Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giga'ya ne oldu?

EarS

Öne çıkan mesajlar

giga yı istiyoruz kardeşim. Fbtv yi başka kanalın yerine koysunlar tonla aptlaca kanla var kabloluyaında. Tutmuş giga nın yerine koymuşlar. Almancam olmamasına rağmen akşamları oturup izlerdim. Arada bir ingilizce konuşurlardı o zaman bişeyler anlardım.
Giga yı geri istiyoruz kampanyası yapalım![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Kanalın gerekliliğini bırakın da, Giga'da arkada Türk bayrağı vardı. Ne iştir acep bile var mı?[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

ben fbliyim ama hayatta izlemem

ben future is you diyen gigami istiorum[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

o hala skyturk de de

giga yerine fbtv görmek sinilerimi bozuyo açıkçası. ikirebirde gidip alex niye türkiyeye gelmiyosun dşyolar o da hedehödö diyo başka bişi yok bu poktan kanalda olmaz ki ama.[signature][hline]She calls out to the man on the street
He can see she's been crying
She's got blisters on the soles of her feet
Can't walk but she's trying
The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Sosyal ağlarda paylaş

orda paso marş çalıyor.Fb maçlarını hiç olmassa yazısını geç oda yok :)

ya eskiden sürekli tekrar yapıyorlardı şimdi yokmu gece ne zaman açsam tekrar vardı digiturk de şimdi kablo var hiç denk gelmedim.
Ayrıca şu rtl de bi program var bbg gibi bi ormandalar o program ne zaman biliyormusunuz? Çok merak ettim ordaki olanları :)[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...