarab lord olmak icin yeni serverlara migrate eden adamlar wardi euhauha
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Geffen var bizim. Doldukca migrate suresi realm realm geziyor.
geffen Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kes ezik sinan.. questleri yapıp gecmeyi konusuyodunuz yiitle yeme şimdi beni :). hem sıkarap lortum hem de full tier altı. sen gel bana '' lordum 6 gp plz at alecem''de... de sie şimdi ahahah bu arada server başına 1 tane olmak zorunda değil, gong a tıklandıktan sonra 10 saat içinde başka questi teslim edenler de olabilir.
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Tamam kavga etmeyin scarab lord en güzeli :D Yine de bana hep boktan gelmiştir. Scarab'ın Anlamı *B.kböceklerinin Efendisi* (:P)
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 BonePART said: sirf scarab lord olmak icin yeni serverlara migrate eden adamlar wardi euhauha bize oldu işte. Adamın teki geldi, title'ı aldı, gitti. Server yıkılıyordu, aylardır kasan adamlar vardı hehe.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ben büyüyünce scarab lord olucam. Gerçekten migrate cd ı 1 aya indi, yeni server açılırsa pve yi de bırakırsam direk migrate title için.
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 chain hangi quest ile baslıyo :) title için kasacagımdan değil de bilgim olsun hehe.
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 region restriction kalkıcak dedi bir arkadaş 2.4 ile doğru mudur? yani us accountla eu serverda oynanabilecek mi ya da eu ile us serverda?
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sadece ptr için geçerli o. Zaten allah korusun diyorum. cinlilerin heryere girebildiğini düşünmek bile korkunç.
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ha öyle mi yani normal oyunda olmıcak öyle bişi? hm o zmn burdan alcamtım oyunu da boşa almış olurum us alırsam eu da oynayamıcaksam eu da alamıyorum kartı kabul etmiyor hayda mecburen us de oynıcaz herhalde bu gidişle
Öne çıkan mesajlar