Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.4 PTR Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Wissy said:
Scarab Lord tabii ki. En `rare` title.

En rare title o diğil "justicar" aslında. Çok dandik olduğu için, battleground repi de artık hiç bi işe yaramadığı için kimse almıyor :D
Mesaj tarihi:
Jay-Jay said:
-Wissy said:
Scarab Lord tabii ki. En `rare` title.

En rare title o diğil "justicar" aslında. Çok dandik olduğu için, battleground repi de artık hiç bi işe yaramadığı için kimse almıyor :D

Scarab Lord realm basina 1 tane.
Mesaj tarihi:
migrate edersen eğer scarab lord title kaybolmuyor bildiğim kadarıyla. realm başına bir tane olmayabilir duruma göre. ama en rare olduğu konusunda kesinlikle haklısın.
Mesaj tarihi:
kes ezik sinan.. questleri yapıp gecmeyi konusuyodunuz yiitle yeme şimdi beni :). hem sıkarap lortum hem de full tier altı. sen gel bana '' lordum 6 gp plz at alecem''de... de sie şimdi ahahah
bu arada server başına 1 tane olmak zorunda değil, gong a tıklandıktan sonra 10 saat içinde başka questi teslim edenler de olabilir.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
sirf scarab lord olmak icin
yeni serverlara migrate eden adamlar wardi
euhauha

bize oldu işte. Adamın teki geldi, title'ı aldı, gitti. Server yıkılıyordu, aylardır kasan adamlar vardı hehe.
Mesaj tarihi:
ha öyle mi yani normal oyunda olmıcak öyle bişi? hm o zmn burdan alcamtım oyunu da boşa almış olurum us alırsam eu da oynayamıcaksam eu da alamıyorum kartı kabul etmiyor hayda mecburen us de oynıcaz herhalde bu gidişle
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...