Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abo, Hakeme bak, skandal yahu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 kırmızı 4-5 sarı kart saydım, arada bir de uzaktan gösterdiğinden emin olamadığım pozisyonlar var, hadi onları geçtim o sarılardan da 2si üstüste aynı adama çıkabilir, çıkmasa da zaten biyerden sonra artniyetten dolayı kırmızıyı gösterir hakem sarılık pozisyona da...

3-0 hükmen yenik + disiplin kuruluna sevk cezası şartmış yani. O hakem avrupada olsa bi daha en az 6-7 ay maç vermez dinlendirirler, hele milli maça falan hiç çağırmazlar heralde. Ama Asyada işler nasıl yürür bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
abi çinli dediğin kungfu yapıyor bariz.

aslında uzakdoğuda sahalar da küre şeklinde. üzerinde koşarken hep yokuş yukarı çıkıyorsun. orada böle işler

şöle bi maç burada olsa millet sahaya iner valla.
Mesaj tarihi:
Bu nedir ya ? Biz yine bu hakemlere şükredelim. Resmen şaka bu ya. En az 5 kırmızı kart saydım, sarı kartlar da var, aynı oyuncuuysa 2 sarıdan kırmızıya gider.

Heleki o kalecinin kung-fu mode a geçtiği an ben bittim. Adam havada uçup, koymuş tekmeyi, sedyeyle götürdüler adamı, kaleci sarı karta itiraz ediyor :D
Mesaj tarihi:
yumruk atmis kafasina ayrica...
ben olsam ikinci yari baslamadan organize olurdum bir anda o faulu yapan adamlara (3-4 tanesi belli durmadan yapiyorlar) ve hakeme takimca hayatinin dayagini yedirirdim. uefa ceza bile vermez celenk falan yollar.
Mesaj tarihi:
şu maçın pozisyonlarıyla beraber o hakemi alacaksın ahmet çakar'ın karşısına koyacaksın, ahmet çakar onu bırak hakemlik yaptığına doğduğuna pişman etmezse ben de neyim... en güzel ceza sana işte... böyle cezayı insan hakları mahkemesi bile veremez valla, hayat cezası...
  • Yeni Oluştur...