Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben boyle hakem gormedim, en az 3 kirmizi var... ermana kalsa tabi hepsi olur, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Cinlilerde futbol mu oynuyo WWF mi yapiyo belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Adamlar bakmış hakem de onlardan allah ne verdiyse girmişler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 oha boyle bi hakem var mi yaa :D yuuuh !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ahah hakemler inanılmaz ya, o ofsayt falan da değil ayrıca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Herif biraz taraf tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 oha i*ne çinli hakemler yuh! yine de yenilmişler oh olsun şerefsizler yaa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tackle çok süper olmş:) gayet kurallı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 4 kırmızı 4-5 sarı kart saydım, arada bir de uzaktan gösterdiğinden emin olamadığım pozisyonlar var, hadi onları geçtim o sarılardan da 2si üstüste aynı adama çıkabilir, çıkmasa da zaten biyerden sonra artniyetten dolayı kırmızıyı gösterir hakem sarılık pozisyona da... 3-0 hükmen yenik + disiplin kuruluna sevk cezası şartmış yani. O hakem avrupada olsa bi daha en az 6-7 ay maç vermez dinlendirirler, hele milli maça falan hiç çağırmazlar heralde. Ama Asyada işler nasıl yürür bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 neyse sonunda yine japonlar kazanmış allahtan. çinliler kazansaydı bi de cok acı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 birden kendimi winningde ataklarını durduramadıgım arkadasıma karsı oynarken hissettim. aynen böyle herşerde çifteyi atardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kratochvil said: birden kendimi winningde ataklarını durduramadıgım arkadasıma karsı oynarken hissettim. aynen böyle heryerde çift dalardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 abi çinli dediğin kungfu yapıyor bariz. aslında uzakdoğuda sahalar da küre şeklinde. üzerinde koşarken hep yokuş yukarı çıkıyorsun. orada böle işler şöle bi maç burada olsa millet sahaya iner valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kırmızılar amerikan futbolu oynuyorlar sanırım yanlış takım çağırmış çin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ohohhaa yuh bize karşı yapsalar off düşünemiyorum kan cıkar sahada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 güzel maç severim böle sert hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu maçı nası tamamlamış ki çin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 e bu hakem cinayet sebebi ama... ben burda sinirden öldüm tahmin edemiyorum japonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bu nedir ya ? Biz yine bu hakemlere şükredelim. Resmen şaka bu ya. En az 5 kırmızı kart saydım, sarı kartlar da var, aynı oyuncuuysa 2 sarıdan kırmızıya gider. Heleki o kalecinin kung-fu mode a geçtiği an ben bittim. Adam havada uçup, koymuş tekmeyi, sedyeyle götürdüler adamı, kaleci sarı karta itiraz ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yumruk atmis kafasina ayrica... ben olsam ikinci yari baslamadan organize olurdum bir anda o faulu yapan adamlara (3-4 tanesi belli durmadan yapiyorlar) ve hakeme takimca hayatinin dayagini yedirirdim. uefa ceza bile vermez celenk falan yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu takımda baki banko oynar hatta yılın en centilmen oyuncusu seçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 şu maçın pozisyonlarıyla beraber o hakemi alacaksın ahmet çakar'ın karşısına koyacaksın, ahmet çakar onu bırak hakemlik yaptığına doğduğuna pişman etmezse ben de neyim... en güzel ceza sana işte... böyle cezayı insan hakları mahkemesi bile veremez valla, hayat cezası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aytimania said: bu takımda baki banko oynar hatta yılın en centilmen oyuncusu seçilir Yanına da Servet verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 orda kalecinin adama tekme attıgı posizyonda spikerin cocuk gibi "yaaaaaa" deyişine bayıldım gülüom 5 dkdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 abi kaleci uçan tekme atıyo azuhuaha şaka gibi :D yarıldım burda asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar