-Wissy Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Scarab Lord tabii ki. En `rare` title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1k gold baymam o title için corporal champ of naaru hand of adal justicar paso değiştiririm sdf <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 15 badge of justice karşılığında raw epic gem alınabilicekmiş vendordan. eh kötü fikir değil bence. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aa aa crimson spinelz g i e f :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 obaa gem olayı iyiymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 -Wissy said: Scarab Lord tabii ki. En `rare` title. En rare title o diğil "justicar" aslında. Çok dandik olduğu için, battleground repi de artık hiç bi işe yaramadığı için kimse almıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 abi of badge ile neler koyabilirler merak ediyorum artık. I win button only for 20 badges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 150 badge görüp görülebilcek en çiirkin ama bir bm hunter için en iyi dps e sahip crossbow olcak ama çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 dogmeat o xbow çok güzel gerçekten, hızı sebebiyle. 2.70 olsa daha da iyi olurdu belki ama bunada razıyım ben. gelsede alsak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Jay-Jay said: -Wissy said: Scarab Lord tabii ki. En `rare` title. En rare title o diğil "justicar" aslında. Çok dandik olduğu için, battleground repi de artık hiç bi işe yaramadığı için kimse almıyor :D Scarab Lord realm basina 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 wtb warglaive. i has ze badgez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 migrate edersen eğer scarab lord title kaybolmuyor bildiğim kadarıyla. realm başına bir tane olmayabilir duruma göre. ama en rare olduğu konusunda kesinlikle haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 socketleri bilmiyorumda bildiğim kadarıyla bu gelcek badge itemleri sunwellden düşün 1 token +badge ile alıncak ama 3-4 yeni badge ile direk alıncakda item geliyo öyle söyleniyodu offical forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Realm basina 1 tane. Yani kac realm varsa o kadar Scarab Lord var. Tabii ki migrate edildiyse bazi realmlerde 0, bazilarinda 1+ olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sirf scarab lord olmak icin yeni serverlara migrate eden adamlar wardi euhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Geffen var bizim. Doldukca migrate suresi realm realm geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kes ezik sinan.. questleri yapıp gecmeyi konusuyodunuz yiitle yeme şimdi beni :). hem sıkarap lortum hem de full tier altı. sen gel bana '' lordum 6 gp plz at alecem''de... de sie şimdi ahahah bu arada server başına 1 tane olmak zorunda değil, gong a tıklandıktan sonra 10 saat içinde başka questi teslim edenler de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 qq more carebear.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Tamam kavga etmeyin scarab lord en güzeli :D Yine de bana hep boktan gelmiştir. Scarab'ın Anlamı *B.kböceklerinin Efendisi* (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 BonePART said: sirf scarab lord olmak icin yeni serverlara migrate eden adamlar wardi euhauha bize oldu işte. Adamın teki geldi, title'ı aldı, gitti. Server yıkılıyordu, aylardır kasan adamlar vardı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ben büyüyünce scarab lord olucam. Gerçekten migrate cd ı 1 aya indi, yeni server açılırsa pve yi de bırakırsam direk migrate title için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 chain hangi quest ile baslıyo :) title için kasacagımdan değil de bilgim olsun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 region restriction kalkıcak dedi bir arkadaş 2.4 ile doğru mudur? yani us accountla eu serverda oynanabilecek mi ya da eu ile us serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sadece ptr için geçerli o. Zaten allah korusun diyorum. cinlilerin heryere girebildiğini düşünmek bile korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ha öyle mi yani normal oyunda olmıcak öyle bişi? hm o zmn burdan alcamtım oyunu da boşa almış olurum us alırsam eu da oynayamıcaksam eu da alamıyorum kartı kabul etmiyor hayda mecburen us de oynıcaz herhalde bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar