Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı sorunu

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

şimdi boy 1.82, ayaklar 46 numara. ayakkabı bulmakta zor oluyor.bir çoğuda kocaman oluyor normal olaraktan :P dexter tarzı ( navigator yada püsküllü) kalıbı küçük ve rahat ayakkabı tavsiyesi istiyorum.
en son 225 e aldım püsküllü olanı şimdi 250 olmuştur. kısacası 250 vermekte ıstemıyorum artık. her gittiğimde fiyat artıyor sürekli. bunların 1 e 1 taklidini yapanlar varmış , doğrumu, doğruysa nerede bulabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

gucciler tikky ayakkabısı istemiyorum abi tipte bozuk zaten :D zevk meselesi ehueuh

ornegin

ayakkabılar bunlar. Esquire N555 ve navigatorlar iyi. kalıplar süper tam büyük ayaklar için ama 250 vermek ıstemıyorum artık. tabanıda 3-4 ayda bir yenilimek gerekiyor. 50 50 de ordan giriyor. 70-80 milyona bulursun dediler. gören/duyan varmı?

edit : url
Sosyal ağlarda paylaş

1.83 - 46-46.5 falan, beğendiğim modellerin hemen hiç birinin bana uygunu olmuyor, 1 ay falan sürüyor bütün mağazaları dolaşıp adam gibi ayakkabı bulabilmem, ha başlarda (2-3 sene evel) çok sorundu benim için ama alıştım artık, öyle 46 olanları göster abim diyorum ok diyor kerata beğenirsem alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...