EarS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Giga yerine fbtv gelmiş.Aradım bulamadım Gigayı.Yoksa kablodan mı kalktı?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 güzel soru[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 giga 'ya format attılar eha eha eha[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Nbc yerine bravo diye bi kanal koymuşlar. Tek kelime anlamadığım halde 1 saat giga izlemişliğim vardır. Bence iğrenç oldu. Zaten bayaa bi tepki alırlar gibime geliyor. Yakında düzelmesi umuduyla...[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 düzelceğini sanmıyorum giga mızı isteriz kampanyası mı yapsak?[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Türkiye'de neyin ne olacağı belli olmuyor.. Dallamalar kafalarına estiklerini yapıyorlar bize sormadan.. oh ne güzel..[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bizdede nbc-giga yerine fbtv çıkıyor :hrr:![signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 giga yı istiyoruz kardeşim. Fbtv yi başka kanalın yerine koysunlar tonla aptlaca kanla var kabloluyaında. Tutmuş giga nın yerine koymuşlar. Almancam olmamasına rağmen akşamları oturup izlerdim. Arada bir ingilizce konuşurlardı o zaman bişeyler anlardım. Giga yı geri istiyoruz kampanyası yapalım![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bende bu aralar televizyonda bir seyin eksikligini hissediyordum:( internetteki multiplayer oyunları ve trance parcaları izlerdim:)katil kablo...[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dittohead Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 belki başka bir kanala veya başka bir banda taşımışlardır olabilir aslında bir arama yapalım televizyonda belki buluruz.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 FB Tv i kim izler ya , fenerlilerden başka okadr bayıkki , boşuna paraq harcama yapmışlar[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hayır gs tv olsanese bi de fb :hrr:[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya zaten fbtv yayın yapmıyoki cogu zaman ortadakacam fb amblemimidir nedir arkada da futbolcuların antremanları fln.cok gereksiz bi kanal[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Kanalın gerekliliğini bırakın da, Giga'da arkada Türk bayrağı vardı. Ne iştir acep bile var mı?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 orada hüseyin diye bir türk var var donanımla ilgili konuları sunuyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben fbliyim ama hayatta izlemem ben future is you diyen gigami istiorum[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 su azerbeycan kanalını izlemeyi tercih ederim fbtv yerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bende giga mı isterim ne öle fb tv miş ne o yaww[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 giga back kmpanyası yapalım haydi bre[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ears ya napcan sen giga'yı cillop gibi nextlevel var :-P [Bu mesaj Bugarea tarafından 30 January 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Giga ya bişey olmadı türkiye'nin kablosunda normal gösterio.Heralde sizin kablo bulgaristan kablosu falan brz uzak ya Beylikdüzü türkiye den kablo çekiceklerine bulgaristan dan kablo çekmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Twilight, 29 January 2004 06:32 tarihinde demiş ki: su azerbeycan kanalını izlemeyi tercih ederim fbtv yerine.. Kesinlikle +1, Fb tv ne ya!! ıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Giga bizde çıkıyor yahu Ayrıca NextLevel a ne oldu bilen varmı en son SkyTurk deydi şimdi nerde?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 o hala skyturk de de giga yerine fbtv görmek sinilerimi bozuyo açıkçası. ikirebirde gidip alex niye türkiyeye gelmiyosun dşyolar o da hedehödö diyo başka bişi yok bu poktan kanalda olmaz ki ama.[signature][hline]She calls out to the man on the street He can see she's been crying She's got blisters on the soles of her feet Can't walk but she's trying The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 orda paso marş çalıyor.Fb maçlarını hiç olmassa yazısını geç oda yok :) ya eskiden sürekli tekrar yapıyorlardı şimdi yokmu gece ne zaman açsam tekrar vardı digiturk de şimdi kablo var hiç denk gelmedim. Ayrıca şu rtl de bi program var bbg gibi bi ormandalar o program ne zaman biliyormusunuz? Çok merak ettim ordaki olanları :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar